Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 719
  • 987
  •   1
Отговори
# 435
И как така ще се измъкне с достойнство този мъж? Не ми става ясно?
Единственият начин да се измъкне с достойнство, е да направи теста.

# 436
  • Paris, France
Мда,  и  аз го обмислям това да имаме и друго дете.  Май само така ще му се затвори устата ☺

А ако не му се затвори устата? Ти сега не можеш да платиш теста да сравнят 29-30 маркера между мъжа и дъщеря ти. Ами ако я запее същата след второто дете? Тогава ще трябват още повече пари. Не се погубвай младостта! Не прави второ дете само защото мислиш, че ще оправи недоверието и скапани отношения. Няма. Направи теста първо, че тогава ще мислиш какво да правиш.

# 437
Извинете, че се намесвам, но докато мъжът й не приеме детето напълно за свое дете не бих я посъветвала да ражда второ. Второто няма да заличи съмнението в неговата глава, нито ще го накара да приеме първото. Напротив, ще се вторачи в "своето", а "чуждото" ще стане излишно. Ще има деление на децата, от което ще страда първото дете. То ще се пита защо татко обича братчето/сестричето, защо го предпочита, ще чуе тези натяквания и ще се почувства още по-зле.
Биби, седнете на масата буквално и поговорете сериозно. Задай му въпроса ребром - какво ще стане, ако направите тест и той покаже, че детето не е негово. И трябва да се подготвиш психически, да отговор, че няма да гледа чуждо дете. Защото на мен ми се струва, че той с тези подмятания точно това цели - да те тормози, докато ти писне и не си тръгнеш. Ако ти отговори, че няма значение чие е детето, му кажи да замлъкне завинаги по тази тема.
Мое мнение - той не ти е простил изневярата и явно няма да ти я прости. Неуверен е (в себе си) и търси как да се измъкне от тази ситуация. Може и хора около него да не те харесват и да подклаждат съмненията, за да разбият връзката ви. (Родители, приятели)
Направи теста. И двамата трябва да сте наясно. Само така (в случай, че той е биологичният баща) ще имате бъдеще заедно. А дали искаш общо бъдеще с човек като него ти си решаваш.

# 438
Тя не иска да го направи/ теста/, щото ако е колегата, какво прави?!     

# 439
За около 10 дни се развива следния сюжет - двамцата решават да имат дете, правят опит, той ѝ изневерява, тя му го връща..... Що за поведение е това? Определено не на психично стабилни хора.
Предполагам е припознал детето без много да му мисли, но сега връзката започва да се клати и си вадят кирливите ризи.  Да не говорим пък за другия, дето е повярвал без доказателство, че детето не е негово.
За последен път го пиша - само и единствено тест ще сложи край на съмненията. Едва след това мислете за други деца!

# 440
и след целия тоз сценарий  се мисли за второ ахаха. Някой по напред каза, че ще има отстъпка в цената за повече деца в лабораторията

# 441
  • Варна
Извинете, че се намесвам, но докато мъжът й не приеме детето напълно за свое дете не бих я посъветвала да ражда второ. Второто няма да заличи съмнението в неговата глава, нито ще го накара да приеме първото. Напротив, ще се вторачи в "своето", а "чуждото" ще стане излишно.
Или ще се съмнява и за второто. Което би било напълно логично.

# 442
Извинете, че се намесвам, но докато мъжът й не приеме детето напълно за свое дете не бих я посъветвала да ражда второ. Второто няма да заличи съмнението в неговата глава, нито ще го накара да приеме първото. Напротив, ще се вторачи в "своето", а "чуждото" ще стане излишно.
Или ще се съмнява и за второто. Което би било напълно логично.
Особено при:
Биби, а колегата подозира ли, че детето може и да е негово? Какви са ви отношенията с него сега?

Не,  нищо не подозира.  Докато бях бременна му казах,  че няма как да е той бащата. . И той се успокои и миряса. .
Ами рядко общувам с него сега. . Въпреки,  че той няколко пъти ми се навърта,  да ме съблазнява,  ама стоя настрана.  Миналото си е минало
Една изневяра от приятеля и може пак да му го върне с колегата. Човекът явно я смята за лесна и пробва дали ще го огрее отново от време на време.

# 443
  • София
Аз вече си купих теста за овулация. . Така ще преценя дали имам ранна,  късна или нормална
Закачам се за това.
Ти сама себе си май се опитваш да излъжеш и да убедиш в нещо. Уж питаш, а вече 30 страници се караш с хората, чиито коментари не ти харесват... А съм убедена, че не е пързалка темата ти, стават такива работи...
Още на първа страница и без калкулатор го сметнах, че по-вероятно е да е от колегата детето.

Разбери, че тоя тест за овулация в момента е без никакъв смисъл. Месец за месец нямаш никаква гаранция кога ще ти е овулацията. Един месец може да ти е стандартна, следващия - късна, на по-следващия даже може да имаш два пъти овулация. Даваха по новините такава с две деца, разнояйчни близнаци, от различни бащи се оказали...

5 дни живот на сперматозоидите е някакъв супер оптимистичен срок, дали са останали два броя живи сперматозоиди в тоя срок...Rolling Eyes Повечето източници дават до 3 дни. Веднага след цикъла на петия ден също е супер малка вероятността да забременееш. За овулацията сто пъти ти обясниха в темата.
Вземи събери пари и го направи тоя тест. Ти сама си тровиш живота и връзката с тоя въпрос.
Като си сътворила такива сапунки, сега трябва да си понесеш последствията.

# 444
  • София

Тогава, чети внимателно.  Забравяш тези съмнения. Забравяш колегата завинаги. Стоп. Край, Завинаги. Ако мъжът ти повдигне въпроса му казваш всичко, което каза тук - АГ, срокове за припознаване, прилики,  овулации, невъзможности и най-вече увреда на детето и психиката му. И ясно, и категорично заявяваш, че това повече не подлежи на обсъждане. Точка. Ако посмее пак да повдигне темата, ще се изнесеш. А ако пак я повдигне, изнеси се наистина, дори и временно. Просто приключи тази манипулация, измъкни му коза от ръцете, а не всеки път да се чувстваш гузна.

Търсенето на истината остави за тогава, когато не искаш да си вече с него. За момента действай твърдо и праволинейно, щом искш да си с него. Ако не беше това, щеше да е друго, просто трябва да втвърдиш тона, защото той усеща твоята слабост и ллабилност и удря там. Бъди сигурна и уверена, не допускай повече провокации. Успех.

Е, това е върха на глупостта и наглостта! hahaha Joy
А, само да попитам- той къде ще бъде докато тя му поставя ултиматумите и повтаря тъпизмите, с които ни залива тук?
Щото, явно ти се губи, че с тези си " факти" го е прилъгала да признае детето.........

Наистина, нямам думи- то, положението е безнадеждно.

# 445
# 446
  • София
basila,  аз си останах същата след раждането. Гърдите ми нямат промяна и ми останаха стегнати.  Ханша - никаква забележима промяна.  Влагалището - остана си същото - според приятеля ми няма промяна...
И можеш да гарантираш, че и настройките на организма ти са същите.
Вместо да прочетеш и осмислиш важната информация, която ти дават далеч по-опитни потребителки, най-важно ти е да се похвалиш колко си непроменена след раждането.
На тези години е най-нормалното нещо на света да се възстановиш, няма какво да се фукаш толкова, не си чудо невиждано. Явно не си кърмила, щом гърдите ти са същите.
Понеже сега ти била нормална овулацията, значи и преди 4 години е било така.... Тъпо, тъпо, ноо тъпо.

# 447
  • Бургас
Сега като се замися: то бахти кефа да знаеш от кого е бебето. Спестяваш си един 1000лв. и куп тревоги:)

Всяко от внучетата ми ще мине ДНК тест преди да направи годинка. Една такава мома и ще обърша земята с нея. /авторката моля не се засягай./

Cuckoo, аз след 2 броя чисто визуално не съм мръднала, а гоня 36 /остарявам си, но промени с раждането не съм видяла/. Хормоните ми обаче...те са на друго мнение.

# 448
Абе, вие как си представяте да водите внучетата зад гърба на майките им на ДНК-тест? Аз разбера ли, е свекърва ми прави нещо зад гърба ми с детето, каквото и да е това нещо, директно бих ѝ спряла достъпа до детето и бих прекратила всякаква комуникация с нея. Синът ѝ, ако иска, да се вижда с нея, извън дома ни.

# 449
Cuckoo, аз след 2 броя чисто визуално не съм мръднала, а гоня 36 /остарявам си, но промени с раждането не съм видяла/. Хормоните ми обаче...те са на друго мнение.
Така е, външния вид не е показателен. Отделно, месец с месец нивото на отделените хормони е различно без значение за раждала или нераждала жена става дума. Количеството и времето им на отделяне се повлиява от прекалено много вътрешни и външни фактори, но докато са в нормални (количествени и времеви) граници, за да предизвикат нужния ефект, външна изява и промени в дължината на менструалния цикъл няма.

Общи условия

Активация на акаунт