Звездни компромати- 385 част

• 81 416
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Дано е намерила щастието Райна, харесвам я аз. Тук си личи как си пълни горната устна. Долната, за разлика от горната, изглежда естествено.
https://www.instagram.com/p/Bod8DhXimgV/

# 511
Райна с това гадже 10 години по-младо, тепърва ще започне да се обезобразява и тя от страх да не излети левентчето.

# 512
  • Sofia
Има нещо селско  в цялостното и излъчване.

# 513
Гуинет Полтроу за пръв път показа снимки от сватбата си с Брад Фалчък. Двамата се ожениха на 29 септември.

https://life.dir.bg/zvezdi/guinet-poltrou-perfektnata-bulka-za-p … svatbenite-snimki

# 514
  • Sofia
Виолета Сиракова има нужда от ортодонтско лечение Thinking

# 515
Райна с това гадже 10 години по-младо, тепърва ще започне да се обезобразява и тя от страх да не излети левентчето.
Скоро ще започнат да ги вземат още от детската градина.

# 516
  • Бургас
Има нещо селско  в цялостното и излъчване.
Нещо ли? Отвсякъде си е селско девойче, недокоснало модно списание и застинало нейде в 2003 та година. Ретро та дрънка. И то не само визията, но и поведението и жестовете й са на селско девойче. Този младеж не знам какво дири при нея.

Виолета Сиракова имайки нужда от ортодонтско лечение пак изглежда в пъти по-красива и чаровна от сестра си

# 517
# 518
Младежът на Райна изглежда по-скоро като жиголо, отколкото като нечий романтичен приятел. То по нашите ширини са най-изявени тези двете крайности - или ще е чичко, или пък младеж, който стои като вибратор.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 00:21 от Questar

# 519
Много ме кефят бастуните! Чадърите не толкова Wink
Ей я на, тая Камелия пак с черни корени.... Сигурно си мисли , че така зъбите ѝ белеят още повече и за това не ги маха тия грозни корени.

# 520
Може да ги смята за своя запазена марка, затова да не ги маха.  Whistling 

# 521
  • Наблизо
На Райна младежът изглежда като прохождаща мутра..явно и с подобен умствен капацитет.Тя и тя не е Нобелов лауреат,де.Отиват си.

# 522
  • в 1001-та нощ
Много ме кефят бастуните! Чадърите не толкова Wink
Ей я на, тая Камелия пак с черни корени.... Сигурно си мисли , че така зъбите ѝ белеят още повече и за това не ги маха тия грозни корени.

Имаше такова течение на демонстрация, че все още нямаш бели коси, или казано с други думи - "вижте - млада съм". Мадона също го правеше, а и не само, но преди години.

# 523
  • Rock & Roll feeling ...
Къде и  кое е това стори с новата приятлека на Тото? След пускането на " Чужди усмивки", Яна беше във влога им Thinking  Помислих,че са се сдобрили.

А иначе за Тото ...
Скрит текст:
На мен ми е симпатичен. Намирам го за схватлив , забавен и остроумен.  Много ми хареса какво закриване направи в брадъра преди да излезне от къщата. Редовно им гледам рубриката в тубата. Много му се хиля на пресъздаването на писмата. Дано наистина не се е взел насериозно.

Райна ми простее на визия. В начина по който се гримира ли, в прическата ли, има някакъв полъх от 90те.
Иначе ми се струва добро момиче, желая й да е щастлива.
Спомням си периода,в който беше една от големите завезди на Пайнер и издърпа Коцето в нейната компания,докато той беше с тъпа прическа и пееше "ти си само 8ми клас,а какви ми ги въртиш,но още малко ще съм пас и ще изгориш " .  Как животът се обърна.

На сладката снимка на стринините дечица, Ава е изрязана. Тъпо.

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 06:15 от Летящ Кактус

# 524
Съвсем цяла си е снимката на Ирина, няма нищо изрязано.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт