"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 40

• 48 205
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някои полудяха с тази "цветна бременност" Rolling Eyes

# 541
Стига с тази цветна бременност. Постоянно се повтаря ,че такова нещо няма! Всяка жена трябва да е информирана ,че няма нормално кървене по време на бременност.

# 542
Здравейте момичета, имам следният казус.Трябва да ми вадят зъб утре, но вчера сутринта се събудих със странно усещане, че може да съм бременна/не работим по въпроса/ раничко ми е за тест, но все пак пуснах кръвен и беше отрицателен. Тази сутрин пак си втълпих разни работи Simple Smile и взех един тест, преди малко го направих и има една въображаема втора черта. Възможно ли е 30часа след отрицателен кръвен да имам бледичка черта на домашният тест. За протокола цикъл 24дни последно ми дойде на 14.12.2018г Някой освен мен вижда ли тази въображаема чертичка?

# 543
  • Варна
Аз лично я виждам. Не знам как да коментирам, по принцип кръвният би трябвало да е достоверен.

# 544
Аз лично я виждам. Не знам как да коментирам, по принцип кръвният би трябвало да е достоверен.
За първи път чувам за отрицателен кръвен и положителен домашен, изпарителна чертичка не е, появи се на втората минута. Щом и ти я виждаш ще изтичям за още един тест, може този да я някакъв дефектен Simple Smile

# 545
  • Варна
Направи го утре сутринта обаче.

# 546
Направи го утре сутринта обаче.
Ще взема два един за сега и един за утре, детето е болно от варицела в момента и малко се притесних.

# 547
А  какъв точно беше резултатът от кръвния. ?

# 548
А  какъв точно беше резултатът от кръвния. ?
Много отрицателен 0.10 Simple Smile

# 549
Странно наистина. Дано чертичката да не е изпарителна и в действителност да има повод за радост  Simple Smile Peace

# 550
При отрицателен кръвен тест не бих имала абсолютно никакви съмнения, че бременност няма.

# 551
Аз не виждам чертичка. Преди закъснение ли го правиш?

# 552
  • Пловдив
И аз не виждам черта.

# 553
Аз също не виждам черта.. Confused

# 554
Обикновено този период при мен е 24-25 дни. Като последната ми М е започнала на 13.12.2018 г.
Последната ми М започна на 13 декември и беше с обичайната ми продължителност от 6 дни. 😊
Имам предвид това.
 Той има средна продължителност от около 28 дни, като заема периода между две месечни менструални кръвотечения (менструация). За първи ден от началото на всеки менструален цикъл се смята началото на менструацията, която е външен израз на менструалния цикъл у жената.

Общи условия

Активация на акаунт