Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 549
  • 682
  •   1
Отговори
# 225
Ясно. Симеон и Росица ще ходят на всеки дуел до края на сезона докато не отпаднат. Други ще си мишкуват и ще минат между капките до самия финал. Супер нечестно ми се струва.

# 226
  • London
Офффф прекаляват вече и Гошо и водещите. Много ги е страх от Нури, немой да не вземе парите. Мишки!

# 227
Георги го провокира,а водещите се хващат за думите на любимеца си и оплюват Нури,за да се знае,че Георги като най-големия родолюбец заслужава точно на него да дадат парите. Нямам думи!

# 228
  • London
Симо да спира с френския, че ще почнем да се разтапяме.

# 229
Георги го провокира,а водещите се хващат за думите на любимеца си и оплюват Нури,за да се знае,че Георги като най-големия родолюбец заслужава точно на него да дадат парите. Нямам думи!
На там вървят нещата. Шансът Георги да не спечели този сезон клoни към 0%.

# 230
  • London
Защо мислиш така? Аз поддръжка виждам само тук таме в темата по някой, във Фейсбук го псуват масово, а там има множество и е далеч по-обективно. Та кой ще му даде парите?

# 231
Победата зависи от вота на зрителити, келепира за гномчетата също, та не си знае Гошо дали ще спечели.
Едно е сигурно жена няма да спечели.

# 232
Защо мислиш така? Аз поддръжка виждам само тук таме в темата по някой, във Фейсбук го псуват масово, а там има множество и е далеч по-обективно. Та кой ще му даде парите?
Ванчо и Андрейчо, как кой.
Ще изкарат зрителски вот от 70-80% и готово.А и доста от тукашните фермери ще гласуват за него

# 233
Защото ми се струва, че това което опосумите искат има по-голяма тежест от зрителския вот който се видя миналата година, че не е решаващ.

# 234
Защото до сега не чух веднъж Иван или Андрей да кажат или да покажат Жоро в негативна светлина,той е претърпелия обрат,баща му включиха и го показаха като прощаващ и уважаващ родителите си,само на него му липсва семейството и т.н.
Вотът е този,който Иван и Андрей обявят...дали е реален или не всеки сам си прави изводите.

# 235
  • DE
Тая Милена, ако я дадат още веднъж да свива цигари ще пиша на СЕМ, че  рекламират пушенето в национален ефир  #2gunfire
Значи лепят гадни картинки на цигарите, но по телевизията може да гледаме всеки ден как една постоянно свива цигарки  Sick #Cussing out

За протокола непушач съм, но имам човек в семейството който пуши  Peace Grinning

# 236
"- Женева знаеш ли къде е?
- Да, ей тука." Joy

# 237
Линейка вече викаха ли? Какво се случва,че не мога да гледам?

# 238
Митко си навехна крака при игра на криеница

# 239
Ауууу, лошо. Да взема патериците на Роси.

Общи условия

Активация на акаунт