Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 670
  • 987
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
А ако синковецът ви заплоди две булки и ги мотае, ще го изхвърлите ли от жилището, което сте му осигурили? Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses
Ще му отвъртя един голям дърт шамар през муцуната и после ще се чудя дълго време къде съм събркала.
Въпоса не е в тъпото жилище. Въпрос на отговорност е!
Ако ще и 5 булки да заплоди, следва да се грижи за децата си както подобава! Силно се надявам да си намери своята една булка, да я обича и да си имат всичкото щастие.

# 511
  • Бургас
Хич не ми трябва майка ми или баща ми да стъжнява живота на свекървата, защото, ако тя посмее да заведе децата ни на ДНК тест, аз лично ще и извия врата.
Ти само с баща им ли беше когато си забременяла? Или има поне 2ма на клона? /не го приемай лично, приравнявам до темата/

В казуса има: жена била с двама, мъж със съмнения.
Ако и тогава извиваш вратове...да ви имам вижданията за морал.

Сега теоритично: Знаете, че децата са от мъжете ви. Защо толкоз навътре приемате ДНК теста?
На мен ми е все тая дали ще ги заведат на ДНК или не. Бих дала съгласие, без да се притесня или разсърдя.

# 512
  • София
Ама ти откъде ще разбереш, че снахата е била с двама?
Синковецът ли ще дотича да ти докладва? Joy

# 513
По-интересно е майката на авторката знае ли какви ги е вършила дъщеря и.
Да! Нали обясняваше, че според мама прилича на приятеля й.
Да, прочетох го преди. Но може да е просто сравнение на кого прилича повече - на дъщеря й, или на приятеля й, особено като се има предвид как авторката непрекъснато търси външни белези за сравнение. Няма начин техните да не са забелязали това и да го отдават на факта, че нямат сключен граждански брак.
Ако обаче е знаела... не ми го побира ума как тази жена е оставила детето си да се насади на такива пачи Ица и с какви очи гледа приятелят и "свекървата".

# 514
  • Бургас
Надявам се, ако е затънал в такива съмнения да може да сподели.
Отношението тук е просто тотал щета. Излиза, че е ок да натресеш на един мъж дете, но не е ОК той да потърси помощ от родителите си или дори да сподели.

# 515
Като знам, че има и мъже (и жени, де), които веднага започват да се съмняват, че жена им им изневерява, ако говори или погледне друг мъж, направо си представям какво докладване ще падне, ако мамата е от тоя тип, дето тества внучетата. Сещам се за доня Фина, която взимаше кръв от гаджетата на сина си, за да ги проверява за половопреносими болести.

# 516
  • София

Какво смешно има, не разбирам?
Говорим за човешко същество и поемането на отговорност за живота му.

В този случай, синковецът не е "докладвал" и ето го резултата.

# 517
  • Бургас
Като знам, че има и мъже (и жени, де), които веднага започват да се съмняват, че жена им им изневерява, ако говори или погледне друг мъж, направо си представям какво докладване ще падне, ако мамата е от тоя тип, дето тества внучетата. Сещам се за доня Фина, която взимаше кръв от гаджетата на сина си, за да ги проверява за половопреносими болести.
Изобщо не говорим за такива неща. Аз поне коментирам в контекста на ситуацията.
Според мен е лудост да видиш детето си щастливо, до стойностна жена и да ходиш да ровиш като куче. Самият факт, че е щастлив, обичан и има семейство е достатъчен.
Но това далеч не отговаря на съмненията на партньора на авторката и конкретната ситуация.

# 518
  • София
Кажете, че не ми се чете назад, авторката сподели ли защо не е прибегнала до хапче за спешна контрацепция, при положение че е имало инцидент с презерватива?
Или и за това не са й се давали пари? Stuck Out Tongue Winking Eye

Егати, че аз имам повече познати забременели с презерватив, отколкото с прекъснат полов акт... Да не кажа, че с последния метод са николко Joy

MeMyselfI, къде прочете, че е ок да натресеш чуждо дете?
Аз само критики, отправени към авторката виждам.
Не си представям нормален възрастен мъж да споделя подобни казуси с майка си, би трябвало да може сам да се оправя. Ако не може, да, тогава търсете къде сте сгрешили...
Да не говорим, че и тест тайно или насила да направите на внучетата си, не е гаранция, че синът няма да каже Аз си искам тази жена с чуждото дете.

# 519
Какви хора познавате? Нямам никой в обкръжението си, който спи с двама едновременно и да прави дете. Или ако го прави, взима мерки. Направо съм в шах, как от немного познати има двама които се чудят родители ли са на детето си или само банкомат.

Не, Елица. Единственият начин да се предпази е да изпикае презерватива, който е мушнат на задна прашка.

# 520
И що трябва да докладва синът? Ако е мъж на място, ще плати за тест за бащинство още при раждането или преди това, ако жената е съгласна, и ако нещо не му понася резултатът, ще се раздели тихомълком с нея, без да бие алармата, че са му сложили рога. Няма след години да вика мама си на помощ, за да тества внучето.

# 521
  • Бургас
Какви хора познавате? Нямам никой в обкръжението си, който спи с двама едновременно и да прави дете. Или ако го прави, взима мерки. Направо съм в шах, как от немного познати има двама които се чудят родители ли са на детето си или само банкомат.
Стискай палци да не ти се налага.
Единия разбра 5-6 години след раждането, че е баща. Детето само го потърси и му го обясни. И още плаща издръжки. ДНК доказа, че не е. Съда обаче му каза, че си е изтървал срока и по документи и пред закона е. Делото беше ужас. Изкараха, че е знаел, че не е баща и нищо не е направил. Питам се каква жена прави това.

Другия имаше съмнения от самото начало, но то е като страх. Хем иска да знае, хем не иска. Аз не разбирам как се живее така. Но го беше страх, че теста ще покаже именно, че не е баща.

Едно оспорено бащинство знам, но с помощ от родител. Момчето се взе в ръце, направи тест и оспори бащинство в срок.

И що трябва да докладва синът? Ако е мъж на място, ще плати за тест за бащинство още при раждането или преди това, ако жената е съгласна, и ако нещо не му понася резултатът, ще се раздели тихомълком с нея, без да бие алармата, че са му сложили рога. Няма след години да вика мама си на помощ, за да тества внучето.
Е, защо смяташ, че правенето на такъв тест и чакането на резултата от него е като на пълна кръвна картина? На първо място следва да преживееш предателство, лъжа и евентуално да загубиш детето си. Малко ли е? Аз бих потърсила близки за опора.

# 522
Кажете, че не ми се чете назад, авторката сподели ли защо не е прибегнала до хапче за спешна контрацепция, при положение че е имало инцидент с презерватива?
Защото същия месец с приятеля й почнали опити за бебе (той дори я карал да стои в позиция "свещ", за да не му се разлее генетичния материал, а после да спи със същия без да се измие), ама няколко дни след това разбрала, че и изневерил и тя преспала за отмъщение с колега (инцидента с изпишкания презерватив).  Но щом били почнали опитите за бебе и взело, че настанало оплождане, как така ще пие ескапел.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 14:35 от Аниш

# 523
  • Варна
Абе, вие как си представяте да водите внучетата зад гърба на майките им на ДНК-тест?
И да не е зад гърба ми, само някой да ми изпляска подобно нещо бих го отсвирила завинаги. Егати обидата, честно.

# 524
  • Бургас
Абе, вие как си представяте да водите внучетата зад гърба на майките им на ДНК-тест?
И да не е зад гърба ми, само някой да ми изпляска подобно нещо бих го отсвирила завинаги. Егати обидата, честно.
Дори и да кажеш на някой, че е вероятно да не е баща? Или да знаеш, че е така.
Отиваш и казваш: скъпи спах и с колегата, може детето да е от него. Даже с по - голяма вероятност. Обаче, ако отидем на ДНК ще те отсвиря завинаги.
Стига бе!

Общи условия

Активация на акаунт