Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 77 944
  • 774
  •   1
Отговори
# 165
Аз направих втора ФМ в 20 седм. Но ми казаха, че се прави по -рано към 18 седм.Третата я направих в 26 седм

# 166
Моята ФМ 2 беше в 22+ гс, а ФМ 3 - 30+2.

# 167
21+4 г.с и в 31+ 1 г.с. В 20 -22 г.с. се виждат най-хубаво сърцата на бебетата, защото бебетата не са много големи и предсърдията точно се затварят. В 31 гледат най-вече мозъка и неговото развитие.

# 168
  • Бургас
Момичета, в коя седмица направихте втората ФМ?
20г.с.+3 дни рано ли е? Или при близнаци се прави по-късно?

Точно 20+3 моята, преди 4 дни

# 169
https://zabliznacite.wordpress.com/2010/09/20/dobroto-naddavane- … vremenno-rajdane/
Тук ще намерите информация за килограмите по време на бременността 😀
РАЗВИТИЕ НА БЛИЗНАЦИ В УТРОБАТА -
https://zabliznacite.wordpress.com/2011/07/13/bliznaci-v-utrobat … -treti-trimestar/

Ето и информация за фетална морфология
https://bremennost.bg/fetalna-morfologiq.html

# 170
Момичета,днес ме приеха в болница с шийка 1 см.В 26+4 г.с съм.Докторката каза че трябва да стискаме поне до края на януари.Стискайте палци

# 171
Стискам🤞
Аз съм 28 и моята почна да се скъсява,почвам всяка седмица прегледи и тонове.Ще изкараш ей го къде е януари.Щом си в болницата всичко ще е наред.

# 172

Стискам палци да се закрепите!
Знам че е страшно и си притеснена, но трябва да си максимално спокойна и да вярваш че всичко ще е наред. Казвам ти го като преминаваща през това и родила в 28 седмица 😘 Горе главата, всичко ще се нареди.
В коя болница сте?

# 173
Стискай, мила! Не ти е толкова къса, нали нямаш разширение? А и в болницата си под наблюдение на лекари. 🤞

# 174

Стискам палци да се закрепите!
Знам че е страшно и си притеснена, но трябва да си максимално спокойна и да вярваш че всичко ще е наред. Казвам ти го като преминаваща през това и родила в 28 седмица 😘 Горе главата, всичко ще се нареди.
В коя болница сте?

В Надежда

# 175

[/quote]
В Надежда
[/quote]
Сигурна съм че всичко ще е наред, но ако случайно тръгне бебчо сигурно ще те насочат към Токуда или МД. Казвам ти го не  за да те плаша, а само да си подготвена. Не знам как е в МД, но нашите мишлета са в Токуда и сме много доволни от неонатологията и цялото внимание, което обръщат на бебчетата, пък и подкреоата която ни оказаха в този труден за нас момент. Само че се доплаща и не всичко е по здравна каса. Просто като информация ти го казвам Simple Smile
Ако имаш нужда от нещо и мога да съм ти полезна ми пиши! Всичко ще бъде наред, само си лежи и си почивай Simple Smile

# 176
Момичета,днес ме приеха в болница с шийка 1 см.В 26+4 г.с съм.Докторката каза че трябва да стискаме поне до края на януари.Стискайте палци

Стискаме ти палци. Бъди спокойна, и всичко ще е наред. На коледа стават чудеса, така че моите желания и пожелания към всички е да родим здравички и доносени дечица. Господ да ни пази и да ни дава сили, да бъдем здрави и да се радваме на щастливи дни с нашите близнаци.

Аз вече съм в 30 гс, и направихме кортикостероидна терапия с дексаметазон. Шийката със серклажа е добре и за сега всичко е наред. Малко ме притес иха мишлетата, защото не бяха активни тези 2 дни, но сега ще ги инжектирам с половин шоколад да си ме пориткат и да не се шашкам.

# 177
Дунди роди ли?Зарязах отчетната,надявам се всичко с вас да е наред ❤

# 178
Усмивка, много стиснати палчета от мен!Всичко ще бъде наред! Пожелавам ви да си изкарате празниците вкъщи и все така 3 в 1.
Дунди, честити бебоци! Да са ти живи и здрави малките борци и скоро да се гушкат на топло при мама! Трудно е да посещаваш бебчетата веднъж дневно и да трепериш за състоянието им, но пък си е подготовка на нервите, защото и след това не става по-лесно 😄

# 179
Така е момичета! Доста е трудно, а първоначалния шок е неописуем! Благодарение на покрепата на лекарите и целия персонал преминахме през този ужас. Разбира се мъжът ми и родителите ми бяха основна подкрепа, но докато бях в болницата персонала всеки ден ме успокояваше и ми говореха че всичко ще е наред.
Все още бебетата и самото раждане са ми като в мъгла и като сън, но малко по малко осъзнаваме новата реалност Simple Smile
Само да са ни живи и здрави дечицата, другото ще мине

Общи условия

Активация на акаунт