Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 77 915
  • 774
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета.Бременна съм с близнаци в 24 седмица.От 2 -3 дни имам усещането че бебчетата не са толкова активни,усещам ги но по рядко и доста по лекичко от обикновенно.Това дали е проблем или просто са се завъртяли така че не се усещат толкова.Само да кажа че по принцип съм си доста пълничка.

При всяка промяна в детските движения трябва да се ходи на преглед.

# 136
Здравейте,
Очаквам близнаци момиче и момче с термин 19.02.2019 г. Сега съм в 27 гс. Понеже започнахме приготовленията и покупките, искам да Ви попитам откъде ди купихте комплекти за изписва не и кой размер. Аз взех комплекти от waikiki размер 0 (размер 50), но купих и бодита размер 50 на h&m които са с 2 пръста по малки. И сега осъзнавам че тези комплекти ще са големи и трябва да взема нови. Все пак близнаците се раждат по малки. Ние сме говорили че ако успея да издържа пинеже съм с конизация ще ги извадят в 34-36 гс. Ще се радвам да споделите, за да се ориентирам.

# 137
Не ти трябват по-малки. Аз купих 46 от вис виталис- само там намерих малки размерчета, но се носиха около 3 седмици. И все пак р-р 50 не беше толкова критично по-голям за бебета по 2кг и 44см. Малките размери са абсолютно излишна инвестиция.

# 138
Здравейте,
Очаквам близнаци момиче и момче с термин 19.02.2019 г. Сега съм в 27 гс. Понеже започнахме приготовленията и покупките, искам да Ви попитам откъде ди купихте комплекти за изписва не и кой размер. Аз взех комплекти от waikiki размер 0 (размер 50), но купих и бодита размер 50 на h&m които са с 2 пръста по малки. И сега осъзнавам че тези комплекти ще са големи и трябва да взема нови. Все пак близнаците се раждат по малки. Ние сме говорили че ако успея да издържа пинеже съм с конизация ще ги извадят в 34-36 гс. Ще се радвам да споделите, за да се ориентирам.
И като ги увиеш в порт-бебето/одеялцата или пелената хич няма да се вижда колко му е голямо бодито на детето. После поне ще го облечеш един два пъти.
Аз родих на 12 февруари и ни изписаха на 19.... Ами на снимките само две пашкулчета в розово и синьо одеалце се виждаха. Даже и муцунките едва се подаваха. ...

# 139
Въобще не съм купувала такива комплекти, сама си ги направих, големи им бяха, ама какво от това.

# 140
  • Някъде там...
За изписването бях взела размер новородено /50 см/, боди и гащеризонче, както и от испанските одеалца и памучна шапчица /изписване в началото на април/. И при мен от пашкулите се подаваше само крайче на розова шапка...
Имах не повече от 5-6 дрешки такъв размер, напълно достатъчни са. Децата растат като гъби и за около 2-3 седмици ги израстват. Не е задължително близнаците да се родят преждевременно, нито пък дребни. Моите се родиха в първия ден на 38г.с. по 2800 и 2850, 49 см. Масово бебетата без близнак бяха по толкова, че и по-дребни.
Останалите дрешки ми бяха размер 0-3 или 1-3 месеца. И да, бяха им големи в началото, но пък ги носихме по-дълго. Всичко умалява с огромна скорост. А при положение, че купуваме по две, няма смисъл да се прекалява.

# 141
И аз си купих и си сглобих светове за изписване или по-точно за пред родата, която беше в къщи, защото но самото изписване бяха в космонавти и никой, нищо не видя Grinning. По-малки дрехи не съм купувала и не е било драма . Най-малките ми неща бяха 50 р-р.израснаха ги за 2м.

# 142
Аз естествено с мерак за мома си я изписах в рокля, размер 50. Не съм купувала по-малки , още повече, че имам и сушилня и добре се постара да ги свие.

# 143
И аз ги изписах с рокли, но беше лято. Размера ... не знам как се нарича - за 2,5 кг. Малко им хлопаха. Joy

# 144
  • Бургас
Аз съм имам разни неща на хм и некст, размер 50....така и не можах да набутам първородната мома в тях, нея я изродиха 10 дни преди термин 52 см 3200..... тези също вървят дългучи, тя се чудя изобщо има ли смисъл да взимам каквото и да било малко. Освен ще взема две фърст сайз за изписването комплекти и другото в движение, като ги видя какви ще ги излюпя. Вече повечето сайтове имат онлайн доставки, а аз съм бъкана с дрехи от каката, тя ще наглася нещо малко и сладко да ги накипря за изписването и снимките.....

Каката я родих януари и я изписахме с рокля ,чорапогащник, лента за глава....абе голям майтап, щото после вкъщи едва я съблякох, в болницата сестрите ми я нагласиха ....

# 145
Момичета,днес в 24+2 седмица си пуснах иследване на обременяване с глюкоза.Ще го нося на д-р Чачева чак средата на декември,а се притеснявам дали е добре.Някой дали може да ме ориентира.

# 146
Нарушена ГТ, като гледам втория час - 120те минути. То и първия е без малко граничен.

# 147
usmivka83, редно е да се срещнеш с ендокринолог преди средата на декември. Пробвай Чачева да ти види резултатите по-скоро, или поне по телефона. И коя е тази лаборатория, дето не посочва референтни стойности? Аз ходих в МД при д-р Начев. Неговият номер го има в Интернет и си го вдига.

# 148
usmivka83, редно е да се срещнеш с ендокринолог преди средата на декември. Пробвай Чачева да ти види резултатите по-скоро, или поне по телефона. И коя е тази лаборатория, дето не посочва референтни стойности? Аз ходих в МД при д-р Начев. Неговият номер го има в Интернет и си го вдига.

В Надежда пуснах иследването.

Гестационен диа ет ли е,и ако е така какво следва от тук нататък?

# 149
Хипергликемия е. Диабет е над 11 на втория час. Нищо не следва - диета.

Общи условия

Активация на акаунт