Не знам кой е бащата на детето ми

• 37 572
  • 987
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Тест за интелигентност се прави с препишкване на жаба.
И ако жабата се превърне в арабския принц, то той е бащата. (А тя е "взела" теста за интелигентност.)

# 901
Ако изостанал сперматозоид оплоди ранна яйцеклетка, се ражда умно детенце с очите на баща си и стъпалата на вуйна си.

# 902
Утре пак ще правя тест за овулация. . Мисля,  че сега е пикът , заради подмокрянето

# 903
Утре пак ще правя тест за овулация. . Мисля,  че сега е пикът , заради подмокрянето
Еми отивай да гушкаш милото, кво седиш туканка.

п.п. Авторке, смяташ ли да ни информираш и кога ходиш по голяма нужда? То не бяха глътнати от вагина презервативи, пишкания, описания на размери и дълбочина на еякулация, овулации...

# 904
  • Paris, France
биби, а за какво го правиш този тест за овулация вчера и днес? Какво променя фактът, че си в овулация? Ако няма да забременяваш няма значение. Ако ще забременяваш пак няма значение?

# 905
Пикът е с другата нужда. Ама и от там може да тръгне една тема ... То не бяха араби, то не бяха мароканци

# 906
биби, а за какво го правиш този тест за овулация вчера и днес? Какво променя фактът, че си в овулация? Ако няма да забременяваш няма значение. Ако ще забременяваш пак няма значение?

Правя го за да знам дали имам късна овулация или нормална. .

# 907
Еми отивай да гушкаш милото, кво седиш туканка.

п.п. Авторке, смяташ ли да ни информираш и кога ходиш по голяма нужда? То не бяха глътнати от вагина презервативи, пишкания, описания на размери и дълбочина на еякулация, овулации...

Ами цял ден се гушкахме,  и сега вече спи изтощен от бурната любов. .

# 908
Ако забремеете сега - бебето ще е форумно, няма нужда от ДНК тест, всичко е ясно. И всички писали по темата ще си го гледаме и ще пуснем специална тема (или поредица от теми като при свекървите), за да спорим на кого е взело очите, на кого ходилата и на кого е одрало кожата.

Апропо - да не сте даскали случайно, че цял ден правите бурни любови вместо да работите? Правописът не се връзва, но може би е нарочно такъв за заблуда на противника....

# 909
Ами цял ден се гушкахме,  и сега вече спи изтощен от бурната любов. .
Не изглежда да си много задоволена, щом си търсиш емоции тук.

# 910
Аниш,  задоволена съм. . Мъжа ми прави любов с часове без да свършва и е надарен. .

Не , няма да има бременност,  защото се предпазваме

# 911
  • София

newsm78 И това, при положение, че се предпазвате, каква точно информация ти носи?..  newsm78

# 912
  • София

newsm78 И това, при положение, че се предпазвате, каква точно информация ти носи?..  newsm78

Е, как каква?! По това съди кога й е била овулацията преди 4 години.

# 913
Яренце,  точно така,  добре си ме разбрала. 

# 914
  • София

Е, как каква?! По това съди кога й е била овулацията преди 4 години.

rotfImao rotfImao rotfImao

Биби, по-добре вземи хвърли един боб. Хем по-евтино ще ти излезе от тестовете, хем ако не ти хареса резултата, винаги можеш да го свариш и да метнеш следващия. И така - до верен извод...

Общи условия

Активация на акаунт