Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 589
  • 987
  •   1
Отговори
# 870
Е, с това за внуците, ме убеди вече напълно. Тя ли ги е правила и шестимата?

/Продължавам да не те иронизирам, а да ти се възхищавам ... /

# 871
А обрязан ли е? Защото това значи, че е свършил по-бързо и сперматозоидите са живели дълги дълго, НО мароканците предпочитат да имат синове и ако детето е момиче значи не е негово.

# 872
Цитат
Моля, моля! Не забравяй 19-сантиметровия полов плен на колегата.

Член, на който авторката падна в плен  Naughty
Оф, сега си виждам грешката. Ама ще я оставя, че добре е станала римата. 😂

# 873

Вместо да ми се възхищаваш вземи се разрови по темата, че доста ти куца. Щом има живи и здрави родени деца, значи може. Пък ти се смей (възхищавай) колкото искаш. Или пиши по същество по темата, че още се чудим кой е направил детето. За мен не се закахърявай!

# 874

Цикълът ми беше много странен. Някъде на около 25-26-ти ден. Идваше ми винаги седмица преди датата на миналия месец. Даже мога да кажа, че още вечерта на зачеването получих силни болки в кръста. Идея нямам интуиция ли беше, какво ли. Сигурно ще ме сметнете за луда, но факт. След месец по симптомите бях абсолютно сигурна, че съм бременна. Тестът после го потвърди на 100 процента.

И втори случай ще ви споделя. Моя съседка е забременяла в цикъл с близначки. Вече са големи и те са майки.
Така че, Божа работа е всичко! Като има нещо да става си става.
Според другите ти постове, то май цикли без проблеми при теб са рядкост. Съседката ти явно не може да познае кога е в цикъл, защото не всеки теч е десквамационна фаза. То всъщност повечето жени и не могат.

А ти не можа ли да се светнеш, че може и да е преди 15 години, защото синът ми е на толкова?! Нормално е сега на тази възраст да имам проблеми. Иначе влезе да изчетеш всичко без да помислиш. Хайде, още една започна да не чете дълги постове и да си ги наглася..
А относно съседката ми, ами сигурно не знае..щом има три деца и шест внука..Жалко, че ви нямаше вас да я научите как и кога се правят деца.

Четох ги още снощи след простотията ти за забременяване по време на цикъл. Ако съседката ти беше питала, щях да и обясня. По-добре една заблудена по-малко.
п.п. По-възрастна съм от теб, но нямам проблеми. Всичко е в границите на очакваното.

Виж сега, колкото и да се напиняш, няма как да биеш бибито по простотии.

# 875

Вместо да ми се възхищаваш вземи се разрови по темата, че доста ти куца. Щом има живи и здрави родени деца, значи може. Пък ти се смей (възхищавай) колкото искаш. Или пиши по същество по темата, че още се чудим кой е направил детето. За мен не се закахърявай!

Много ясно, че ми куца, щом не приемам за безспорен факт - една-съседка-каза ... забременях, по време на менструация ... толкова логично, толкова УМНО, безкрайно УМНО е да го повтаряш, тя че ти го казала остави ... УМНИ постове, ГРАМОТНИ. HeartJoy

# 876

Четох ги още снощи след простотията ти за забременяване по време на цикъл. Ако съседката ти беше питала, щях да и обясня. По-добре една заблудена по-малко.
п.п. По-възрастна съм от теб, но нямам проблеми. Всичко е в границите на очакваното.

Виж сега, колкото и да се напиняш, няма как да биеш бибито по простотии.

Не знаех, че възрастта е критерий за знания и разум. И ти не падаш по-долу със съревнованието май..., че и със самочувствието. Simple Smile

Тя щяла да ми каже на мен, кога съм забременяла... Grinning

# 877
А Биби сигурно вече потърква вълшебната лампа на Аладин.

# 878
А Биби сигурно вече потърква вълшебната лампа на Аладин.

19 сантиметровата с Мароканския дядо ли?

# 879
Тя тази е измамна. Пропада, предава, смалява се , ае...реплика някаква ще да идва.
От Мейд ин Чина"

# 880

Много ясно, че ми куца, щом не приемам за безспорен факт - една-съседка-каза ... забременях, по време на менструация ... толкова логично, толкова УМНО, безкрайно УМНО е да го повтаряш, тя че ти го казала остави ... УМНИ постове, ГРАМОТНИ. HeartJoy

А ти си баш умната и грамотната, че влезе да изчетеш всички мои стари постове, за да ми проследиш цикъла. Защото е много трудно да се сетиш, че не съм родила вчера. Grinning
Комплекси ли избивате или просто така си пишете тук? Grinning

# 881

Не е необходимо. Ти си го написала: На третия ден от цикъла. Това, че не знаеш как се брои цикъл е едно на ръка. От там нататък всичкото ти фръцкане е ирелевантно.

# 882

Не е необходимо. Ти си го написала: На третия ден от цикъла. Това, че не знаеш как се брои цикъл е едно на ръка. От там нататък всичкото ти фръцкане е ирелевантно.

Хайде, лягайте си вече, че много глупости започнахте да пишете. Grinning

# 883

А ти си баш умната и грамотната, че влезе да изчетеш всички мои стари постове, за да ми проследиш цикъла. Защото е много трудно да се сетиш, че не съм родила вчера. Grinning
Комплекси ли избивате или просто така си пишете тук? Grinning

Не ми се е налагало да ти чета стари постове, тези ми бяха напълно достатъчни, за да спечелиш възхищението ми.

# 884

Хайде, лягайте си вече, че много глупости започнахте да пишете. Grinning

Аз съм на работа. Ходи ти да спиш.

Общи условия

Активация на акаунт