Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 490
  • 682
  •   1
Отговори
# 360
А защо няма да има дуел за оцеляване в неделя? Гледам мач и не следя Фермата. 😀

# 361
Обаче " партизанките" като започнат да крадат храна и продукти на фермерите, ония ще се избият един друг от обвинения.

# 362
Пфффф, да му имам елементарната логика на тоя Симеон. Точно заради избора на фермер на седмицата България е на това дередже. Браво, Симо, разгада мистерията!! Joy

# 363
Симо до някъде е прав, че много неща в България стават по широ-баджанашкият начин, ноооо като човек живеещ извън България също ще му кажа, че на всякъде е така в една или друга степен. Симо, няма идеален свят, събуди се.

# 364
  • London
Аз чакам разговорите по телефона.

# 365
Симо до някъде е прав, че много неща в България стават по широ-баджанашкият начин, ноооо като човек живеещ извън България също ще му кажа, че на всякъде е така в една или друга степен. Симо, няма идеален свят, събуди се.
Живея в Германия от 14 години и то в голям град и никога не съм се сблъсквала с шуродабжанащина. Не съм съгласна, че навсякъде е така. В България това си е един от най-големите проблеми, поне по мои наблюдения.

# 366
  • София
От промото за разговорите ми стана интересно, не са давали семейтвото на Нури, открих снимки - има много хубава дъщеря.

# 367
Е, може би не си се сблъсквала.
Работих 10 години на едно място и видях как хората се издигат с подмазване.

# 368
  • DE
Аз живея в Германия от 5 години и е пълно с  шуробаджанащина  Mr. Green

# 369
Почти навсякъде има. Живяла съм в 2 страни по няколко години и в двете е имало. Просто не е така явно като тук, по-прикрити са.
Трогателни разговори по телефона...

# 370
Тази сюжетна линия с "партизанките" е много слабааа ракия, голяма глупост!

# 371
Да ужасно ми са скучни партизанките.

# 372
Чиста форма Биг брадър е това. Нелегалност, кражби....такъв зор да има драма не е било. Кокошкарска история.  😑
Като ги гледам партизанките, Росица е злато направо. Поне протича дейност в междуушието.

# 373
  • DE
Как пък го съгласуваха и двете конкурентни предавания да имат среща/телефонен разговор с близки в една и съща вечер.
Имаше и други еднакви ситуации Rolling Eyes

# 374
Тия двамата пак строшиха тъпомера, търсейки начини да ни натресат любимката си. Като гледам кои са извикали, Хриса със сигурност ще ги отвее на дуела. Отврат.
Що въобще не ги оставят в нелегалност... някъде далече от телевизора.

Радка е голям шемет. Откраднала съм ви библията, сега ви я връщам! С глас се смях.

Не знам откъде ги изровиха тия баби, но ужасно ме напрягат.

Общи условия

Активация на акаунт