Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 755
  • 987
  •   1
Отговори
# 390
Куриозното е, че моите и двете са правени почти на една и съща дата /Благовещение/, съответно имат 9 дни разлика и са разнополови. Ха де!

Трябва да включиш и другите сигурни рецепти за забременяване със съответния пол в уравнението - професия на жената, финансов статус на семейството, ядене на определени храни, фази на луната, подстригване на косата...

# 391

Трябва да включиш и другите сигурни рецепти за забременяване със съответния пол в уравнението - професия на жената, финансов статус на семейството, ядене на определени храни, фази на луната, подстригване на косата...
Ъ? Това пък за какво?

# 392
Аз ползвам този календар .. показва дори вероятността за зачеване на момче или момиче

http://www.vienna-ivf.com/index.php?cID=100&bID=1333&arH … tionCalendar-1333

Точно същия ползвах и аз. Успешно. Simple Smile

Добре. . Ще следя по този календар и ще си купя тестове за овулация,  за да видя дали и при мен действа този календар. .

# 393
  • София
С малкия се резнах на каре и се изрусих - роди се рус за учудване на всички!
Голямата пък трябваше да е момче, по изчисления на една акушерка и тоновете!
Въобще - градски легенди за майтапи колкото щеш!

# 394
  • София - Варна
На твое място aз бих се замислила за колегата, след като се навърта около мен и си е купил жилище.

# 395
А някой за това дете мисли ли? Неговата психика е в много благодатна възраст да се скапе.

# 396
Аз пропуснах последните 20тина страници, но някой дали може да каже в резюме - разбра ли се кой е бащата?

# 397
  • София
А някой за това дете мисли ли? Неговата психика е в много благодатна възраст да се скапе.

А, няма начин да се скапе!
Щом мама е щастлива и детето е щастливо!
Това е мантрата на ССФ.

# 398
  • София - Варна
Малко е, няма да помни.

# 399
  • София
Аз пропуснах последните 20тина страници, но някой дали може да каже в резюме - разбра ли се кой е бащата?
Категорично не. Засега сме на етап залагания. Аз залагам на сценарий за "София ден и нощ".

# 400
Но пък имаме напредък. Ще тестваме колегата и детето.

# 401
Ако искаш момче, не трябва да се подстригваш, докато си бременна, за да не му отрежеш пишлето, и да се роди момиче... За храненето пак имаше някакви храни, увеличаващи шанса за съответния пол, май и сексуални пози имаше... А, и ако погрознееш и ти стане гадна кожата на лицето, май беше за момиче.

Биби, какви календари и овулации ще следиш. Нямаш пари да си гледаш това дете, сериозно ли мислиш за друго? Мисли в посока сигурна контрацепция.

# 402
  • София - Варна
Ние се пазим само по календар. Досега няма произшествия. Дори в нефертилните дни не се пазим. И това години наред. Железни сме.

# 403
Пропуснах тая нишка-от кой ще е второто?

# 404
Не знма как никой досега не е предложил  на Биби да качи снимка на детето, приятеля и колегата.
Биби, ти да не си онази мацка, която се обажда на някаква врачка от тв-то да и каже кой е бащата на бебето. Издиктува три имена, рожденни дати.....По господарите го въртяха доста време Joy

Общи условия

Активация на акаунт