"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 40

• 48 201
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • Kapлово
 Simple Smile Дано стане, че от доста време опитваме но не ставаха а аз нямам търпение вече

# 526
Здравейте, момичета. Моля за съвет... остават ми 10 дни до датата на М. Нооо от около 10 дни имам болки като ПМС, болки в кръста и таза, а от 3 дни световъртеж. Четох какво ли не, като всичките по-горе симптоми били признак на ранна бременност,  но силно ме съмнява на чаааак толкова ранна бременност, толкова силна симптоматика. Възможно ли е? Знам, че за всякакви тестове е прекалено рано, просто бих се радвала на споделен от вас опит... Благодаря предварително! 💋💋💋🤗🤗🤗

# 527
Здравейте, момичета. Моля за съвет... остават ми 10 дни до датата на М. Нооо от около 10 дни имам болки като ПМС, болки в кръста и таза, а от 3 дни световъртеж. Четох какво ли не, като всичките по-горе симптоми били признак на ранна бременност,  но силно ме съмнява на чаааак толкова ранна бременност, толкова силна симптоматика. Възможно ли е? Знам, че за всякакви тестове е прекалено рано, просто бих се радвала на споделен от вас опит... Благодаря предварително! 💋💋💋🤗🤗🤗
Чакай малко трябва да ти дойде след 10 дни значи на 12.01 и имаш симптоми от 10 дни значи от 24.12.А кога ти е била ПРМ с каква продължителност?

# 528
Последната ми М започна на 13 декември и беше с обичайната ми продължителност от 6 дни. 😊

# 529
Последната ми М започна на 13 декември и беше с обичайната ми продължителност от 6 дни. 😊
Имам предвид това.
 Той има средна продължителност от около 28 дни, като заема периода между две месечни менструални кръвотечения (менструация). За първи ден от началото на всеки менструален цикъл се смята началото на менструацията, която е външен израз на менструалния цикъл у жената.

# 530
Здравейте мами и бъдещи мами.
Искам башето мнение, преди месец направих тест към обяд и беше отрицателен.. Така, обаче се случи така че имах малко здравословни проблеми и пиех силни хапчета и инжекции след което за последните 2 месеца съм качила близо 15 кг, мисля че голяма част от надебеляването е от лекарствата отделно и храна, но от известно време корема ми порсна много и както казва приятеля ми придобил е яйцевидна форма, постоянно ми се гади но не стигам до там да повърна хубаво, постоянно ми се яде , болки в корема нонстоп и корема ми бонтува все едно е бебче рита, дори и без да ме боли корема то бонтува така, но си ми идва цикъла даже до онзи ден бях в цикъл, моля за мнение...

Последна редакция: ср, 02 яну 2019, 22:32 от Beebeek

# 531
# 532
А лекар защо не посетиш?

# 533
Ами точно това обмислям да направя утре, да отида на лекар вместо да гадая

# 534
Възможно е да имаш проблеми със стомаха катп страничен ефект от лекарствата.

# 535
Здравейте мами и бъдещи мами.
Искам башето мнение, преди месец направих тест към обяд и беше отрицателен.. Така, обаче се случи така че имах малко здравословни проблеми и пиех силни хапчета и инжекции след което за последните 2 месеца съм качила близо 15 кг, мисля че голяма част от надебеляването е от лекарствата отделно и храна, но от известно време корема ми порсна много и както казва приятеля ми придобил е яйцевидна форма, постоянно ми се гади но не стигам до там да повърна хубаво, постоянно ми се яде , болки в корема нонстоп и корема ми бонтува все едно е бебче рита, дори и без да ме боли корема то бонтува така, но си ми идва цикъла даже до онзи ден бях в цикъл, моля за мнение...

То така става, забременяваш и след месец коремът ти е пораснал и бебето те рита. След още месец сигурно ще родиш... Нали знаеш, че първите 6-8 седмици бебето е още ембрион с размер мм? Как точно си представяш да те рита?

Сега сериозно. Ако имаш редовна менструация, нямаш повод за съмнение за бременност. Не казваш кога беше последната менструация и имаш ли закъснение? Качила си 15кг, имаш газове и гадене. Това говори за здравословен проблем. Трябва да посетиш лекар.

# 536
  • Kapлово
Аз пак да се разпиша, да се оплача теста е отрицателен Sob

# 537
  • София
А след като си имала менструация, защо е правен тест?

# 538

От колко време опитвате?

# 539
  • Kapлово
Защото имаше съмнение за уж "цветна" бременност ама не е...

Общи условия

Активация на акаунт