Отговори
# 90

Имам един въпрос. Кой е актьора, който играе сина на мафиота и къде е играл. Аз не съм гледала много турски сериали, но някъде съм го мяркала пък не мога да се сетя къде и се дразня. Joy Също искам да питам за този братовчеда на Барджа. И той ми е много познат. Joy

Kissing HeartHug
Сина на шишавия корабен бос е актьора Ерен Хаджи-нещо си...аз съм го гледала в Старият ми приятел...турска комедия, 9 епизода...другаде не се сещам. За другия младеж не се сещам

# 91

Бягство от затвора.... Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 92
За няма и седмица епизода е гледан над 1 млн пъти в сайта на канал Д

Вчера съобщиха,че тази сладурка влизала в сериала.Мисля,че е щерката на ухажора на Ямурка (Йойкю)

# 93
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Даа, братчедът е Салих от КараСевда.
Мноого сладко това момиченце. А кой ще е татко му?

# 94
Аз Кара севдата не съм я гледала. Joy но за мафиотския син се сетих къде съм го мяркала. Явно по бтв в сериала с Толгахан. Joy Братовчеда обаче .. никой от тези сериали не съм поглеждала дори Joy както и да е. Stuck Out Tongue Winking Eye

Галка и Диди, благодаря Hug

Даа, братчедът е Салих от КараСевда.
Мноого сладко това момиченце. А кой ще е татко му?

Татко му е онзи, дето вечеряше с Ямур, когато МКДж звънна и се чудеше защо й е дрезгав гласа Joy

между другото, докато превеждах частта си пуснах единия руски превод .. ми трябва да ви кажа, че за пореден път се убеждавам,ч е скоростта на превод се отразява зле на качеството. Гледайте серията с бг превод и ще разберете. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 95
Ани, ами видяхме ли го таткото? newsm78 Нямам никакъв спомен.

# 96
Ани, ами видяхме ли го таткото? newsm78 Нямам никакъв спомен.

Да, нали Ямур сервира десерта и точно се чудеше как да се измъкне по-скоро от тази вечеря и Каан се появи .. Детето каза: Приспах Селин Joy (явно дъщеричката на този) и си дойдох Joy

# 97
Божеее, въобще не го помня тоз образ! Явно е бил некъв бозав.

# 98
Божеее, въобще не го помня тоз образ! Явно е бил некъв бозав.

а баш незабележим беше Joy

# 99
  • Яко в Матрицата...
между другото, докато превеждах частта си пуснах единия руски превод .. ми трябва да ви кажа, че за пореден път се убеждавам,ч е скоростта на превод се отразява зле на качеството. Гледайте серията с бг превод и ще разберете. Stuck Out Tongue Winking Eye

Че сме най-добрите, то е ясно Stuck Out Tongue Winking Eye И аз търсих една реплика, но не я открих в един от руските преводи...

Благодаря на всички момичета от екипа Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Привет и от мен в новата тема! Диди Flowers Hibiscus

# 100
Момичета, Лили помоли да предадем, че няма да може да прави онлайн превод тази вечер.

И едно малко откъсче от новия епизод:  https://www.instagram.com/p/Bp7Jtq3gW2k/

Желая ви приятно гледане!  Hug

# 101
Момичета, благодаря ви за превода!  bouquet  bouquet  bouquet
Хареса ми епизода, хуморът беше на ниво, а шефът на комисарите не знам защо ми приличаше на Луи дьо Финес.  Rolling Eyes Не разбрах защо ги вкараха в затвора, за лудия сякаш съм склонна да приема мотивите - убития е застрелян с неговия пистолет, сигурно има отпечатъци, ама за костюмарчето къде намериха отпечатъци по парите и дрогата, та го тикнаха в панделата.  newsm78 Или трябва да очаквам този епизод да разкрият причините за ареста.
Приятно гледане!

# 102
Хареса ми епизода, хуморът беше на ниво, а шефът на комисарите не знам защо ми приличаше на Луи дьо Финес.  Rolling Eyes Не разбрах защо ги вкараха в затвора, за лудия сякаш съм склонна да приема мотивите - убития е застрелян с неговия пистолет, сигурно има отпечатъци, ама за костюмарчето къде намериха отпечатъци по парите и дрогата, та го тикнаха в панделата.  newsm78 Или трябва да очаквам този епизод да разкрият причините за ареста.
Приятно гледане!

Нали намериха дрогата в колата му, също и в къщата му. Освен това МКДж води доста луксозен живот JoyJoy всички се чудят откъде има толкова пари. Ето едно обяснение Stuck Out Tongue Winking Eye

Началника е много забавен, особено като е нервен и нарежда по телефона Joy

# 103
Хареса ми епизода, хуморът беше на ниво, а шефът на комисарите не знам защо ми приличаше на Луи дьо Финес.  Rolling Eyes
И на мен. Даже го написах в темата на Ибрахим днес. Много е готин шефът.

# 104

Нали намериха дрогата в колата му, също и в къщата му. Освен това МКДж води доста луксозен живот JoyJoy всички се чудят откъде има толкова пари. Ето едно обяснение Stuck Out Tongue Winking Eye

Началника е много забавен, особено като е нервен и нарежда по телефона Joy

Дали това доказателството ще мине в съда. Wink Имам спомен от друг сериал, че в Турция май първо ги вкарват в затвора, па после търсят доказателства и ги съдят.
МКДж уж беше сигурен, че в дома му никой не може да влезе, па то сигурно с техника са вкарали дрогата и парите. Wink

Общи условия

Активация на акаунт