Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 77 903
  • 774
  •   1
Отговори
# 285
И аз си мислех, че е от притискането на органите, но друго си е да зная, че не само аз имам такива болежки. Напоследък, докато се обръщам през нощта в леглото и ме боли, в просъница се питам сама дали е нормално. Явно е. Понякога, даже усещам как въздух минава през чарвата ми- и това също е доста болезнено

# 286
  • Бургас
Не мога да стана от леглото понякога от болки.....особено като се понатоваря през деня, после легна и таза целият......трудно клякам и се изправям по мебелите като спайдърмен.Изобщо напредва си работата и вече тежи мощно всичко.

# 287
Явно е трябвало по-рано да ви попитам, вместо да се притеснявам сама 😊

# 288
И аз имах болки ниско в корема до към 6 месец, след това започнаха да ме болят костите от долу.Тези болки били нормални. Но преди да родя една седмица имах дискомфорт в целия корем, оказа се , че било контракции, че даже и разкритие съм имала 3 см.Раждала съм и преди това и знаех какво е контракция, но в случая не разбрах, затова, ако имате болки си се консултирайте с лекар.Аз отидох да ме прегледат само , а те ме вкараха е болницата и ми викат раждаш, едвам изтраях още 4 дни и родих.

# 289
Аз имам една седмица до секциото, като сега съм в началото на 37гс. Направо откачам ежедневно - тежи страшно, боли ме или ме напряга постоянно нещо, коремът ми е огромен и почти нон стоп стегнат. Болезнени контракции уж нямам, но подготвителни по една две на час ми се случват. Единственото положение в което нямам дискомфорт е прилегнала настрани 🙂 Ама се успокоявам, че като ми се е случило двойно щастие, ще трябва и двойно неудобство да потърпя. А, и нощно време спане то е някаква благословия, която ми се случва между пишкането и наместването 😜

# 290
Спокойно, Зори. След седмица и времето за пишкане ще е мираж! Joy

Е, не точно след седмица, но като навъртят 5-6 седмици и дойдат коликите ... тогава ще видиш, каква благословия е наистина съня.

# 291
  • Варна
Спокойно, Зори. След седмица и времето за пишкане ще е мираж! Joy

Е, не точно след седмица, но като навъртят 5-6 седмици и дойдат коликите ... тогава ще видиш, каква благословия е наистина съня.
🤣🤣🤣

# 292
Какво сте взели за коликите? Аз съм купила черешови торбички за затопляне на коремчето само.Толкова много препарати има,а педиатъра който съм им избрала каза след раждането ще говорим за това.При вас какво помогна?

# 293
Какво сте взели за коликите? Аз съм купила черешови торбички за затопляне на коремчето само.Толкова много препарати има,а педиатъра който съм им избрала каза след раждането ще говорим за това.При вас какво помогна?
При нас само торбичките вършеха работа и гушкане + цица. То Лефакс, Еспумизан, Боботик...тц. Топли торбички на коремчетата и се успокояваше младежа. Девойката по-леко кара коликите.

# 294
Вълшебни са черешовите торбички, те ги спасиха.

# 295
И аз се присъединявам към бандата 🤗
Живот и здраве лятото очаквам моите момичета. 💖💖 Ин витро са ми от ЗЕТ трансфер. 

# 296

Играчка за затопляне в микровълновата, сгъстител за млякото, масажи, обръщане по корем, оригване и най-вече - люлката пусната на функция вибрация. 

# 297
Честно казано, на нас нищо не помогна при синът ми за коликите, една торба пари на вятъра. Близначките още като ги изведохме от болницата посетихме боуен терапия, 5 дни  между посещенията имаше някаква драма и след второто посещение, всичко отшумя.

# 298
В момента моите близначета са на 2 м и малко и сме на етап колики, давам еспомизан, биоамика, коликинд и на едното му действат ама на другото не.Най -лошото е , че коликите при нас са през нощта. Другото е, че още са на 8 храненя и не знам как да махна поне едното през нощта .Будят се като часовници и цяла нощ няма спане

# 299
Винаги са през нощта гадостите - колики, зъби. Храненето - те ще си го махнат сами. Може да махнат нощно, може да е сутришно. После пак ще се връща - след имунизации, зъби, късния рефлукс ...

Чувала съм много неща за Боуен терапията, но не съм правила. Общо взето мненията са 50/50. Според мен това е един структуриран масаж, просто казано и ако се извършва от специалист би трябвало да има само положителен ефект. Дори масажите на коремчето, които показват в болницата, реално са част от Боуен терапията.

Общи условия

Активация на акаунт