Не знам кой е бащата на детето ми

• 38 112
  • 987
  •   1
Отговори
# 225
Защо е необходимо да криеш взимането на материал за тест от ТМ? Нали той поставя под съмнение бащинството? Значи той е най-заинтересован да знае резултата. Взимаш от бузата. Явно.

...
Това със стоенето на свещ съм го чувала от сервитьорка, преди 32-33 години, която очевидно имаше проблеми със забременяването, та явно си върви подобно поверие, че така се хваща.

Иначе аз лично забременях с единия си син на 19 ден (след като пих силен антибиотик заради бъбречна криза), а с другия - на 8 ден от началото на цикъла. Така че всичко е възможно.

На мен ми е лесно да му взема от бузата,  ако е съгласен,  но така като го гледам той няма желание да си прави тест. . Само знае да ми прави намеци , а за тест не говори

# 226
Ха това със свеща ме разби тотално. Странно аз как съм забременяла и родила след като след всеки акт ставам и отивам в банята. Thinking

# 227
  • София
Е защо пък се смеете. Отдавна се знае, че полът се определя от сперматозоида.
Но и аз не бях я чувала тази приказка за бавните и бързите.

Това е статистически вярно. За бързите и издръжливите, де. Ударението тук е в/у "статистически".

# 228
Бръкни на колегата в устата тогава да го изключиш.Наистина  се чудиш какво да пишеш.

# 229
Ще го правя с предмет,  защото така бащата няма да разбере примерно - четка за зъби и косми .  Ако го правя с тампон,  трябва да се разтърка из вътрешната страна на бузата на бащата , да има слюнка , така ще се усети веднага .

Нали било незаконно да е тайно от бащата? Как тогава ще го правиш без негово знание и с предмет? И пак не е илядо лева...

От лабораторията нямам отговор . В друг форум писаха , че трябва да им звънна , не отговаряли на съобщения ..днк тест не може да се направи тайно , защото е незаконно

# 230
В друг форум ми казаха , че е незаконно
Както и да е . Утре ще звъня в лабораторията да питам

# 231
1000 лева е с предмет

# 232
  • София
Значи, не те е било срам да им кажеш, че не знаеш от кой точно си бременна, а сега те е срам да направите тест с мъжа ти.
Не мога, честно!

# 233
Значи, не те е било срам да им кажеш, че не знаеш от кой точно си бременна, а сега те е срам да направите тест с мъжа ти.
Не мога, честно!

Не, тя на приятеля си казала, че не знае дали е бременна от него, но на колегата категорично казала, че не е от него, щото, нали, той много плитко бил орал нивата, че и отзаде било ралото, и няма начин да е той бащата. То сюжет, то чудо, чакам да видя какво още ще измисли. Утре сигурно ще се "обадят" от лабораторията, или гинеколожката ще каже пак нещо умно.

# 234
Не знае кой е, ама е сигурна, че не е колегата.
Тази тема ме нахили особено. Вярвам, че има и срещам постоянно малоумни хора в живота, но тази тема е изкусно малоумна. Авторката ми бие тъпометъра за свещи, заплождане, сперматозоиди, овулации.
Според мен е непорочно зачатие. Ако детето не е родено от манекенка, а и се е осмелило да е момче, много съм склонна да подозирам, че е новият Христос.

# 235
Аниш Теста,  който посочваш е с тампон
С предмет е 1000 лева.  Преди да говориш,  погледни всичко добре
Ти си тази, която хем не гледа, хем не може да смята, хем не знае какво и трябва. Това, което си посочила е 1200 лв и с неточен резултат. Все едно като даваш урина да пишкаш в неизмита от предишна проба чашка и да очакваш резултатите да са точни.
...
Според мен е непорочно зачатие.
Сакън недей. Съвсем ще я хвърлиш в тъча. Има около 11 естествени начина за протичане на партеногенеза и един изкуствен. Не стават при човека, ама кой да ти чете.

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 22:54 от Аниш

# 236
  • София - Варна
Аз се смея с глас вече на някои коментари.
Значи, както писах, аз бих направила теста тайно, и то още преди 3 години, защото не бих могла да живея в такова неведение. Отделно са намесени и двама други човека, това дори не го коментирам.

Положението на авторката ми идва сюрреалистично. И ако темата е истинска, направо се чудя на спокойствието й. Аз бих се невротизирала за тия три години на нейно място. Ама всъщност нали Фрий беше споменала за своя позната в сходна ситуация по-напред. Явно някои хора притежават волски нерви и непукизъм.
И не визирам изневярата изобщо, на всеки може да се случи да сгафи, сгреши, ами резултата.

П.П. Абе, добре си е авторката, не е необразована, сериозно, съвсем средностатистически информирана ми се вижда. Примерно една приятелка като питала бременната си 19-годишна снаха кога й е терминът, онази на свой ред попитала що е то термин. : D

# 237
Така не съм се смяла от години!!!

# 238
Биби, правилно ли разбирам, че на теб не ти е толкова важно да знаеш кой е бащата (щото, ако ти беше важно тая работа щеше да е изяснена още с раждането), колкото следващия път, когато партньорът ти намекне, че може и да не е той бащата, ти да му запушиш устата завинаги (с теста, който сама ще направиш)?

Намерили сте си тема, по която да се "дърляте" и дори не осъзнавате в какво безумие поставяте собственото си дете. Наясно ли си, че това дете чува и ще знае за тези ваши съмнения? Замисляла ли си се какво (ще) му причиняваш? Ами колегата?

Много ми се иска детето да не е на три години, а на три месеца.

# 239
  • Бургас
Направи ДНК тест на детето. Ако цикъла ти е дошъл на 25ти, то овулация най - рано чакаш на 05.11, а "плодовити" дни - 05.11 - 10.11. Това ако приемем, че ти е нормлаен цикъла. Ако имаш по - късна овулация, нещата отиват към колегата. Овулация на 5-7 ден от цикъла си е химера.
Нито детето, нито тези двама мъже следва да живеят в лъжа.

Общи условия

Активация на акаунт