Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 533
  • 682
  •   1
Отговори
# 195
  • тук и там
Ами както каза някой по-напред в темата, те зорлем ни накараха да започнем да я харесваме. GrinningДоста се постараха всички ..

# 196
Нито преди, нито сега харесвам тази неприятна жена. Другите са същата стока.

# 197
  • тук и там
Щом тя вече буди симпатии и подкрепа,смятайте  какъв подбор са направили от продукцията..Stuck Out Tongue Winking Eye

# 198
Само не мене ли ми се струва, че тая Алекс ходи и се навира на оня Гошо? Току след него все. Сашо ми изглежда на пълен мухъл. Като бавноразвиващ се е.

# 199
Обаче на Митко колкото и неприятно да му стана от думите на Симо че е тромав, снощи май точно така излезе.Наистина се задъхваше .Интересно за кой ли ще е довечера линейката.На промото около нея са Гошо и Роман.Та се чудя дали Митко не е пострадал.

# 200
  • Sofia
Само не мене ли ми се струва, че тая Алекс ходи и се навира на оня Гошо? Току след него все. Сашо ми изглежда на пълен мухъл. Като бавноразвиващ се е.
Само на теб ти се струва  Mr. Green

Росица,лично на мен,няма как да ми стане симпатична,каквото и да направят от продукцията.
Неподходящо ми се струва и да се сравнява пиянството ѝ с това на Хриса И Радка.За мен красиво пиянство няма.Но проблемът в случая не е в това кой и как се е напил.Проблемът е,че безотговорността на Росица се отразява върху животните.Разбира се,че в създалата се ситуация нямаше никакъв смисъл да я будят.Но ако всички бяха решили да поспят,знаейки,че не те имат отговорност за животни и доене,тогава щеше да стане интересно.

И според мен може за Митко да е линейката,още вчера писах...

# 201
Щом тя вече буди симпатии и подкрепа,смятайте  какъв подбор са направили от продукцията..Stuck Out Tongue Winking Eye
Подкрепа - да, но симпатия - едва ли е точно симпатия. Аз го виждам повече като съпричастност към човек, който е по някакъв начин онеправдан. Та - не симпатия, а тъй размятаната тук, често неправилно, емпатия.

# 202
  • Вестерос
Умишлено не се включвам в последните теми, сега реших да ви разваля малко рахата Joy
Такава защита на една откровено проста жена като Росица не бях виждала. К'во толкова направила предния път като се напила, какво толкова този път. Ако живеете с нея едва ли така щяхте да разсъждавате.  Ами да, такова поведение като нейното не е приемливо. Един път да се напие как да е, но след всеки дуел... взе да й става навик ...
Забелязвам, че на едни сте склонни да прощавате грешките, а не други не. Айде да видим дали няма двоен аршин и в темата, а? Stuck Out Tongue Winking Eye
от кога два пъти напиване със седмица разстояние е навик?

# 203
Толкова са дали като по-тежка фаза. Преди от Хриса не можеше да се видят другите какви ги вършат. Сега пиянството на Росица изпъква.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 16:32 от @steraki

# 204
Въобще не подкрепям пиянски изцепки, обаче... Седенето пред огъня, пушенето, пиенето на кафе и коментарите, докато ЖИВОТНИТЕ чакат - ами, не нам, както се казва. Като знаеш, че човекът е пил и не може да стане или пък не иска да стане, ами отивай свърши работата, като си съвестен. Иначе изглежда, че много-много не ти пука, само лаладжийстваш.

И наистина, Иван и Андрей, с кой акъл ги давате тези дамаджани с вино. Всъщност, за по-качествено оливане и опиване може да им занесете и твърд алкохол - водчица някоя хубава, мастишка и т. н. 

# 205
Нали някаква ракия си вариха, дали са я оставили да отлежава или са я изпили вече? Joy
Вчера Митко отпи от шишето на масата в къщата на Фермера и каза - не е от нашата.

# 206
  • Другата България
Толкова са дали като по-тежка фаза. Преди от Хриса не можеше да се видят другите какви ги вършат. Сега пиянството на Росица изпъква.
hahaha hahaha hahaha
Това предполагам не е сериозно. А ако е - в грешка си. Ако Росица беше имала други подобни изцепки до сега, вервай ми, хич нямаше да ни ги спестят.

# 207
Другите не искат да помагат на Росица, не и по онзи безкористен начин, по който се помага на приятел.  Това трябва да говори много. Да бяха един и двама, ами то всички... Едва ли останалите 10 човека са всичките прости, зли, невъзпитани, лицемери, пък Росица едно ангелче, което леко подпийва и иска просто да си почива. Най-малко обожавания в темата Нури щеше да заеме друга позиция, ако нещата бяха толкова черно-бели.
Мери, може да не е имала такива тежки пиянства, а и имаше по-скандални образи от нея.

Последна редакция: вт, 30 окт 2018, 17:06 от @steraki

# 208
  • София
Може да не е ангел Росица, но аз лично искам сама да си съставя мнение за нея, а не гласът на Надя да ми разказва как е извадила от равновесие Георги и как била оставила кухнята като кочина.

пък Росица едно ангелче, което леко подписва и иска да си покрива.
Това пък какво ще рече?  Thinking

# 209
Редактирах се. Пиша в движение Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт