Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 760
  • 987
  •   1
Отговори
# 360
На колко си години, че гинеколожката ти е казала, че си много млада?

# 361
Тя вече написа, сега е на 24.

# 362
Казах вече на колко съм 24 😉

# 363
Къде е хепи енда? Тук виждам една ужасно гнусна история. Ако приключваше до кръшкането, бива. Но тайни ДНК тестове........бляк.

# 364
Бе много съмнителна взе да става тази гинеколожка. На 20 годишна бременна да разправя, че  била много млада. То разбирам да беше 16-17 годишна... Ама карай, пързалката да върви. Wink
И авторката - вземи измисли нещо по-така, че вече стана скучно. Щастливият край обикновено се харчи само по филмите.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 17:12 от Аниш

# 365
Или както и друг път сме казвали- еееех, какви пързалки помни тоя форум.

# 366
Аниш,  да на 20 не сме хич млади. . Стари сме

# 367
Верно, не сте много млади. Какви сочни  и крехки има на по 17-18. Че и без деца. Wink

# 368

На 20-21 може да си прекалено необразована и без достатъчно трудов опит, спестявания и пр., че да имаш средства и възможности да гледаш дете, но от фертилна гледна точка изобщо не си много млада. Организмът и яйцеклетките ти са достатъчно зрели, че да заченеш, износиш и родиш без никакви възрастови аномалии.

А колегата ти, ако е твой връстник, най-вероятно по собствено желание "още" няма семейство и деца.

# 369
  • София
Къде е хепи енда? Тук виждам една ужасно гнусна история. Ако приключваше до кръшкането, бива. Но тайни ДНК тестове........бляк.

Ай, ся, гнусна! Mr. Green
Чакай да мине ДНК теста и тогава да видиш.........

# 370
  • София
Ахаа, авторката си пази и двата стола!
Е, по принцип не бих обидила жена, ама тук просто ще замълча.

# 371
Кукумицинка,  колегата е с 8 години по - голям от мен

# 372
Кукумицинка,  колегата е с 8 години по - голям от мен

Айде, горчиво, ако успее да събере пари за ДНК-тест, че щом ти е колега, сигурно и той като теб не е много платежоспособен.

Ама само да докажеш, че той е бащата, после ще си избиеш парите с 6 месеца задължителна издръжка от приятеля ти, който е припознал детето.

# 373
Напротив. . Той има доста пари. . Купи си самостоятелно жилище

# 374
Цял ден не съм влизала във форума, и чудо - заварвам 180 нови отговора Simple Smile
Предлагам да открием кампания за набиране на средства за ДНК теста на авторката. При такава активност по темата, бързо ще се съберат парички Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт