Звездни компромати- 385 част

• 81 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Да, да 😁 тя ще бъде себе си! 😂

# 541
  • До морето
Оф, може и да си внушавам, но тя и на репортажа, според мен, е с филтри. Особено в началото като започва интервюто е супер странно издължена.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 10:28 от Boho chic

# 542
И на мен това ми направи впечатление. Наистина беше някак издължена и фона беше странен.

# 543
В събота бях на събиране, на което пя Глория. Искам да ви кажа, че е супер слаба, но 1/4 от теглото ѝ са гърдите ѝ. Много несъразмерно с тялото. Беше доста гримирана, нормално, но не изглеждаше плашещо.

# 544
  • Sofia
...Иначе за мен най-красивата фолк певица си остава Лияна
За мен е много изкуствена,фалшива и глуповата...

# 545
Лияна е доста страшна за мен. Най-хубава за фолк певица си е Камелия, мое мнение, разбира се.

# 546
  • Пловдив
Като говорите за фолкаджийки...
„Влюбена съм, очевидно е и страшно ми е хубаво. Много ме зарежда той, радвам се, че е в моя живот. Той е такъв тип човек, който би могъл да влезе в света ти и да го преобърне и да ти каже: “Заповядай! Чувствай се добре в новия ти свят.” Обичам го страшно много и си го пожелавам сякаш завинаги. Дано”, призна Мария в предаването “Автограф”.

# 547
  • София
Мара се разсипа от влюбвания. Дай боже всекиму.  Mr. Green

# 548
  • София
Поредният "завинаги". Тя не си ли беше направила татуировка с инициалите на Хриси? Дали си е търсила нов със същите инициали?

# 549
То след Хррриси, имаше и Марти(?), има избор 😀

# 550
  • До сърцето...
„Влюбена съм, очевидно е и страшно ми е хубаво. Много ме зарежда той, радвам се, че е в моя живот. Той е такъв тип човек, който би могъл да влезе в света ти и да го преобърне и да ти каже: “Заповядай! Чувствай се добре в новия ти свят.” Обичам го страшно много и си го пожелавам сякаш завинаги. Дано”, призна Мария в предаването “Автограф”.

Тя така казваше и преди. Всеки й преобъща света на нея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
Мара обаче явно няма достатъчно въображение за да ни информира подобаващо и за края на съответните преобръщащи света любови.

# 552
Мара се разсипа от влюбвания. Дай боже всекиму.  Mr. Green

Нали трябва някой да я издържа. Все във финансово красиви се влюбва.  Ама нещо не я търпят дълго.

# 553
Много дърпа. Whistling

# 554
Поредният "завинаги". Тя не си ли беше направила татуировка с инициалите на Хриси? Дали си е търсила нов със същите инициали?
Аз имам позната, която си татуира "Иво". Текущото гадже е Иван. Поправи татуса. Може би следващия трябва да е Айван. Rolling Eyes
Та така и Марийчето... ще поправя, ще драска и ще изписва отдолу....

Общи условия

Активация на акаунт