Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 777
  • 987
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Сега като се замися: то бахти кефа да знаеш от кого е бебето. Спестяваш си един 1000лв. и куп тревоги....
Cuckoo, аз след 2 броя чисто визуално не съм мръднала, а гоня 36 /остарявам си, но промени с раждането не съм видяла/. Хормоните ми обаче...те са на друго мнение.
Визуалното не е аргумент, че овулацията ти не е мръднала от 4 години.
Не казвам, че тя не изглежда добре, а че това няма много общо с хормоните. Ехе, аз на 23 за 2 месеца след раждането си влязох в старите дрехи и откарах с това тегло до 33.
Да се похваля и аз, че ми казват: Каква менопауза , ти си млада. Е, да, и аз бих искала да имам цикъл и съответните хормони още 10 години, обаче организмът е решил друго, гадът.

Мисля, че най-евтиният ДНК тест е 600 лв., но с по-малко маркери. Като че ли съм мяркала такава цена някъде.

# 451
Сега като се замися: то бахти кефа да знаеш от кого е бебето. Спестяваш си един 1000лв. и куп тревоги....
Cuckoo, аз след 2 броя чисто визуално не съм мръднала, а гоня 36 /остарявам си, но промени с раждането не съм видяла/. Хормоните ми обаче...те са на друго мнение.
Визуалното не е аргумент, че овулацията ти не е мръднала от 4 години.
Не казвам, че тя не изглежда добре, а че това няма много общо с хормоните. Ехе, аз на 23 за 2 месеца след раждането си влязох в старите дрехи и откарах с това тегло до 33.
Да се похваля и аз, че ми казват: Каква менопауза , ти си млада. Е, да, и аз бих искала да имам цикъл и съответните хормони още 10 години, обаче организмът е решил друго, гадът.
Е, де. Има и по-лошо. Като почне да ти идва 15-16 пъти в годината и цикъла ти падне на  23-24 дни средно ше те питам искаш ли. От 18 до 42 години си плюсках каквото искам и колкото искам, а не мръднах от 58 кила. Бременноста качих общо 30 килца, като бяха предимно след 5 месец, защото дотогава теглото ми спадна на 52 килограма. Три месеца след раждането пак си бях 58, ама с по-големи ц*ци. А, да.. и цикълът ми от 35 (33-37) дни средно падна на 28 и всяка следваща година продължава да се скъсява.

# 452
  • София
И моят се скъсява сега. Вече тотално го мразя и с нетърпение чакам да се махне.

# 453
Остарявам и аз! Така се е променила биологията! Тест за овулация може да си направиш вече и след години...Браво, браво!
Вижда се авторката е изключително компетентна, защото от поза и дълбочина на свършване прави тест за бащинство. Даже на няколко пъти ни се скара, че сме необразовани и така ще си научим дъщерите.
Цялата работа да не и спре издръжката, ужас!

# 454
И биологията,  и анатомията.........

# 455
Единственото, което не се променя с времето е липсата на мозък. Не става и не става.

# 456
Чета, чета, пък си викам : А бе, май съм от Марс!

# 457
Моят цикъл няма промяна от тогава до сега . По 28 дни си кара , най много 30 ... 😄

# 458
Моят цикъл няма промяна от тогава до сега . По 28 дни си кара , най много 30 ... 😄

А мозъка?

# 459
Е, чакай де, та това са 4 години. От 20 до 24, ако има промяна, значи не е тамън работата. Smiley

# 460
  • София
А мозъка?
Не е ли очевидно, че мозъкът се е изпарил след раждането.

# 461
Как след? Да направиш такава тъпотия преди да забременееш, значи е хронична липсата на мозък.

# 462
А мозъка?
Не е ли очевидно, че мозъкът се е изпарил след раждането.

Просто се чудих, дали е имало някакъв, преди раждането. Освен костен ... За след - ясно.

# 463
  • София
Опитвам се да се поставя в ситуацията на това девойче. Ако, недай си боже, съм правила секс с двама различни мъже, след което се окажа бременна, единственият ми разумен ход след това окепазване щеше да е аборта. Говоря за себе си. Тя си има детенце, да й е живо и здраво.

# 464
  • Далече, далече
Още ли нищите МЦ?

Накрая ще се окаже, че детето е от колегата, който е богат наследник и тримата ще отпрашат към залеза.

Общи условия

Активация на акаунт