Керем след чесъните и луковете гостувал и в друго нет предаване при Джан Евренол където са говорили за Роджър Корман и участието му в Шарктопус

Дива,
благодаря за клипчетата с Керем

и мен много ме ядоса Керем. Той така обясни ситуацията, че все едно Нилпери се е целувала с него, след като е яла дюнера с чесън и лук.. Хич сега да не ми увърта нещата, че това било шега между тях.. Много грозно и некавалерско от негова страна.. Обичам го, но да ме извинява. Такова отношение към жена не бих простила дори и на сина си.

все още не съм изгледала клипчетата, за да разкажа за какво иде реч.
Керем не е направил нищо лошо, даже се изкефих, че хората на сета са си дотолкова близки, че да си правят такива шеги. Аз по-скоро бих го порицала за това, че турският му все още не е достатъчно добър, за да не стават такива недоразумения.
Ако е било шега, всички да са се забавлявали, но сега Нилпери да обяснява имало ли е лук или не, и кой бил ял, явно не и е много забавно...
Ако е било шега, всички да са се забавлявали, но сега Нилпери да обяснява имало ли е лук или не, и кой бил ял, явно не и е много забавно...
, Нилпери е казала, че те така се шегували помежду си и че тя не му се сърди ...

Доста интересна реклама...

Препоръчани теми