Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 519
  • 682
  •   1
Отговори
# 330
Божеее, Мери. Как доволна? Как ще я изтраем ние? Аз ще мина - без звук.

# 331
  • Другата България
О, да, знам, че е прекалено, но наистина ми се иска да е по-агресивна и да им лази по нервите, защото всички прекалиха с Росица.

# 332
Аз пък съм сигурна че ако върнат Хриса, Милена първа ще и засвидетелства радоста си от завръщането и.
Е после тайно, пред другите ще я оплюе.
На Гошо ще му стане лошо.Той се чуди завалията как да чисти съперници, как да ги дискредитира пред зрителите, те му вкарват такива които е отписал ааааа.

# 333
Другото,което ми прави впечатление,е че продукцията много набляга на това да се знае,че Нури е помак и мюсюлманин,сякаш той е различния там и мястото му не е там. Все пак всички сме българи и това,че той изповядва религия различни от другите се поставя на преден план в почти всеки епизод. Някак си не е честно.

На мен па ми изглежда, като че ли искат да ни кажат Ето, вярващите в Аллах са по-качествени от християните.

# 334
Аа, Хриса може да я вкарват със специална уговорка И тя да се дърли с Росица, ни са знай.Joy
А дуел между двете също ще е интересен.
Евентуалното връщане на Хриса е нечестно спрямо другите, определено, най-вече спрямо Лили.

# 335
  • London
Другото,което ми прави впечатление,е че продукцията много набляга на това да се знае,че Нури е помак и мюсюлманин,сякаш той е различния там и мястото му не е там. Все пак всички сме българи и това,че той изповядва религия различни от другите се поставя на преден план в почти всеки епизод. Някак си не е честно.

На мен па ми изглежда, като че ли искат да ни кажат Ето, вярващите в Аллах са по-качествени от християните.

То във Фермата така като гледам няма особено набожни християни, то едното кръщене в детска възраст, 10 боядисани яйца на Великден и палване на свещ 2 пъти в година не те прави християнин. Колко постят оттам? Колко са чели Библията? Там има едни хора, които са някакви само на думи - било патриоти, християни, нам какви...., а иначе никакви.

# 336
Споделяли ли са колко от тях постят, че съм пропуснала?
Нури в промото поздрави дъщеря си със "Салам алейкум", ама сигурно продукцията га е накарала да го каже..... Както на Лили викат "бесарабската българка", не виждам какво лошо има да му казват "помака ", след като се е самоопределил като такъв.

# 337
Аз пък не познавам ни един нормален човек, който да е дълбоко религиозен, над битовото ниво. Е, познавам, ама са сектанти. Обществото ни е такова просто, ненабожно е болшинството, точно на битово ниво.
Между другото, познавам и мюсюлмани, които не са особено набожни, да не кажа никак.

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 16:42 от Ензим

# 338
  • София
Евентуалното връщане на Хриса е нечестно спрямо другите, определено, най-вече спрямо Лили.
Определено. Бих го приела само и единствено, ако съберат всички отпаднали до момента и им направят някакво състезание за връщане. Всичко останало е нарочно, нечестно и тъпо. Но така пък няма да спечели Христина, видяхме я, че не е кой знае какво на дуелите.

# 339
  • London
Аз пък не познавам ни един нормален човек, който да е дълбоко религиозен, над битовото ниво. Е, познавам, ама са сектанти. Обществото ни е такова просто, ненабожно е болшинството, точно на битово ниво.

В това няма нищо лошо... аз захванах въпроса по повод коментара на човека казващ, че продукцията се опитва да изкара християните лоши за сметна на мюсюлманите. Човек или има добродетели или няма, това няма общо с религията.

# 340
Да ви кажа, човека, който най-много според мен заслужава да се върне е Нина... Някак реално тя е жената, която има огромно желание да се върне в България... Пък тая Христина като ще е там поне искам да ги направи на луди светата четворка.

# 341
Не знам защо така фермерите не харесват Симеон. Като изключим самочувствието и самонадеяността му, ми е много симпатичен

# 342

В моите очи от хората вътре  точно този, вярващ в Аллах е по-качествен от точно тези, които са християни. Нури за момента е моят фаворит.
Много ме натоварва предаването последната седмица. За ужасно грозна намирам групата, скачаща дружно върху Росица. И друг път го казвала, но Ваня, Роман, Милена и вече Георги са абсолютно непоносими за мен и даже Христина не ме дразнеше като Милена, която постоянно е там, накъдето духа вятъра.

# 343
  • Sofia
...
И какъв беше тоя дето замествА Иван?
Този е Горан от гората.От миналата година на страницата на Фермата има някакви кратки епизодчета с него.Тази година са заедно с Джаферович.Аз пробвах да гледам един епизод /беше нещо по време на един от дуелите/,ама не издържах,голяма тъпотия ми се видя.

...
Аз съм доволна, иска ми се обаче сега да е в пъти по-агресивна и да вдига скандали, и то именно на четворката белот, както и на Милена и Алекс, за да видят кон боб яде ли.
Мери,нещо на садо мазо те изби,що така...  Whistling Joy

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 20:14 от avi10

# 344
  • Другата България
 hahaha Joy Ами от всички тях ме прихвана, Ави.

Общи условия

Активация на акаунт