Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 538
  • 682
  •   1
Отговори
# 180
Вчера Александра каза нещо много вярно - като обръщат внимание на Росица, я карат да се чувства по-значима, да смята, че е някакъв фактор във фермата. Аз бих я игнорирала напълно, честно казано, но не всеки може.

не съм съгласна, виждам го по друг начин аз
те не, че "обръщат внимание на Росица"
те се вторачват във всяко нещо до степен на преекспониране
което кара Росица не да се чувства значима, а обратното-нападната. Съответно заема отбранителна позиция на принципа-Нападението е най-добрата форма на защита.

# 181
  • Другата България
Точно така ги виждам и аз нещата. Peace

# 182
  • Вестерос
И аз.

# 183
Съчувствам на Роси - тя беше единствената, която благоволи да остане със Симеон и да отпразнува победата му. Дори по някакъв начин той я напи, наливайки и зорлям вино. И после като я нападнаха всички вместо да и благодари, че единствено тя го подкрепи, той се отрече от нея. Не виждам какво толкова па е направила Росица - един път се е напила (не и е навик) и не е издоила кравите. Вместо да я разберат, да и влязат в положение и да я оставят да поспи, че им готви и ги храни през цялото време, те всички и скочиха да я наказват затова, че си е изкарала добре. И заека не го уби тя според мен. Но и тя да е виновна, че му е дала нещо грешно да изяде, пак не трябва така жестоко да я анатемосват. Че и продукцията я критикува като 100 пъти показаха, как хванала някакъв съвсем друг заек за ушите и уж го била травмирала. Всички са я нарочили за жертва да си избиват комплексите, защото са усетили, че ще го понесе и приеме с усмивка и непукизъм. Но искрено се съмнявам, че вътрешно се чувства такъв непукист както външно демонстрира. Хората са много противни особено като се сдушат  всички срещу един.Гадняри.

# 184
  • да има едно лесно - на мотора
В дадения линк за епизода май е отрязано началото на епизода. Исках да се уверя , че не съм видяла грешно - докато правеха прословутата баница , на Милена и висеше цигарата от ъгълчето на устата . Няма как да ми хареса тази жена .
Лишаването от баницата , независимо че е имало друга храна , е грозно. Има други начини да покажеш на един човек , че е сгрешил.
И двойният аршин в предаването дразни.

# 185
  • London
Иван от продуцентите първо да си погледне жена си Ирини, която от сутрин е с чашката в ръка и тогава да говори за морал!

Това сериозно ли? Той толкова натяква всички сезони как отказал алкохола след проблемно пиене пък сега да търпи жена пияница?

# 186
Мачкай Како Роси! С теб сме цяла дружина. Напук на всички, ще дотика тя до финала. Ама тия там вътре ще им се стъжни животеца.
Сега майтапа на страна, след повече от два месеца вече видяхме грозното и уродливо лице на повечето от фермерите - дребнави, злопаметни, глуднциа хиени, заядливи и крайно страхливи. Иска ми се да не са представителна извадка на обществото ни, но като се огледам и ми става много тъжно.
Според мен сега Роси трябва да "резне" главата на онова пушещо чучело  и да и прекрати мъките във фермата. Няма такъв злобен и противен човек, като Милена.

# 187
  • Бургас
Не мога да разбера защо Ваня толкова рева за тия отвратителни надписи. Интересно у тях така ли са и надраскани стените. Не проумявам възрастен човек как може да говори такива глупости, колела се била, сега предавала отбора. Абе жена, ти наред ли си? Бети и обясни като на малко дете: като искаш, рисувай си на хартия, залепи си я после на стената, ок. И аз бях потресена като видях стените. Ама че глупости.
Радвам се, че Митко е фермер. Ще го гледаме повече, да видим как ще се справи. На негово място Нури и Росица бих пратила ратаи и Нури на дуел. Но той много навътре прие избора на Калоян за втори дуелист и може Симеон да изпрати ратаи. Което пък е в противоречие с изказването му как няма да ратайства с избраните, защото не вярвам Симеон рязко да е задобрял с доенето.

# 188
  • London
Вчера Александра каза нещо много вярно - като обръщат внимание на Росица, я карат да се чувства по-значима, да смята, че е някакъв фактор във фермата. Аз бих я игнорирала напълно, честно казано, но не всеки може.

Това пък шавливото Алекс....е последният човек, който ще слушам да ми ги реди менторски. То буквално няма опит в нищо, ама ръси акъли на всеки, на хора с по 15 години отгоре. Нея бих я викнала веднага на дуел и натам вече предпочита да не знае какво следва като мъничка японка се развихри.😂

# 189
  • София
Не мога да разбера защо Ваня толкова рева за тия отвратителни надписи. Интересно у тях така ли са и надраскани стените. Не проумявам възрастен човек как може да говори такива глупости, колела се била, сега предавала отбора. Абе жена, ти наред ли си? Бети и обясни като на малко дете: като искаш, рисувай си на хартия, залепи си я после на стената, ок. И аз бях потресена като видях стените. Ама че глупости.
Е, а де. Ама иначе Росица се била изложила.  Rolling Eyes

# 190
Покрай вас и аз взех да я гледам тая Ферма. Ако бях аз на мястото на Роса щях да откажа тотално да работя и ще ги викам по една на дуел всичките фльорци докрай. Да си ядат яденето там и толкоз. Ще си ям от градината отделно и да се оправят.

# 191
Аз не разбирам това величаене на Росица, че готвела. Че това е възможно най-леката и чиста работа във фермата. А явно и обича да го прави.. Тя сама е избрала да готви, предполагам, не е някакво геройство.

# 192
Ще ви обясня за Ваня.
Спортистите от този ранг са лоялни на отбора си с който са стигнали връхна точка някаква. До степен на инфантилност. Затова е ред сълзи ред сополи над един надпис на стена. Леко промит мозък. И малко жалейка за отминалите дни на слава.

# 193
  • София
А, не, не, по никакъв начин не мога да я оправдая. Познавам спортисти от този ранг и колкото и да са лоялни и да обичат отборите си, не се държат така. Просто Ваня е тъпа и невъзпитана, това е.

# 194
Умишлено не се включвам в последните теми, сега реших да ви разваля малко рахата Joy
Такава защита на една откровено проста жена като Росица не бях виждала. К'во толкова направила предния път като се напила, какво толкова този път. Ако живеете с нея едва ли така щяхте да разсъждавате.  Ами да, такова поведение като нейното не е приемливо. Един път да се напие как да е, но след всеки дуел... взе да й става навик ...
Забелязвам, че на едни сте склонни да прощавате грешките, а не други не. Айде да видим дали няма двоен аршин и в темата, а? Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт