VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 8 - Финал /28.10.18 - .../

• 86 921
  • 3 621
  •   1
Отговори
# 3 180
Бяхте ли супер развълнувани от този финал? Joy

# 3 181
  • Terra incognita
Да уе чуек. Тъй са окорих, чи сън ни мъ лови.

# 3 182
  • Terra incognita
Оф, трябва вече да го прекратят това гласуване с смс- и. В кой век живеят? Вече всичко се случва в и чрез интернет и социалните мрежи.
Това, тази вечер не беше "любима звезда на България" , а "любима звезда на подмокрените тийнейджърки". Защото само пуберите, циганите и роднините гласуват чрез смс- и.

Е, как подмокрени? Момчето сам си каза, че не му става... Работата.
Те се подмокрят само от акцента му.

# 3 183
  • В царството на игрите:)
Супер развълнувана...? Та аз не бях на себе си от вълнение. ...Както и през целия сезон, де...Simple Smile Как ще ми липсват всички..😁

# 3 184
Да, не спрях да се прозявам от вълнение.

# 3 185
аз съм супер подмокрена 28 годишна тийнка според вас хихи ... все трябваше да има победител , да не би Папи да беше по-достоен? и на мен Наско не ми допадаше в началото, но като започна да говори и каза много точни и логични неща, има сериозни мисли за 21 годишен, сега положението при това поколение е трагично ...

# 3 186
  • София
И аз бях толкова развълнувана, че не гледах финала. Сега от вас разбрах кой е спечелил Joy

# 3 187
аз съм супер подмокрена 28 годишна тийнка според вас хихи ... все трябваше да има победител , да не би Папи да беше по-достоен? и на мен Наско не ми допадаше в началото, но като започна да говори и каза много точни и логични неща, има сериозни мисли за 21 годишен, сега положението при това поколение е трагично ...

Близо сме. Аз съм на 27.

# 3 188
Емоционално беше как се разпрегръщаха накрая Simple Smile

Като деца след лагер, със съответните вричания за вечна дружба. Grinning Леко инфантилно ми изглеждаха и прегръдките и френетичният възторг на двете пионерчета и дружинната.  Както и да е, победи най-приемливият от тримата, въпреки, че и неговият ореол се попроскуба с репликата за кривите матки. Confounded

# 3 189

Аз пуснах още в 8:30 с идеята, че съм пропуснала първия половин час (смятай колко ме е вълнувало), гледам няма финал, излъчват си Откраднат живот (страшен рейтинг... щом сериала е по-вървежен, аз си го гледам и него и го харесвам, но все пак ВБ е уж риалити формат, яко са се вътрили тази година, колкото и ниски да са били хонорарите). Почна "големият" финал, след 15 минути съм заспала и се пробудих 10 минути преди финала. Това никога не е било! Laughing

# 3 190
Близо сме. Аз съм на 27.
аз смс-и не пращам, но се причислих сама към подмокрените тийнки🤭 няма лошо да си подмокрен, няма лошо и да си тийн🤣🤣🤣 поне се радвам, че тази простотия приключи добре, защото можеше и една мецана да ни натресат

# 3 191
  • Варна
Ама като почнете с това, колко ви е скучно и как не гледате, пък всички сте тука. Аз съм до-вол-на, доволна. И най-кефи факта, че оная грешка на природата, Кулагин не е на финал.

# 3 192
В началото бях разочарована от Наско, но в последните няколко седмици ми стана симпатичен. А и ми е слабост от Х Фактор, така че съм доволна.
Като цяло - най-слабият сезон. Продуцентите дори не направиха опит да закрепят положението, а хлопнаха кепенците по-рано, явно са счели положението за безнадеждно. Поне филм да бяха направили - винаги е много забавно и смешно. Люси Иларионов, Милко и Ицо Хазарта какви роли направиха... Simple Smile Финалът тази вечер беше мижав и скучен, какъвто беше и целият сезон. В някои от предишните ВБ финалистите май пееха на финала с известни изпълнители. Сега дори това спестиха.
Мисля, че продуцентите трябва да направят дълга пауза и поне две-три години да няма ВБ. А ако съвсем го спрат, още по-добре.

Абе, направо точно тези продуценти да излизат от бизнеса. Брадъра си е страхотен формат, но го скапаха и опорочиха тотално. Нова тв ако смята да излъчва този формат за в бъдеще да си вдигне малко летвата. Пълна тъпня🤔

# 3 193
  • Terra incognita
Всички дружно си отдъхнахме, че най- накрая това мъчение свърши 😁
Но не за дълго. Почивйте още 2 дни, в понеделник пак на въртележката.
Хубавата новина е, че до другата седмица всички ще сме забравили кой е Наско и какво е спечелил.
Лека нощ, маняциии 😁

# 3 194
Всички дружно си отдъхнахме, че най- накрая това мъчение свърши 😁
Но не за дълго. Почивйте още 2 дни, в понеделник пак на въртележката.
Хубавата новина е, че до другата седмица всички ще сме забравили кой е Наско и какво е спечелил.
Лека нощ, маняциии 😁

Ол старс сезона се очертава да е по-успешният, защото е по-кратък и повечето ненормалници вече са били във Вип брадъра. Така че, шоуто тепърва започва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт