Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 125
  • 987
  •   1
Отговори
# 210
Аниш,  аз разбрах за изневярата след това.  И от яд му изневерих с колегата,  за да му отмъстя
Че къде ти беше акъла? Почнали сте опити за бебе, пък преспиваш с друг. Rolling Eyes

# 211
Нали каза, че си проверила в сайта на Амгенлаб и тестът за бащинство струвал 1000 лева? Странно защо няма точно такава цена при тях за никой от вариантите за изследване.

# 212
Deni - Nemi., защо да пия Ескапел. . Предпазвала съм се  и аз по календара явно , а ?

# 213
Нали каза, че си проверила в сайта на Амгенлаб и тестът за бащинство струвал 1000 лева? Странно защо няма точно такава цена при тях за никой от вариантите за изследване.

Да,  толкова е теста,  анонимен за себе си,  без да важи пред съда

# 214
Deni - Nemi., защо да пия Ескапел. . Предпазвала съм се  и аз по календара явно , а ? 
  ама баш по календара е имало риск / за 3 ти път само , казвам, ама нейсе/

# 215

Да,  толкова е теста,  анонимен за себе си,  без да важи пред съда
Пуснах търсене. Като се сложи ДДС става 720 лв.

# 216
За мен това е някоя ученичка, която се забавлява или просто толкова си може - даже и не може да лъже убедително.

# 217
Аниш Теста,  който посочваш е с тампон
С предмет е 1000 лева.  Преди да говориш,  погледни всичко добре

# 218
Аниш Теста,  който посочваш е с тампон
С предмет е 1000 лева.  Преди да говориш,  погледни всичко добре

И с предмет не е 1000 лева. Ама защо ще го правиш с предмет?

# 219
Ще го правя с предмет,  защото така бащата няма да разбере примерно - четка за зъби и косми .  Ако го правя с тампон,  трябва да се разтърка из вътрешната страна на бузата на бащата , да има слюнка , така ще се усети веднага .

# 220
Като чета коментарите на авторката и мислите на приятеля й са си лика- прилика. И двамата нямат никаква представа от биология, а колко са ходили на училище е спорен въпрос. Който е да е бащата, много съжалявам детенцето, че има такива сексуално неграмотни родители. Дано поне то не прави такива грешки.

# 221
Натъркай му тампон в устата, няма да се усети. Той толкова време за други неща не се е сетил, а ти за един тампон.....

# 222
Вече си представям как стоя в поза свещ като се оправдавам как напук ще забременея от някой приятел и не ми пука, че преди няколко дни от мен се е изхлузил презерватив с разлята сперма на друг приятел. Ама ще му отмъстя, да си знае. И после ще кажа, че детето е от него. Няма значение кой него. От него.

# 223
  • София
Трагично е колко прост народ се навъди, прави деца, няма елементарни знания, но с наглост и простотия ръга напред.

# 224
  • София
Защо е необходимо да криеш взимането на материал за тест от ТМ? Нали той поставя под съмнение бащинството? Значи той е най-заинтересован да знае резултата. Взимаш от бузата. Явно.

...
Това със стоенето на свещ съм го чувала от сервитьорка, преди 32-33 години, която очевидно имаше проблеми със забременяването, та явно си върви подобно поверие, че така се хваща.

Иначе аз лично забременях с единия си син на 19 ден (след като пих силен антибиотик заради бъбречна криза), а с другия - на 8 ден от началото на цикъла. Така че всичко е възможно.

Общи условия

Активация на акаунт