Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 945
  • 987
  •   1
Отговори
# 270
Хич не си давай парите за тестове! И след моя отговор темата може да бъде заключена. Значи, синът ми е на 3 години, терминът ми беше 8 август, родих на 27 юли. Важният секс беше на 12 ноември. Следователно, от колегата е. Отивай да кажеш на новия татко.

Извинявай, но не отчиташ позата...

# 271
  • Бургас
А аз имам киста на левия яйчник 2 см , от 17 годишна. . Не се развива 
Това какво значи ? Как въздейства на цикъла?
Очевидно никак не въздейства на цикъла иначе щеше да знаеш. Тъй като си забременяла, то е имало овулация и кистата не е попречила. Т.е. не е оказала влияние.

Просто, за да "узрее" човешкото яйце и да бъде оплодено трябва технологично време. На практика е почти невъзможно това да се случи за 6 дни. На 3ти ден още не е започнал растежа на доминантния фоликул. Какво остава той да си порастне, да овулира и да бъде оплоден за 3 дни?

Дори и да приемем, че е възможна ранната овулация, то тя е при късите цикли. Жена с цикъл 24 дни например, следва да очаква овулация около 10ти ден. Т.е. ако тя прави секс на 8ми ден от цикъла е възможно да забременее.

Жена с цикъл 30 дни, чака ову на 16 ден. Т.е. ако тя прави секс на 8ми ден от цикъла вероятноста да забременее е нищожна.

Цикъла ми е 28-30 дни. Едното ми дете е заченато на 15 ден, другото на 14ти ден от цикъла. Знам им точните дати. Кога са родени няма нищо общо. Големия е осмаче, малкото е спешно секцио. Ако смятах кога са родени, то и двамата са правени месец по - рано. Simple Smile

Термин 8.Август, отговаря на дата на последен цикъл 1.Ноември и вероятна дата на зачеване около 15.11. Нещо хич не се връзва.

# 272
ползвам едно приложение за по лесно следене на цикъла ми. та според него фертилните дни започват 11 дни след началото на цикъла и продължават 7 дни.
така ако сметнем по твои данни и по това какво показва приложението - цикъл 25,10, - фертилен период 05,11,- 12,11 при цикъл от 30-тина дни. спала си с приятеля ти 30,10-02,11, но това е далечко от фертилния прозорец. а с колегата е било на 13,11. само 1 ден на забавяне на овулацията да се е случил и по всяка вероятност бебчо е на колегата.
то и другите ти го казаха де...

# 273
Sea Breeze ако сте планували бебе,  сте го правели цял месец. . Освен ако с мъжа ти не живеете заедно. . Или е бил в командировка . Никой мъж не прави секс с жена си веднъж в месеца

# 274
  • Бургас
Sea Breeze ако сте планували бебе,  сте го правели цял месец. . Освен ако с мъжа ти не живеете заедно. . Или е бил в командировка . Никой мъж не прави секс с жена си веднъж в месеца
Стига бе моме. Аз как си знам кога са ми заченати децата? Или викаш не е възможно само по веднъж да правим секс? Че и само с един. Тука за шарани ни взе.
Големия 14.02.2004 г. Цикъл 01.02.2004.
Малкото 01.05.2015. Цикъл 19.04.2015г.  /та ето ти и пример. Цикъл 28-30 дни. Дошло ми е на 19ти и детето ми е заченато на 01.05/

# 275
ползвам едно приложение за по лесно следене на цикъла ми. та според него фертилните дни започват 11 дни след началото на цикъла и продължават 7 дни.
Всъщност показват дните с най-висока средностатистическа вероятност за забременяване. Реално при нормален цикъл има вероятност, макар и по-малка от 8-9 ден, до към 20-21 ден.

# 276
  • София
Понякога се случва и по толкова да не правят, всеки си знае ситуацията. Моят термин на последната беше пак на 8 число. При последна менструация на 1 число 9 месеца преди това. Направена е около 13, 14. Та и за мен бащата е колегата, но само тест може да го докаже.

# 277
MeMyselfI,  термина 8 август ми го даде гинеколожката в болницата , спрямо това,  първа дата на цикъла 25 октомври.  И тогава тя каза,  че зачеването е станало на 8 ноември според нейните изчисления и тогава съм била в овулация.  Попитах е дали има шанс да е станало на 13 ноември и тя каза не,  гледаше ме на ехограф да види как се е развило бебето. . И т.н,  всичко и обясних и тя на мен

# 278
  • Бургас
MeMyselfI,  термина 8 август ми го даде гинеколожката в болницата , спрямо това,  първа дата на цикъла 25 октомври.  И тогава тя каза,  че зачеването е станало на 8 ноември според нейните изчисления и тогава съм била в овулация.  Попитах е дали има шанс да е станало на 13 ноември и тя каза не,  гледаше ме на ехограф да види как се е развило бебето. . И т.н,  всичко и обясних и тя на мен
Точно термин 08.08 не отговаря на цикъл 25.10. Отговаря на 1 Ноември. Тази АГ или не е ОК с обучението или нещо греши дати на цикъл е разбрала. Дата на зачеване 8.11, отговаря на термин 01.08. Има 1000 калкулатора  нета.
Няма грам шанс по УЗИ да се предположи дата на зачеване.

# 279
Казала ти е каквото искаш да чуеш тази гинеколожка.
Кой знае какво си е рекла - Я, да ги успокоя тези млади хора, да си гледат детето, голяма работа от кого е.
Аз предлагам да хвърляме облози вече, стига сме хвърляли боб ... Simple Smile

# 280
Казала ти е каквото искаш да чуеш тази гинеколожка.
Кой знае какво си е рекла - Я, да ги успокоя тези млади хора, да си гледат детето, голяма работа от кого е.
Аз предлагам да хвърляме облози вече, стига сме хвърляли боб ... Simple Smile
То така и не се разбра коя е тази гинеколожка и дали съществува ли реално, или е лиричната фея-кръстница на авторката...

# 281
Е, само тези сценарии ли съчини? Може също, през останалото време да е гей. Може пък да съм грозна и противна, но само тогава да съм го напила до несвяст с единствената цел да ме забремени. Всичко може. Но знам кога и от кого съм забременяла.

# 282
MeMySelfI,  гинеколожката ми сметна по този начин 25 октомври + 14 дни = 8 ноември зачеване. .. т.е зачеване 8 ноември + 9 месеца = 8 август термин
Тя така ми обясни

# 283
  • в кукувиче гнездо
Аз залагам, че бебето е на колегата Simple Smile

# 284
  • Варна
Ти да видиш какво съм изпуснала. Мацка всичките ти коментари са за смешките за бременността  Joy

Общи условия

Активация на акаунт