Ще имам близнаци! Тема с продължение 35

• 78 540
  • 774
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
Наталия, честити бебчета! Да са живи и здрави, а на теб бързо въстановяване! Heart

# 601
Наталия, честити бебчета!!! Много се радвам, че всички сте добре- знам колко се притесняваше през бременността си, но ето че всичко е наред! Аз съм родена също на 22 март- бъди сигурна, че момчетата ви ще бъдат борбени и принципни Овенчета😊
Да те попитам- имаше ли 36г.с. навършени? На мен ми предлагат секциото да е на 36г.с.+1;2 дни, а се притеснявам дали не е рано
Имах да 36 пълни седмици, сега са в кувиоз на 2 антибиотика понеже имат инфекция. Иначе са гласовити не могат много да се хранят през шише, но се надявам вторник, сряда да си ги гушкам, че ми се свива сърцето. 😘😘😘🙁🙁

# 602
Спокойно, Наталия. Всичко ще бъде наред. Те са си големички, до няколко дни ще си ги гушкаш и ще им се радваш. Hug

# 603
На мен ми предлагат секциото да е на 36г.с.+1;2 дни, а се притеснявам дали не е рано
Пухче, ако можеш изчакай малко повечко Wink поне 37 пълна седмица да си е. Ако си тръгнат по-рано то е ясно, но ако можеш да избираш и не е проблем разстоянието до болницата изчакай максимално

# 604
Моето беше насрочено за 38-ма седмица, 36-та ми се вижда рано и на мен.

# 605
Да, ако можете който колкото може да издържи по добре, мен ме оперираха понеже много ме боля и единият господин много беше се смъкнал долу, а серклажния конец се беше врязал.

# 606
Родих 36+2 , защото раждането си тръгна нормално, но беше спешно секцио, заради седалищното предлежание на първото бебе. Децата ми ги водят недоносени. Говорехме с АГ-то за евентуално секцио най-рано след 10 дни....демек 37+5
Ако няма медицински причини и бебетата са добре изчакайте поне да влезете в 37-ма седмица.

# 607
Не бях влизала няколко дни и сега виждам, че сте писали по моя казус☺ Та и аз искам да изчакаме поне до 37 пълни седмици. От друга страна се притеснявам да не би междувременно да се влошат тонове или води, без да разбера (нямам възможност да ходя на прегледи през ден-два, далече ми е) Днес пак го обсъдихме с докторката ми и решихме да изчакаме още една седмица,т.е. да съм в 37+2, вместо 36+2. Дотогава има две седмици и задължително ще отида на още един преглед, ама дали е достатъчно? И двете са разположени напречно и едва ли вече  ще се обърнат да тръгнат сами...

# 608
  • Бургас
Момичета днес се появиха моите малки смърфчета Simple Smile Родени с планово секцио 37 седмица,Десислав 3020, Ева 2900. Изплакаха и двамата добре и за сега са добре, утре ще видим как са с адаптацията Simple Smile

# 609
Момичета днес се появиха моите малки смърфчета Simple Smile Родени с планово секцио 37 седмица,Десислав 3020, Ева 2900. Изплакаха и двамата добре и за сега са добре, утре ще видим как са с адаптацията Simple Smile
Честито, Чери да са ти живи и здрави малките. Желая ви всичко най хубаво и бързо възстановяване на теб. 🙂😘

# 610
Чери, честито!! Живи и здрави да сте всички.
А сега почвай да стимулираш гърдите с помпа, с ръце, с бебета, че да тръгне кърмата,да има и за двамата и те чакам в темата за кърменето. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 611
Еха, какви пухкави бебоци Heart живи и здрави да са, а на теб бързо възстановяване!

# 612
Чери, чудесни мерки имат дечицата, да са здрави и щастливи 🤗

# 613
Чери, честито и от мен! Да са живи и здрави!

# 614
Чери, честито! Отгледани бебчета си родила. Да са тиживи и здрави😘

Общи условия

Активация на акаунт