Звездни компромати- 385 част

• 81 415
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
На Стрина децата или ги виждам твърде често, или не растат 🙄 Не трябва ли да са по-големи вече?

# 526
  • Rock & Roll feeling ...
За тази става дума.

# 527

Сори, аз помислих, че е тази от линка на Тарталета.

# 528
Сега я е хванало да си показва децата непрекъснато. Преди  си беше самодостатъчна.

# 529
Според мен В. Сиракова в момента е с някакви временни предни зъби. Няма шанс да остане така.

# 530
Да е жива и здрава Ава, колко висока върви.
Аз не догледах интервюто със Сиракови. Казаха ли всъщност с какво се занимават, имат ли професии, нещо?

# 531

На сладката снимка на стринините дечица, Ава е изрязана. Тъпо.
Нормално. Все пак не е излязла от утробата ѝ.  Whistling

# 532
Аз не догледах интервюто със Сиракови. Казаха ли всъщност с какво се занимават, имат ли професии, нещо?
Професия дъщеря  Wink
Ава изглежда различно от новото семейство на баща си т.е. личи си, че Стрина не е се заела със стайлинга и визията и

# 533
Петканови и Ваня Щерева
https://www.instagram.com/p/BprtnyaHlol/?utm_source=ig_share_she … hid=1glddxb2cg67w

Райнето си е баш селска пръчка и това се видя навремето в Брадъра. Виждала съм я няколко пъти на различни места и хич не съм останала с добро впечатление.

# 534
Ми някои не си падаме по маймуни 🙄
Мускули-добре, ама маймунската физиономия-мерси, няма нужда 🤐

Точно това ми беше първата мисъл като го видях, и се чудех дали да го напиша Flowers Hibiscus

# 535
  • Sofia
Според мен В. Сиракова в момента е с някакви временни предни зъби. Няма шанс да остане така.
Баш нейни са си,и то постоянни.

# 536
Преди беше модерно фолк-певица с футболист,сега като гледам фолк певиците си хващат ММА бойци,младички ,е и не само фолк певиците де  Laughing А Райна ,върви по стъпките на ДесиСлава  .Иначе за мен най-красивата фолк певица си остава Лияна

# 537
  • софия
Андреа при ГОла с половин циц@ навън, бЕло лице и оранДжев тен. Била имала Сконфузна ситуация, докато снимала новия си клип.
Скрит текст:

# 538
  • Бургас
Гледам Андрея в "На кафе". Все едно гледам Кристина Агилера.

# 539
Чакам с нетърпение да видя снимка от предаването в нейния профил после Mr. Green Убедена съм, че няма да има никаква разлика Crazy

Общи условия

Активация на акаунт