Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 77 945
  • 774
  •   1
Отговори
# 180
Така е момичета! Доста е трудно, а първоначалния шок е неописуем! Благодарение на покрепата на лекарите и целия персонал преминахме през този ужас. Разбира се мъжът ми и родителите ми бяха основна подкрепа, но докато бях в болницата персонала всеки ден ме успокояваше и ми говореха че всичко ще е наред.
Все още бебетата и самото раждане са ми като в мъгла и като сън, но малко по малко осъзнаваме новата реалност Simple Smile
Само да са ни живи и здрави дечицата, другото ще мине

Честити Рожби ! Да са здрави и много да Ви радват !

Успех на всички да доносим бебета и да имаме спокойни празници.

Аз съм в 31 +4. Имам дата за секцио след празниците и се вълнувам доста. Като че ли не съм раждала 😁 , а имам момче на 6г. Коремът ми е доста голям и не ми е ясно колко още би могъл да расте 😆. Нищо не помага за стриите... вие какво ползвате?

# 181
За стриите е най-вече до ген. Аз качих само 12 кг и не съм имала. Родих в 37+3.

# 182
Аз се мажех с мустела, но от много рано- от 8-9-та седмица почти всяка вечер. По корема стрии нямам, имам 3-4 по бедрата, но гърдите ми са съсипани Unamused

# 183
Моят също е огромен, мажа се сутрин и вечер с микс от масла,за сега нямам никъде,освен едни стари на дупето,но имам още 3 месеца разпъване.

# 184
Палмърс и Виши против стрии ползвах. Нямам стрии, въпреки че ми "сядаше" на коленете огромния корем. Но много трудно се прибира, вече 6 месеца и още не е гладък ...

# 185
Две познати имам с близнаци и двете секцио.На едната на 7 месец,а другата чак към годината и се прибра напълно.И аз нямам голямо очакване за бързо възстановяване,но и мисля това ще ми е най малкият проблем след появата им 😀

# 186
Моят след първата бременност се прибра веднага, но с близнаците, все още си имам и се боря с него. Всичко се дължи на това, колко тренираш, как се храниш.

# 187
Кожата, кожата е проблема, сланинките ми ги стопиха отдавна зверовете. Simple Smile

# 188
След раждането носих колан, прибра се бързо корема. Гърдите спаднаха от кърменето 😀

# 189
Аз нещо сгафих с кърменето, уж внимавах и сега съм с ужасна хиперлактация, гърдите на буци, хормоните са ми леш и май ще се минава на лекарства, ще видя на прегледа другата седмица. Мислих си, че хиперлактация е възможна само в началото, но явно не ...

# 190
Цедиш ли се?"Сестра " ми така се докара в 9 месец от цедене,не помня пропусна ли или се беше ударила по силно,но плачеше буквално по телефона.Майка и беше казала зелеви листа на гърдите намачкани и охлаждащи компреси и пълно изцеждане на често докато спадне температурата.Ако много те боли защо не идеш веднага на лекар?

# 191
Да, мисля че точно заради цеденето с помпа стана този проблем. Първото дете го кърмих на гърда, но сега цедя и наистина до рев съм стигала особено към 3-4 през нощта ... децата спят, аз като кукувица се чудя как да разкарам буците.

Ходих и ми изписаха едно обезболяващо, което "леко" повлиявало и кърменето, сега чакам до сряда, да ме прегледат пак.

# 192
И аз се каня да се цедя и малко страх лозе пази при мен,та разпитах и изчетох доста неща и особено за мастита,който е най опасен.Дано бързо се оправиш.

# 193
Разпитвай и се следи. Не като мене - а то днес тече повече, защото пих много сокове, неглижиране и за 2-3 дена - ужас настана.

# 194
И аз се цедя , вие по колко мляко имате на ден , аз около 600-650 ml.

Общи условия

Активация на акаунт