Звездни компромати- 385 част

• 81 365
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • софия
Скачам в темата директно с тъп въпрос. СорЕ, ама много ме развълнува туй нещо. Откачалника Андрей Едрев защо бръсне главата на дъщеря си? Ок, с профила във Фейса се примирявам някак си, ама две годишно с обръсната глава ми ме малко фрийк. 🤔
Описанието е "Little B /Budha/". Гледам, че синът му активно участва в коментарите. Т.е. стилът не ми прилича на детски, но детето има профил  Confused И неговата коса е била подстригана лятото.
Този чиляк доста не го слуша главата или активно се прави на интересен.

# 211
  • Sofia
Скачам в темата директно с тъп въпрос. СорЕ, ама много ме развълнува туй нещо. Откачалника Андрей Едрев защо бръсне главата на дъщеря си? Ок, с профила във Фейса се примирявам някак си, ама две годишно с обръсната глава ми ме малко фрийк. 🤔
...за да не хване буби Animal Ant
И аз съм се чудила,но той има доста странно родителско мислене...сещам се за снимката как държеше сина си хванат за стъпалата и провесен над скали...или как балансира с него,държейки го изправен в шепата си...и други фрапиращи снимки и клипчета има в профила му...Thinking

# 212
Е то е ясно, че 4-5 годишно и 2 годишно не си поддържат профилите сами. Отделен е въпроса защо изобщо имат профили пълни с голи снимки.

# 213
  • До морето
Той няма ли две момченца?

# 214
  • Sofia
Второто е момиче

# 215
Този е пълно куку.

Ето го момичето:
Скрит текст:

# 216
  • Sofia
И майката беше с бръсната глава преди 2год

# 217
И майката беше с бръсната глава преди 2год
Сигурно и на нея и пречи косата....
Май масово мозъците им пречат вече.

# 218
Честно, мислех, че има 2 момчета.. скоро имаше репортаж за живота им в Папараци.

# 219
  • Разпиляна във въображението
Ххахахах 🤣
сигурна съм, че няма да ги пробва...

Сега й погледнах инстраграма... добре, всички видяхме как изглежда и всички знаем, че си обработва снимките.
Защо пише такива глупости и се излага още повече?
Скрит текст:

Впечатлена съм от обработката.

# 220
На роклята на Андреа има някакво емоционално петно... толкова са мазали с баданрката, защо не са го махнали, изглежда гадно.

# 221
Е, ухото ѝ е едно размазано петно, ама няма значение.

# 222
Жаситу доста често пристъства в този акаунт, но това е върха, много тъпо парче.
Скрит текст:

Верно, че е тъпа..... а жениците отзад са неподозиращи, че някой ги снима полуголи  Joy

Тази Жасмина удари тъпомера. Не е ли видяла, че жените са голи, или го е направила нарочно?  #Crazy

# 223
  • Viena
Като "горките" са, или за Хелоуин са се барнали.

# 224
  • София
На първата снимка на Андреа ме впечатли контраста между двете "хубавици" и останалите зрители. Илипсващото ухо на втората.

Общи условия

Активация на акаунт