Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 575
  • 987
  •   1
Отговори
# 885

Тя щяла да ми каже на мен, кога съм забременяла... Grinning
Не е необходимо. Ти си го написала: На третия ден от цикъла. Това, че не знаеш как се брои цикъл е едно на ръка. От там нататък всичкото ти фръцкане е ирелевантно.

Хайде, лягайте си вече, че много глупости започнахте да пишете. Grinning

Остави ги,  тук само заядливки са се събрали. . Вместо да кажат нещо полезно по темата. .. мислят си , че разбират много,  ама не е така. .. това,  че след цикъл най - лесно се забременява го знаят и бабите ни от собствения им опит

# 886
  • София - Варна
 Не се карайте, за да не заключат темата.

# 887
Остави ги,  тук само заядливки са се събрали. . Вместо да кажат нещо полезно по темата. .. мислят си , че разбират много,  ама не е така. .. това,  че след цикъл най - лесно се забременява го знаят и бабите ни от собствения им опит
Ми казахме ти - направи  ДНК тест за бащинство. Ама нещо не ти стиска.

# 888
Не се карайте, за да не заключат темата.

Отдавна трябваше да я заключат тази пародия на тема.

# 889
Казах,  ще правя генетичен тест за произхода първо. . А после може и таен днк тест

# 890
Казах,  ще правя генетичен тест за произхода първо. . А после може и таен днк тест
Rolling Eyes По-добре си направи първо тест за интелигентност.

# 891
Аз съм в овулация днес. . Имам течение цял ден  ( подмокряне ) и желание към приятеля си + положителен тест за овулация

# 892
  • София
Остави ги,  тук само заядливки са се събрали. . Вместо да кажат нещо полезно по темата. .. 
Всички ти казаха, че това няма да ти даде никаква смислена информация. Какво по-полезно искаш?

Чета те от самото начало на темата.

Ето ти още нещо полезно- Избий си от главата идеята, че твоят приятел е бащата. Не е!

# 893

След, като вече си взела решение, какви още съвети искаш?

# 894
Яренце, много полезна беше Joy
Вече и аз се смея , и то на всеки коментар. дори когато се "карате".

# 895

Всички ти казаха, че това няма да ти даде никаква смислена информация. Какво по-полезно искаш?

Чета те от самото начало на темата.

Ето ти още нещо полезно- Избий си от главата идеята, че твоят приятел е бащата. Не е!

С такава майка, май няма никакво значение, какъв и кой е бащата ...

# 896
Rolling Eyes По-добре си направи първо тест за интелигентност.
Сакън - ще вземе да излезе, че детето по интелигентност не може да е на нито един от тримата и ще стане драма, че е разменено в родилното.

# 897
  • София
Tays, ненаситна съм на бисерите й! А това трябва да се подклажда.

Тестът за интелигентност ще е отрицателен, несъмнено.

# 898
Тест за интелигентност се прави с препишкване на жаба.

# 899
Аз съм в овулация днес. . Имам течение цял ден  ( подмокряне ) и желание към приятеля си + положителен тест за овулация
Браво! Щом си подмокрена и с желание вече и тест за овулация не ти трябва - ти си знаеш кога е от тук нататък. Надявам се, че подмокрена не означава напишкана, че пак ще се върнем в началото...

Общи условия

Активация на акаунт