Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 014
  • 987
  •   1
Отговори
# 30
  • France
Така като смятам овулацията е била на около 9-10 ноември. Ти си фертилна около 2 дни преди и след. По е близо до секса с любовника, но ти си знаеш...

# 31
Така като смятам овулацията е била на около 9-10 ноември. Ти си фертилна около 2 дни преди и след. По е близо до секса с любовника, но ти си знаеш...

Не искам да вярвам,  че е от любовника. . На 13 - 14 ноември би трябвало плодовитите дни да са отминали според мен 

# 32
Направи теста без знанието на мъжете.Просто за себе си да знаеш кой е бащата със сигурност.Цената на теста не е ниска, но не е и прекалено висока.Може да ги събереш тези парички.
Иначе така както описваш ситуацията, вероятността колегата ти да е бащата е минимална, даже нищожна.

# 33
  • Paris, France
С термин 08.08 трябва да сте забременяла около 15.10.

Гинеколожката,  която ме преглеждаше тогава,  каза,  че овулацията и вероятно зачеването  е станало на 8 ноември ..

Вероятно, но възможно да не е. Земфир е прав. Добре е да знаеш произхода и родствените връзки на детето си и да можеш да му дадеш информацията. На твое място бих направила теста и с двамата подозирани преди някой да признава детето за да няма неточности в акта за раждане на детето и да не се сменят имена и документи по-късно.

Само по дължина на цикъл не може да се пресметне овулация. Не винаги лутеалната фаза е еднакво дълга и овулацията е точно 14 дни преди менструация. Зависи много от натоварване и нива на тестостерон, а те се менят.

# 34
Направи теста без знанието на мъжете.Просто за себе си да знаеш кой е бащата със сигурност.Цената на теста не е ниска, но не е и прекалено висока.Може да ги събереш тези парички.
Иначе така както описваш ситуацията, вероятността колегата ти да е бащата е минимална, даже нищожна.

Да , и аз това го мислех да направя теста тайно , понеже сърцето ми се къса от съмнения всеки ден. . Старая се да си избия тези съмнения от главата,  на не мога.
Как мога да направя теста тайно?  Нали трябва слюнка или кръв. . ? Дали може само с косъм?

# 35

Да , и аз това го мислех да направя теста тайно , понеже сърцето ми се къса от съмнения всеки ден. . Старая се да си избия тези съмнения от главата,  на не мога.
Как мога да направя теста тайно?  Нали трябва слюнка или кръв. . ? Дали може само с косъм?

Четката за зъби или гребенче, косъм от възглавницата му, питай в лабораторията, има варианти.

# 36
На 25 октомври ми дойде цикъла. . 4 дни продължи ..Веднага след това правех секс с моят приятел без презерватив около 30 октомври,  той свърши в мен надълбоко. Само тогава го правехме и повече не съм била с него , понеже разбрах, че ми е изневерил и се разделихме в началото на ноември.  Разбрах,  че ми е изневерявал няколко пъти и аз от яд му изневерих с колегата. На 13 ноември...

Щом при 29-дневен цикъл смятате, че може да се забременее на 5 ден от цикъла- ок. Така да бъде.

# 37
Здравей, цените на ДНА тестовете доста паднаха. Има компании, които правят такъв тест срещу сто долара. Тестът е доста сигурен ако тестваният за бащинство и биологичната майка не са силно близкородствени и кръвосмесени.

https://www.amazon.com/Rapid-Paternity-DNA-Test-Kit/dp/B00HJCQR2W

23andme са доста добри, макар и 100$ на човек, защото поне ще видите какви мутации имате и теста няма да е напраз
Имай предвид, че тези тестове не са 100% сигурни. Стават грешки. Има го и факторът химеризъм. Детето излиза внуче на бабата и дядото, но не и дете на родителят-химера.

Няма смисъл да ѝ даваш линкове за тестове и лаборатории в чужбина, и за съответните цени, след като не живее там. В България генетичните тестове са по-скъпи, отколкото в Западна Европа и Турция, защото пращат пробите там за изследване. И в Турция да отидеш, е по-етино да си направиш тест от сорта на Пренатест, отколкото в България. И не, няма да ти кажат, ако много искаш, и мутациите за цената на тест за бащинство. Колкото повече тризомии и други аномалии изследват, толкова е по-скъп тестът. За 100 долара не знам какво очакваш да получиш, но дори и този тест, който си показала и е само и единствено за бащинство, струва 98 долара без доставката до България, която е 36 долара и без изпращането обратно на теста и биологичната проба в лаборатория, което се извършва при специални условия и не е обикновена куриерска услуга.

# 38
Правила си секс с приятеля си веднъж на петия ден при 30 дневен цикъл . Вероятността той да е бащата е минимална.

# 39
  • France
Добре, да приемем, че си имала по-къс цикъл с по ранна овулация - на 8/11. И че плувците на мъжа ти са олимпийци... Пак ми се губят 4-5 дена, за да стане сметката. Но тогава и с колегата става невъзможно.
Виж имате здраво дете, гледайте си го с любов, а пък другото - Божа работа.

# 40

Може ли да ми обясниш,  защо смяташ,  че е минимален шанса , детето да е от колегата?

# 41
  • София
Имах една приятелка навремето с подобен случай. Имаше си гадже, ама ... Роди дъщеричка, копие на нея. Говорили сме си, обаче мъжът й не знае. Така и покри съмненията си и си живее живота, че май и още деца имат и са си заедно.

# 42
На мен ми е интересно ако разбереш, че другият е бащата, какво ще се случи?
Дело от страна на сегашния баща с искане да бъде премахнат от акта за раждане (макар, че това май до 3-тата година можеше да се направи)? Раздяла? Обяснения 'Аз не съм ти баща!'?

И да, вероятността детето да е от любовника е солиста голяма, но надали не си наясно с това.

# 43
Добре, да приемем, че си имала по-къс цикъл с по ранна овулация - на 8/11. И че плувците на мъжа ти са олимпийци... Пак ми се губят 4-5 дена, за да стане сметката. Но тогава и с колегата става невъзможно.
Виж имате здраво дете, гледайте си го с любов, а пък другото - Божа работа.

Четох из форумите за много други жени,  забременели веднага след цикъл.  Това ми дава надежда,  че и моят случай е такъв

# 44
  • София
А на мъжа си кажи - и сега какво, ще се откажеш от детето ли? Ако е мъж на място, ще си затвори устата и ще си гледате семейството.

Общи условия

Активация на акаунт