"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 40

• 48 206
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Какво имаш предвид с 8-ми ден след последна М. От началото на М, или 8 дена след като е приключила М? Кога започна последната М.?

# 511
Какво имаш предвид с 8-ми ден след последна М. От началото на М, или 8 дена след като е приключила М? Кога започна последната М.?
Искам да кажа 8ми ден от идването на последната ми менструация.

# 512
При средна продължителност на менструацията от 5 дни, би следвало овулацията да е започнала на 8мият ден от цикълът.. това би била доста ранна овуалация, по-скоро няма шанс да си бременна.
А това, че на другият ден са те боляли гърдите няма нищо общо в случая, такива въобръжаеми симптоми след секс са много често срещани ми прави впечатление 😀

# 513
Дните на цикъла винаги се броят от първият ден на М, а не след нея. Продължителността на цикъла е броят на дните от първия ден на М до първият ден на следващата М.
     При цикъл с продължителност 28 дена, овулацията настъпва около 14ти ден от началото на М , така че няма вероятност да си забременяла от контакт на 8ми ден. , освен ако поради някаква причина овулацията ти не е подранила този месец.
     За да си спокойна, утре с първа урина си направи един тест за всеки случай, и занапред използвайте контрацептиви, тъй като прекъснатият полов акт не е най-надеждния начин за предпазване от бременност.
      За симптоми е твърде рано, ако има такива , те се появяват след закъснение, а не на следващият ден от акта. По-скоро болката в гърдите се дължи на хормоните.

# 514
Ох, аз пак с въпроси.... Но имам чувството, че ще се побъркам вече....
Както казах, на 04.01 трябва да ми дойде... Сутринта като ходих до WC имаше доста розово по тоалетната хартия, помислих, че ми е дошло... Но не... Засега абсолютно нищо....
По принцип като ми дойде много ме боли корем, сега нищо.... Няколко дни преди да ми дойде и гърдите спират да ме болят, но в момента още си ме болят доста...
Досега не ми се е случвало такова нещо. Винаги си ми идва с гръм и трясък, нормално кървене и болки в корема...

Не знам какво да си мисля вече Disappointed

# 515
И какъв ти е въпроса?
Възможно е да е наближаваща М(при доста момичета има промени след като започнат опитите), възможно е и да си бременна (нали правите опити).
Съвет от мен - на симптоми не вярвай, че още повече ще се побъркаш. Изчакай до 5ти и направи тест. Успех! Simple Smile

# 516
Благодаря!
Явно ще ми е необходимо много време да се науча да не се надявам прекалено, да не се вманиачавам толкова, да се вглеждам във всичко и т. н.

Въпросът ми иначе беше дали е възможно това да означва, че най-сетне нещо се е получило.... Но знам, че няма как и вие да гадаете....

Каквото стане.... Ако не е станало и този път ще трябва да се науча да бъда по-търпелива и по-малко да търся и да се вглеждам.....

# 517
Здравейте на всички имам нужда от отговор на един въпрос .Миналия месец правихме опити за бебе м.ц закъсня с 8 дни реших да си направя тест имаше втора лека почти незабележима втора черта (гледала съм с фенерче) ,но за мен теста беше отрицателен. Накрая м.ц дойде на 29.12 и приключи днес на 1.01. (попринцип продължителноста му е между 5-7 дни ) нямах болки в корема нито в кръста . Това ме навява на мисълта ,че е възможно да карам цветна бременност. Ако някой е компетентен по темата или от личен опит е запознат ,моля за някакво мнение.

# 518
Не съм запозната със симптомите на цветната бременност, макар че и на мен много ми закъснява цикъла. Утре отивам на лекар и ще видим за какво става въпрос.

# 519
  • София
Здравейте на всички имам нужда от отговор на един въпрос .Миналия месец правихме опити за бебе м.ц закъсня с 8 дни реших да си направя тест имаше втора лека почти незабележима втора черта (гледала съм с фенерче) ,но за мен теста беше отрицателен. Накрая м.ц дойде на 29.12 и приключи днес на 1.01. (попринцип продължителноста му е между 5-7 дни ) нямах болки в корема нито в кръста . Това ме навява на мисълта ,че е възможно да карам цветна бременност. Ако някой е компетентен по темата или от личен опит е запознат ,моля за някакво мнение.
Няма как да караш цветна бременност, просто защото такова животно няма. Има кървене по време на бременност и то не е нормално.
Направо се чудя как си вярвате, че при отрицателни тестове и менструация може да сте бременни.

# 520
Човек като тръпне в очакване, на всичко му се иска да вярва, само и само да има бременност. И аз съм чувала, че при цветната бременност следва да има кървене, което да наподобява това на цикъла, при което жената се заблуждава, че има цикъл, а то е бременност.

# 521
  • Kapлово
Здравейте, имам нужда от помощ, съвет...Трябваше да ми дойде на 02.01 т.е днес обаче ми подбрани и ми дойде на 25.12. вървя ми 4 дни обаче някакво кафеникаво течение...от няколко седмици със с гадене, повръщане тежест в корема и гърдите ме болят ужасно много. Какво да правя, шубе ме е да
отида на преглед за да не ми разбие надеждата...ПОМОООЩ

# 522
Dani, вземи един тест и си готова. За мен е излишно да правиш след като ти е дошло, но....
А за какво да ходиш на лекар след като ти е дошло?
За симптомите "от няколко седмици" няма да коментирам. Simple Smile

# 523
  • Kapлово
На преглед ходя поне веднъж в месеца, защото първото ми раждане беше секцио, след това имам две операции за кисти, на 26.08.18 направих спонтанен в 5  седмица... корема ми е на нищо направен...не ми върви както трябва нищо не е както трябва, надяваме се на бебе но.. 

# 524
Отиди си на преглед тогава и стискам палци да стане бебче скоро! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт