Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 880
  • 987
  •   1
Отговори
# 405
Ако искаш момче, не трябва да се подстригваш, докато си бременна, за да не му отрежеш пишлето, и да се роди момиче... За храненето пак имаше някакви храни, увеличаващи шанса за съответния пол, май и сексуални пози имаше... А, и ако погрознееш и ти стане гадна кожата на лицето, май беше за момиче.
Че има ли още кой да се вързва на това!?
Цитат
Биби, какви календари и овулации ще следиш. Нямаш пари да си гледаш това дете, сериозно ли мислиш за друго? Мисли в посока сигурна контрацепция.
Е, сега. Второто със сигурност щА е от приятеля, ако естествено той не кръшне отново и тя да се почувства длъжна да преспи с някой друг, за да му го върне.

# 406
А! Намерих го! https://gospodari.com/mobile/зрителка-не-знае-от-кого-е-бременна-врачка-се-опитва-да-помогне-videom133939.html

# 407
Аз вече си купих теста за овулация. . Така ще преценя дали имам ранна,  късна или нормална

# 408
А! Намерих го! https://gospodari.com/mobile/зрителка-не-знае-от-кого-е-бременна-врачка-се-опитва-да-помогне-videom133939.html
Линкът при мен излиза счупен. Това ли е?
Ако е това, данните не съвпадат.

# 409
  • София
Аз вече си купих теста за овулация. . Така ще преценя дали имам ранна,  късна или нормална
5 години по-късно! След бременност! Гениално!

# 410
Линкът при мен излиза счупен. Това ли е?
Ако е това, данните не съвпадат.
Да, това е.

Биби, тест на този етап няма да ти помогне.

# 411
4 години след бременност.  Не вярвам да имам промяна в овулацията. . Нямала съм здравословни проблеми .. нито нищо.  Така че,  ако сега ми е нормална,  значи и тогава е било така

# 412
Биби, ако не си Елеонорка, обади се и ти на врачката - за 2.40 лева/минута успя да познае за половин минута кой е бащата.

# 413
Биби, нали не очакваш 5 години по-късно да направиш тест за овулация и по него достоверно да прецениш с каква овулация си? Аз съм с изключително редовен МЦ, но миналия месец овулацията ми беше на 16-17 ден от МЦ, а този месец ми е на 14-ти ден. Не, че очаквам да разбереш какво ти пиша. Тест за овулация ще помогне този месец да разбереш кога да пишеш на колегата, а не преди 5 години дали си била в О. Впрочем месецът е същия, деня наближава. Може с колегата да отскочите да направите второ. Той приятеля ти след това ще ти изневери да си го върне и всичко ще е точно. След 10 години ако звъннеш в лабораторията да направите 2 ДНК теста може да ти направят и отстъпка, обмисли го Hands Ok Hand

# 414
Биби, ако не си Елеонорка, обади се и ти на врачката - за 2.40 лева/минута успя да познае за половин минута кой е бащата.
Тя врачката винаги казва, че е от либовника. (По аналогия с овулацията)

# 415
Този месец ми дойде на 19 ..  утре ако съм в овулация,  това означава,  че ми е нормална

# 416
Този месец ми дойде на 19 ..  утре ако съм в овулация,  това означава,  че ми е нормална
Ако овулацията ти е нормална значи е от колегата.

# 417
  • София
Дами, авторката се гъбарка с нас, докога ще ѝ вървите по гайдата? newsm78

# 418
Освен четирите години разлика, имаш една бременност и раждане, които оказват значение.

# 419
След раждане се променя цялостно хромоналния фон. Няма как да си същата като преди раждането, не само чисто физически (външно – гърди, ханш, влагалище), но и поради настъпилите промени в много жлези и вътрешни органи, свързани със самия процес на бременност и раждане. Вместо да се излгаш тук на всички фронтове и да харчиш пари за гкупости, събирай парички и си направи един тест. Да ти е мирна главата, а последствията ще си ги носиш, нормално е, когато спиш с 2 през 10 дни. Но само щади детенцето и гледай да не го замесвате в тези дебненици кой баща, кой чичо, кой на мама брат, че ще го повредите, милото, то какво е виновно, че сте такива шемети и двамата с мъжа си – да отмъщаваш с изневяра. И после чисти сметки. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт