Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е второто име на бебето и може ли да не завършва на -ОВА?
-
Какво е мнението за бебешката козметика и праховете за пране?
-
Каква е подходящата програма за пране на бебешки дрехи?
-
Какво представлява вземането на анален секрет и в какви случаи е необходимо?
-
Кои са препоръчителните марки козметика и прах за пране за бебета?

, но си мисля че няма да съм аз, поне до 20.06 май нема да е
, поне според докторите малката не е слязла достатъчно ниско, а при първо раждане това става по-бавно. Виждам има доста маминки с контракции и може да се включат с прекрасни новини
Така, че за тези от първата половина на юли не е никак ранооо и 

на Надето темичката е супер
направо не мога да им се нагледам 

Нямаше ме само 1 седмица,а вие не само че сте изписали цяла тема,ами и сезона с бебетата е открит 
Пък и е време дамите да си имат кавалери 
и не можах да ви почерпя виртуално. Но никога не е късно

защото искам да раждам при него,а не при който е на смяна и второ не сме готови с нищо,защото днес ми се обадиха от банката че ПАК имало проблем с кредита,дето го чакаме вече месец.Вече ми писна,а и съм притеснена,че ако сега започнат контракции,аз нямам дори нощница за болницата
Слава Богу че засега нямам
да не е нещо опасно и да се наложи секцио заради това
Но каквото каже док,само всичко да мине добре. Тя работата с гъбите се беше поуталожила,ама с тези антибиотици пак положението стана нетърпимо 
, важното е бебчо да е добре, после ще му мисля.

!

, а все ми се струваха малко.
Имам позната която ми препоръчва горещо продуктите на Мустела, колкото до прахът за пране изпрах всичко с тео бебе 

Не може да си представите колко съм щастлива за Равия и нейната Йоанна (само малко й се сърдя, че ми отмъкна под носа именцето, ама ние ще сме с едно "н" за разнообразие
) на работа и зверски се изморих, реших да приключа "петилетката за три години" и тотално се сдухах, да не говорим, че цял ден на намерих време да хапна и да пия вода. Вечерта бях като парцал и за капак док ми се обади да отида към 17.30. Занимава се с мен повече от час, че известно време ще е извън града. Проверява шийката на матката, че нещо с ехографа го усъмни и не искаше да зараждам, докато не си е тук. вагиналните прегледи са ужаааасни.
Много ми беше зле. Дори и после доста дълго време.
Все пак според него беба ще дочака началото на юли (ама и терминът ми е за накрая