Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 687
  • 987
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Да вземеш да тестваш внучето си, е все едно директно да набедиш снаха си за курва. И да не е вярно, е обидно дори съмнението. Хеле пък, ако е със знанието и съгласието на сина подобно нещо, хич няма да припарят до биологично тяхното дете и внуче извън минимално задължителното по закон.

Какво няма да помогне Бог? Ти си някаква си баба, почти никакви права нямаш, стига майката да е дееспособна и с акъла си. Още повече пък, ако дори не си бабата - ариведерчи и това е.
Твърде много мислиш над нещата и с една идея криво.
ДНК тест за роднинско сходство иска 5 минути и ничие знание.
Ако пък има и грам съмнение от страна на сина ми, че жена му я сърби много. Аривидерчи на боклука и това е.

# 496
Ако предполагаемият баща има някакви съмнения, да си ги решава директно с жена си. Не да вика майка си да прави ДНК-тестове на снахи и внучета. Аман от путьовци.

# 497
Просто казвам, че ако детето ми е в подобен филм, лично аз ще тествам внучето. И после и бог не мож да помогне на снахичката, ако го е “хлъзнала” за бащинство.
А аз казвам, че ако моят син се е набутал в подобен филм, значи е достатъчно малоумен мунчо, който си е взел идиотка за жена и е късно мама да го хваща за ръчичката и да го спасява. Също така казвам, че ако някоя кукувица свекърва си позволи да тества децата на дъщеря ми, ще ѝ стъжня жалкия животец на макс.

# 498
Ако предполагаемият баща има някакви съмнения, да си ги решава директно с жена си. Не да вика майка си да прави ДНК-тестове на снахи и внучета. Аман от путьовци.
Не бързай, емоциите са лош съветник. Засега не е викал майка си (тя вероятно не знае), според авторката. Но е ясно какво ще стане, ако тя подочуе за онази изневяра на снахата и по кое време е станала. То затова едно време са ги вземали млади и девствени, поне за първото да няма (много) съмнения кой е бащата. Затова и първия син наследявал най-много. Като се замислиш, не е съвсем лишено от логика  в епохите без ДНК тестове.

# 499
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
От смешките дойдох да разгледам темата, чудя се дали е за смях или за рев.

# 500
  • Бургас
Просто казвам, че ако детето ми е в подобен филм, лично аз ще тествам внучето. И после и бог не мож да помогне на снахичката, ако го е “хлъзнала” за бащинство.
А аз казвам, че ако моят син се е набутал в подобен филм, значи е достатъчно малоумен мунчо, който си е взел идиотка за жена и е късно мама да го хваща за ръчичката и да го спасява. Също така казвам, че ако някоя кукувица свекърва си позволи да тества децата на дъщеря ми, ще ѝ стъжня жалкия животец на макс.
Е, виж ти не казваш нищо по - различно от мен. Що ще стъжваш живота на жената, наранила дъщеря ти? Тя да се оправя с мъжа си Simple Smile

Да са ни здрави децата и дано попаднат на читави хора.
В последните няколко поста, визирам чувствата на майка на наранено дете. Вярвам, че отглеждам деца, които мислят и действат. И съм сигурна, че те ще действат на момента, ако се наложи. Аз само бих ги подкрепила.

Да излъжеш за произход на дете не е трудно. Ама никак.
А аз казвам, че ако моят син се е набутал в подобен филм, значи е достатъчно малоумен мунчо, който си е взел идиотка за жена и е късно мама да го хваща за ръчичката и да го спасява.
Понякога не е нужно да си малоумен. Просто влюбен до уши в боклук. И ако сина ти минава през това ще отидеш да му кажеш: Ми маме ти си един малоумен мунчо??? Или ще застанеш до него и ще го подкрепиш?
Знаеш ли как се чувства такъв мъж /малоумен мунчо/, докато върви към лабораторията за ДНК тест? Боли! Много боли! И точно в такъв момент има нужда от подкрепа.

Една стойностна жена готова да е майка, обичаща партньора си не би допуснала ситуации като тази от темата никога.

# 501
О, тук се е напълнило със евентуални свекървища, които са убедени /защо ли?/, чи синчетата им ще са рогоносци. Не се тревожете дами, с такива майки, може и изобщо да не се задомят!

# 502
Ако синът ми е влюбен в боклук, аз няма да мога да направя нищо, за да променя това. Усилията ми ще са напразни и най-много да го отчуждя от себе си. Ето защо, ако се случи подобно нещо, ще го оставя да си сърба супата. Само ако има пряка заплаха за живота му, бих се намесила. Останалото си е негова работа- да си дроби, да си сърба каквото му е кеф.

# 503
  • София
Ай стига...по мое време едва ли е имало девствена булка. А таткото със съмненията е по-малък от големия ми син. MeMyselfI , ти девствена ли се омъжи?

# 504
... с такива майки, може и изобщо да не се задомят!
И после синчетата ще пускат теми в СО, че нямат приятелки. Smiling Imp
Шегата настрана. По-интересно е майката на авторката знае ли какви ги е вършила дъщеря и.

# 505
  • Бургас
Ай стига...по мое време едва ли е имало девствена булка. А таткото със съмненията е по-малък от големия ми син. MeMyselfI , ти девствена ли се омъжи?
Естествено, че не Simple Smile
Мацки, не твърдя, че всяко дете следва да се проверява или всяка жена.  Нито, че всяка жена прави написаното от авторката. Смятам, че съм го уточнила.
Казвам, че ако децата ми попаднат в подобна ситуация ще ги подкрепя. Не за друго, ами знам какво им е на тези мъже, минаващи през подобно нещо. Виждала съм го, чувала съм го. Представа си нямате как се изживява тъпия тест.
Ако синът ми е влюбен в боклук, аз няма да мога да направя нищо, за да променя това. Усилията ми ще са напразни и най-много да го отчуждя от себе си. Ето защо, ако се случи подобно нещо, ще го оставя да си сърба супата. Само ако има пряка заплаха за живота му, бих се намесила. Останалото си е негова работа- да си дроби, да си сърба каквото му е кеф.
Естествено, че няма да се месиш в отношенията. Там важи правилото "ако той е щастлив и аз съм щастлива". В таз тема един вероятен баща не е много щастлив и има и друг вероятен баща.
Ще си оставиш детето, ако ти потърси подкрепа да се оправя само?
Сигурна ли си, че имаш син?

# 506
  • София
А ако синковецът ви заплоди две булки и ги мотае, ще го изхвърлите ли от жилището, което сте му осигурили? Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

# 507
... с такива майки, може и изобщо да не се задомят!
И после синчетата ще пускат теми в СО, че нямат приятелки. Smiling Imp
Шегата настрана. По-интересно е майката на авторката знае ли какви ги е вършила дъщеря и.

Да! Нали обясняваше, че според мама прилича на приятеля й.

# 508
Хич не ми трябва майка ми или баща ми да стъжнява живота на свекървата, защото, ако тя посмее да заведе децата ни на ДНК тест, аз лично ще и извия врата.

# 509
  • София
О, тук се е напълнило със евентуални свекървища, които са убедени /защо ли?/, чи синчетата им ще са рогоносци. Не се тревожете дами, с такива майки, може и изобщо да не се задомят!

И ти питаш "защо ли" точно в тази тема? Mr. Green
Първоначалният проблем е с девойката и родителите ѝ- скъсана връзка, никакво доверие и комуникация.
Ако имаха нормални отношения и им беше казала, резултата щеше да е друг.
При момчето е същата работа- ако беше споделил, щеше да получи съвет, разрешаващ генерално проблема, а не съдбата на едно дете да остава неясна години наред.

Само че, теб май силно те е страх да не вземат синовете да споделят с родителите си подобни издънки, което е глупаво- знаеш, че особено в наше време такива тайни не остават скрити и винаги щетите са по- малко, ако всяко нещо си е с времето.

Общи условия

Активация на акаунт