"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 40

• 48 174
  • 753
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета  понеже не можах да разбера как да пратя въпроса си точно в бога питам тук.  От вече 8 месеца с мъжа ми правиме опити за бебе, ходила съм 2 пъти на лекар и двата пъти ми казаха, че всичко си е наред, но вече започвам да се притеснявам, защо не се получава гоня си овулацията.  Започнах да пия Ф. К.  на 26.09 и се надявах все пак нещо да се получи, но пак нищо. Вече се отчайвам.
Този месец трябваше да ми дойде на 15. 11,  аз всъщност се надявах изобщо да не идва, но уви даже подбрани с 1 седмица.
Нормално ли е това мое положение и въобще да продължавам ли да пия тази Ф. К. тъй като това е 2ри месец от както я пия. Благодаря предварително на всички които ще ми дадат съвет. 😥

# 106
Емилия, какви изследвания сте правили? Или това, че "всичко е наред" е заключение след обикновен гинекологичен преглед?
8 месеца не е много време, но може да се започне с едни хормони и СГ. На колко си години?

# 107
Здравейте момичета. Тестът беше невалиден правих вчера чхг , резултатът беше + много се зарадвах.Днес бях на преглед при генеколог каза ми че имам удебелено стена най вероятно е бременност, направи ми пак чхг , то отговаря на 4г.с , но доктора ми обяснява че ми липсва някакви жълто петно и неможе да ми потвърди на 100%.Някой може ли да ми обясни

# 108
Обикновен гинекологичен преглед беше на 21 години съм.

# 109
  • София
Здравейте момичета. Тестът беше невалиден правих вчера чхг , резултатът беше + много се зарадвах.Днес бях на преглед при генеколог каза ми че имам удебелено стена най вероятно е бременност, направи ми пак чхг , то отговаря на 4г.с , но доктора ми обяснява че ми липсва някакви жълто петно и неможе да ми потвърди на 100%.Някой може ли да ми обясни
ю
Жълто тяло се казва.
https://www.reprodaction.com/bg/Reprodukciya/Reproduktiven-cik-l/ZH-lto-tyalo

# 110
Нещо не ми става ясно това опасно ли е за бремеността

# 111
http://prikachi.com/images/523/9435523b.jpg,какво мислите мами,дали е положителен?

# 112
Виждам бледа черта , направи си чхг

# 113

На мен ми прилича на изпарителна черта. В оказаното време ли се появи?
Най - добре утре със сутрешна урина направи още един.

# 114
Садхана, розова е, не е изпарителна...

# 115
  • София
Нещо не ми става ясно това опасно ли е за бремеността
Най-вероятно докторът не го е видял. Ако го няма, значи се е резорбирало и няма бременност. Може би затова не може да ти каже със сигурност.
Иначе жълтото тяло произвежда хормони и до третия месец храни ембриона. Но не се шашкай предварително, изчакай си следващия преглед.

# 116
Добро утро от мен, отново! Току що направих и вторият тест за бременност (на третата сутрин след първият). Днес е един ден преди очакваната М (възможно е и да са 2 дни). Днес вече се вижда по-ясно втора чертичка, която се заформи отчетливо между 3та и 4та минута след направата на теста. Или сънувам още, разбира се хаха. Прикачвам снимка, благодарение на една мама, която предният път ме въведе в изкуството на това как по дяволите да кача снимка тук хаха. Хубав ден ви желая момичета и очаквам мненията ви. Hug
https://---shortener8712-gpVHTV

# 117
Колко дни след закъснение докторът може да види бременност ?

# 118
  • София
10 дни закъснение и чхг стойностни над 1000-2000 (видях назад , че си пускала кръвен, сметни че стойността се удвоява на около 48ч и ще прецениш кога да отидеш на преглед)

# 119

Общи условия

Активация на акаунт