Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 067
  • 987
  •   1
Отговори
# 345
  • Бургас
Добре де, ми колегата? Ако той е баща, няма ли да иска да го знае?

# 346
  • у дома...
Че да вземе и неговата невеста да му го върне, като му роди още едно дете, 'дето да го гледа като негово...

# 347
добре, ако детето не е от приятеля ти тогава какво? ще те остави, ще зареже детето или...

Каза,  че ще се ядоса и ще изостави детето сама да го гледам. . Никаква издръжка
Реално ти си го подвела, че със сигурност той е бащата. Също така е реално и да си понесеш последствията от това. Чакай само майка му да разбере. Тук ще ти се видим направо ангелчета небесни.

# 348

Колегата, ако ще гадаем по поза, едва ли е толкова привлечен от авторката, че да я иска за майка на децата си.

# 349
А бе, как е колегата, че може да е време за второ?

Колегата е добре,  живее сам,  няма деца .

# 350

Разбира се , че ще иска.  Той е сериозен човек

# 351
А бе, как е колегата, че може да е време за второ?

Колегата е добре,  живее сам,  няма деца .
идеално!!! вземай детето и се пренасяй.

# 352
  • у дома...
Но само, ако има пари да ви издържа! Ти що не му подхвърлиш идеята, че детето е негово? Може и теста да ти плати, или направо да си ви прибере. Пък с приятеля ти може да му изневериш, когато колегата "тайничко" ти изневери. Или пък заживейте тримата като голямо италиан9ско семейство.

# 353
  • Бургас

Разбира се , че ще иска.  Той е сериозен човек
Значи казус няма. Обясняваш на него написаното тук и го молиш да направите ДНК тест. Защо ти е да доказваш, че гаджето не е баща, щом да докажеш, че колегата е такъв е по - лесно?

# 354
Ами като се замисля,  няма да е зле да говоря с колегата за съмненията си.  И така ще можем да направим тест на колегата и детето тайно от приятеля ми . Най - добрият вариант? 

# 355
  • София - Варна
Ами като се замисля,  няма да е зле да говоря с колегата за съмненията си.  И така ще можем да направим тест на колегата и детето тайно от приятеля ми . Най - добрият вариант? 
Grinning
Това е върхът!  Grinning

# 356
  • София
Велика си!
Всички кандидат свекърви да плюят в пазва...........

# 357
Еми пак дойдохме на мойта! Не мога да повярвам, че се очертава хепи енд! То е повече от ясно, че колегата е сериозен човек, никой не е посмял да си помисли друго. А той, знаейки, че имаш дете на възраст, която предполага, че го е направил лично, нищо ли не казва до сега? Ей така, от любопитството? Само ме втрещи изказването на тоя мръсник, че ако детето не е негово, няма да плаща издръжка. Какви хора, бе!

# 358
  • Бургас
Велика си!
Всички кандидат свекърви да плюят в пазва...........

Оххх, пу, пу, пу! Joy

# 359
Ами като се замисля,  няма да е зле да говоря с колегата за съмненията си.  И така ще можем да направим тест на колегата и детето тайно от приятеля ми . Най - добрият вариант?  
След повече от 3 години? И като разбере "случайно" приятелят ти, че и на другия си подметнала след толкова време, че може да е бащата на детето ти, кво ше прайш? Или ако реши, че с колегата ти сте продължили връзката си зад гърба му....

Общи условия

Активация на акаунт