Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 504
  • 682
  •   1
Отговори
# 345
Не знам защо така фермерите не харесват Симеон. Като изключим самочувствието и самонадеяността му, ми е много симпатичен
И на мен ми е симпатичен. Мисля, че е интроверт и по-трудно се сприятелява с хората. Затова другите го мислят за особен. Наистина показа самочувствие преди дуела с Калата, но то си беше с покритие. Каквото и да си говорим го отупа 10 на 0. Той, Росица и Нури са ми фаворити.

# 346
  • София
Нека им е честита Христина,да си я редуват за ратайство с Роси,няма лошо.
Едно е сигурно,че в неделя пак ще има дамаджана с вино Simple Smile
Отново ще се почне с примера към децата.Макар че много лесно би било да им се каже-ето деца не пийте като лошата леличка,не е хубаво,не е дамско. Simple Smile Но доста по-тежка задача е да обясниш,защо добрата леличка -поетеса Александра нарича устата си работно място,ей тук ще има затруднения...
Изобщо агресирам вече към това девойче и ако някой има инфо още дълго ли ще я гледаме,моля да ми пише на лични. Simple Smile

# 347
Аз си мисле, че ще го вкарат само за малко както миналата година вкараха стари фермери.

# 348
  • Другата България
Това със старите фермери беше съвсем различно, те бяха от друг сезон, предходен. Тук си е състезание на отпаднали участници от сега, от този сезон. Нека видим все пак как ще го формулират.

# 349
  • инфантилно и разглезено хлапе
Ха-ха, на Сашо краката на 50 сантиметра от земята и не може да скочи от покрива...Simple Smile

# 350
Чак сега ви изчетох и като гледам с какво сте се захванали.....Христина ако вкарат ще е пълен цирк-но нали това се търси все пак....Но пък Ваня ще е щастлива....За дуелист си мисля, че ще е пак Роси.
Относно тези глупави спорове за Левски, какво било или не, надявам се знаете, че е бил издирван за убийство на ратайче, поради което влиза в криминалните хроники да го търсят. По същество идеализирането на такъв образ, забравяйки, че е човек е грешка. Не ни пречи да знаем историята, защо така се е случило и пак да си бъде нашия национален идеал и образ. Защото по същата логика дядо ви Вазов като е имал връзка с омъжена жена, и са били обект на сериозни клюки, дали това е повлияло на образа му?

# 351
Ай честито! Expressionless

# 352
Гошо припаднА като чу че няма да има отпаднал.Намръщи се яко.
Изтръпнаха като се досетиха че ще връщат някого.

# 353
Искам да се върнат всичките Joy

# 354
Това вече ме вкара в:flushed:

# 355
Не хванах отначало. Няма да има отпаднал?

# 356
Посърнаха нещо мъжете, а Митко се прави, че му е все едно 😂

# 357
Нина и Цецо защо не са там?

# 358
Не хванах отначало. Няма да има отпаднал?
Не няма.Но ще има дуел за връщане.
И мъжовете вътре/ не всички/ леко посърнаха....
Канили са само последните отпаднали жени, само жени.
Нина е отказала.

# 359
  • София
Връщат само жени, затова Цецо няма как да е там. Нина е отказала да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт