Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 706
  • 987
  •   1
Отговори
# 465
Може би постинор или ескапел...Но да, ако нямам такива познания - аборт!

# 466
Още ли нищите МЦ?

Накрая ще се окаже, че детето е от колегата, който е богат наследник и тримата ще отпрашат към залеза.
Хм, както е дала датите клони към трети.

# 467
 Сега си направих теста за овулация. . Положителен е .. дойде ми на 19 октомври  .. значи нямам късна овулация. .
Онзи календар в който си следях овулацията работи за мен. . Ето го

http://www.vienna-ivf.com/index.php?cID=100&bID=1333&arH … tionCalendar-1333

А 2014 ми показва,  че съм била на 6 ноември в овулация. . И 4 и 5 ги дава за плодовити  дни .. т.е. като гледам календара сигурно съм била с приятеля си на 3 ноември или 4 .. жалко,  че не съм си записала никъде за да е сигурно. .

# 468
  • Далече, далече
Може третият да е арабски принц.

Сега се сетих за един случай. Жена с 4 деца съдеше Киану Рийвз, че е баща на поне едно от децата й. Тя не знаеше на кое точно, а той твърдеше, че никога не я е виждал.
След като той доброволно е дал кръв за днк-тест, се оказало че не е баща на нито едно от децата й.
Чудя се тя как е приела разочарованието и дали е намерила друг богаташ, който да съди за бащинство.

# 469
  • в кукувиче гнездо
Сега си направих теста за овулация. . Положителен е .. дойде ми на 19 октомври  .. значи нямам късна овулация. .

А 2014 ми показва,  че съм била на 6 ноември в овулация. . И 4 и 5 ги дава за плодовити  дни .. т.е. като гледам календара сигурно съм била с приятеля си на 3 ноември или 4 .. жалко,  че не съм си записала никъде за да е сигурно. .
В цЕлата схема нищо сигурно нЕма!

# 470

Така да започна. . 2014 . Имах си сериозен приятел , с който се разделих,  и направих грешката да му изневеря с мой колега.
На 25 октомври ми дойде цикъла. . 4 дни продължи ..Веднага след това правех секс с моят приятел без презерватив около 30 октомври,  той свърши в мен надълбоко.
Последно?

# 471
  • Далече, далече
жалко,  че не съм си записала никъде за да е сигурно. .

Така е то. Всяка жена трябва да си записва на коя дата с кой мъж е била, за да няма терзания по-късно.

# 472
  • София

...
Ти се бъзикаш нещо. Или елементарна информация нямаш капацитет да осмислиш... Neutral Face

# 473
Абсурд, Биби иска да живее с този мъж, иска детето да е негово, живеят заедно, той го е приел за негово. Трови и живота със скелети от гардероба. Ти какво рационално предложение ще дадеш, за да се разреши ситуацията най-безболезнено?

Има ситуации, в които истината не помага. Нито подигравките, нито разнасянето из форума. 30 страници се изписаха и очевидно е реална житейска ситуация. Извън констатациите, че положението е абсурдно, авторката е прекалила, мъжът и също, нещо полезно?

И без квалификации, моля. Ако не умееш да водиш диалог, недей. Благодаря.

# 474
Аниш,  казах около 30 октомври ориентеровъчно.  Може и на 2 , 3 , 1, 4  да е било . Не съм си правела записки кога правя секс с мъж с който ходя сериозно,  ние бяхме редовни в секса,  просто онзи месец така се случи - тъкмо решихме бебе да правим и после се скарахме. . Откъде да знам,  че така ще стане,  та да си запиша кога сме го правели?  Коя жена си води записки за секс с мъжа си ? Съвсем възможно е и на 3 ноември да е било или на 5 .. не знам
Но по всички календари които ползвах 13 ноември е много късно и не е било възможно да съм била тогава в овулация с такъв нормален цикъл като моят.  Млада съм,  нямала съм проблеми с цикъла досега и не вярвам баш тогава да съм имала проблем с овулацията. 
Ето този месец на 19 ми дойде и сега теста днес ми показва овулация 13 дни с лед цикъла. . Съвсем нормална овулация за моят 28 дни цикъл

# 475
  • Варна
Приятелят ти е бащата, точка!
Време е да свършат тези мъки. И твоите, че и нашите Flushed

# 476
  • София
Ама ти като си знаеш, че бебето е от приятеля ти защо изобщо пускаш тема, да ни убеждаваш и нас! Нали вече и доказателства намери, така че всичко е 100% сигурно, че бебето е от приятеля ти. Живейте си щастливо живота и де се приключва тая мъка с темата. Simple Smile

# 477
  • София
Абсурд, Биби иска да живее с този мъж, иска детето да е негово, живеят заедно, той го е приел за негово. Трови и живота със скелети от гардероба. Ти какво рационално предложение ще дадеш, за да се разреши ситуацията най-безболезнено?

Има ситуации, в които истината не помага. Нито подигравките, нито разнасянето из форума. 30 страници се изписаха и очевидно е реална житейска ситуация. Извън констатациите, че положението е абсурдно, авторката е прекалила, мъжът и също, нещо полезно?

И без квалификации, моля. Ако не умееш да водиш диалог, недей. Благодаря.

О, аз диалог мога да водя, но когато насреща си имам хем прост, хем безочливо нахален човек, се налага да слеза до нивото му, за да вдене какво му казвам- от една страна.
А, от друга- да спре да си прави илюзии, че може да ме преметне.

Та, в последен опит да те накарам да схванеш какво коментираме:

Тя пише, че мъжът вече не вярва в бащинството си и директно ѝ е заявил, че ако ДНК теста не го потвърди, не само че ще си вдигне гълъбите, ами и издръжка няма да дава.

3 години липсата на истината дотук са довели.
Вече няма накъде.
А, че темата я е пуснала от страх, че не иска да направи тестовете не поради безпаричие, за всекиго е ясно.

# 478
  • у дома...
Това, ако не е опит за колективно написване на латино-сапунка, не знам какво е! Аз мисля, че Биби се люшка между мъж ѝ (страхотен секс, ама няма кинти) и колегата (собствено жилище, финансово добре, ама явно нещо куца с романтиката). И сега се чуди с кой ще и е по-добре. Къв 152 серия ще се появи принца с бялото БМВ - бивш съученик, просперирал, ученическа любов (изпервазили се веднъж, ама семчовците му са безсмъртни и три години след случката най -после се добрали до заветната яйцеклетка) Отново ДНК тест и о, чудо! Детето е негово.
Нищо лично - развивам сюжетната линия на сериала.

# 479
Аниш,  казах около 30 октомври ориентеровъчно.  Може и на 2 , 3 , 1, 4  да е било . Не съм си правела записки кога правя секс с мъж с който ходя сериозно,  ние бяхме редовни в секса,  просто онзи месец така се случи - тъкмо решихме бебе да правим и после се скарахме. . Откъде да знам,  че така ще стане,  та да си запиша кога сме го правели?  Коя жена си води записки за секс с мъжа си ? Съвсем възможно е и на 3 ноември да е било или на 5 .. не знам
Но по всички календари които ползвах 13 ноември е много късно и не е било възможно да съм била тогава в овулация с такъв нормален цикъл като моят.  Млада съм,  нямала съм проблеми с цикъла досега и не вярвам баш тогава да съм имала проблем с овулацията. 
Ето този месец на 19 ми дойде и сега теста днес ми показва овулация 13 дни с лед цикъла. . Съвсем нормална овулация за моят 28 дни цикъл
Бе вярвай си, ти си тази, която не знае бащата на детето си. В първия си пост даваш много ключова подробност - веднага след десквамационната фаза от 4 дни. Лесно за запомняне поради визуалния ориентир и освен ако не ти тече по 10 дни, датата е била 30 или 31 октомври.
После обаче има нещо интересно - изневярата на приятеля ти, за която си разбрала и си се ядосала. Има данни, че силни емоционални проблеми/преживявания (хипоталамусът има определена функция при регулирането на цикъла, но ме мързи да пиша)  могат да подтиснат/ускорят временно развитието на Граафов фоликул и по този начин на избързат/отложат с няколко дни овулацията - индивидуално е. След като си била с приятеля си преди настъпването на емоционалния срив, то няма основания да се предположи по-ранна овулация. Виж обаче отложена (късна) е доста вероятна.

Общи условия

Активация на акаунт