Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 561
  • 682
  •   1
Отговори
# 240
Дразни ме много бутането на Гошо и очернянето на Нури. Ще гласувам за Нури, ако стигне финал. Не ме интересува религията му, важното е, че е работлив, скромен, честен и не мисли долни схеми.
П.С. Гледам, че стрина Ирина е в екипа на Фермата - на финалните надписи я има като копилот, каквото и да е това.

# 241
Защо пък Нури да е очернян? Rolling Eyes

# 242
  • Другата България
Някой ще каже ли кои са ратаи?

# 243
Симо и Росица

# 244
  • Другата България
Ясно, очаквано. Нури сигурно е спечелил имунитет. 😀Благодаря.

# 245
Да. Нури и Милена бяха с имунитет

# 246
  • Другата България
😂Вече мога и да не гледам, толкова са ми ясни. Милена не я ли боляха ръцете?

# 247
😂Вече мога и да не гледам, толкова са ми ясни. Милена не я ли боляха ръцете?
Болят я когато трябва да се доят животните или да се бачка. На шампионата по ронене на царевица нищо ѝ нямаше.  Twisted Evil

# 248
  • София

епизод от 30.10.2018   ЛИНК

# 249
  • Другата България
😂😂😂Няма ли най-накрая с нещо да ни изненада тази жена? Тя така с тези болни ръце и свиване на цигари до финал ще стигне. ..

# 250
От къде това търпение да свива все тия цигари??
И пак тя се хвърли да оправя Митко след инцидента.
А Лили веднага забрави Коко и айде " първа дама на фермата"

# 251
  • София
А Лили веднага забрави Коко и айде " първа дама на фермата"

Дааа, жалко беше!

# 252
  • Другата България
Какво мернах, че ще има връщане на отпаднали участници? 😅😅😅Вече се моля да връщат Хриса белкем спрат с Росица малко.

# 253
  • Sunshine state
Направо превъртях частта с турското робство, защото стават банални вече д напъните си да изкарат Гошо най-големият родолюбец там. Не ща да гледам и ако трябваше да гласувам, то щеше да е за Нури. Човекът не каза нищо обидно на никого през цялото време. Браво. И аз му се бях наежила в началото, заради тия приказки, но той пък се оказа много свястен. Сашо реши да си показва душевноста в края на сезона, окуражаван ог групата хейтъри. Интровертен бил другият път - просто си е смотан, ама го облякоха в по-хубава дума. Алекс е толкова загоряла, че ако има как да яхне някой, директно го е направила. Жалка работа. О,чудо! Милена се изцери и изрони царевицата като един ударник. Прекалява с тия цигари, а свити от тютюн са толкова гадни, че.. Аз съм пушач, макар и не страстен, но такива не бих пушила.
Съвсем предвидено Симо и Росица са ратаи. Аз ако съм на тях, не бих си давала много зор. Така и така ще се отнасят с мен зле, поне да е оправдано.

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Александър е просто лузър и няма нищо общо с интроверт.
Беше ми симпатичен в началото,след момента с баницата и коментара за децата на Росица,за мен е персона нон грата.
Много неподходящо събрани хора за този формат,освен Нури.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 19:56 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт