Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 523
  • 682
  •   1
Отговори
# 300
Според един спойлер на Джоли:
Скрит текст:
Хриса ще победи близначките на дуел и ще я върнат. Ще видим довечера.
Това изтече като информация във фейса още същата вечер в която Хриса отпадна.

# 301
  • София
Според мен Митко знае колко е слаб и няма да пропусне възможността да изкара мъж.

# 302
Опосумите са много против напиванията и простащината и точно затова решиха да върнат Христина обратно във формата. Пълни лицемери са и двамата. Толкова си личи този сезон кои подпират и кои не могат да понасят и само гледат как да очернят. Много непрофесионално подхождат този сезон.

# 303
И аз така мисля, че Митко ще опита да изкара мъж от играта. И то не кого да е, а Симо, който му нанесе "тежка обида" , че е слабак. Simple Smile А че Сашко и Дидо са силно застрашени от отпадане, е ясно. Но, да видим.
Сашко и мен ме разби - от един метър да не смееш да скочиш... Страшно си е.

# 304
Съжалявам, че се връщам на тази тема, наистина и на мен не ми е приятно вече, но не можах да се сдържа.
За въпроса с Васил Левски - Нури НЕ възприема Левски като икона и национален герой. Това е. Не е в тълкуването на думите му проблемът. А моят проблем не беше толкова с Нури, колкото с ,, адвокатките" му тук, тези които подминаха глупостите му все едно е нищо и се опитват да го защитават.,,Щот тряа да не сме тесногръди стил Жоро".
Малко е жалко.

Айде няма да ви досажсам повече чао от мен.

Всеки интерпретира различно думите на този или онзи. Разбрахме ти какво мислиш, някои мислят различно. Лично аз не смятам, че Нури се е изказал в стил-Левски не е българска икона. Второ, Жорката не е тесногръд, а е псевдо-патриот. И никой не е защитавал Нури, а се дразни от намилането на Жорко.

И не на последно място-ужасно много българи дори не знаят кой точно е Левски, но си го татуират.

djoleva, ооооооооооооооооо, нееееее, ужасно, мъка, мъка и т.н. от мен.

# 305
  • London
Няма значение какъв е бил за турската полиция, а какъв е бил и все още е за българите. Такива изказания за мен са обидни и неуважителни към историята ни.
Значи си много тънкообиден, сега следва и Нури да подхване Тошово време и как са ги гонили да им сменят имената и да стане купона пълен. Ако утре паднеш на улицата съм сигурна, че Нури ще ти подаде ръка, той пръв направи патерици на нуждаещ се във Фермата. Не съм много сигурна обаче дали някой като Христина или Жоро ще ти подаде ръка или ще те снимат с телефона да те качат я във Фейсбук, я другаде. В крайна сметка това не е ли по-важно от това да се обиждаме за неща, които с нищо не ни характеризират като хора..... извода го оставям на теб.

# 306
  • Sunshine state
Видях анонса, виждам, че коментирате тук за връщането на Х. и съм в потрес.. Не се бях радвала на отпаднал участник така отдавна. Искрено се надявам да не е истина и да е някой друг.
Аз искам Симо да избере Сашо, а ако е Росица, да избере Милена.

# 307
Сметките са прости. Росица е ратай. Почти сигурно печели дуела, но се връща за два дни, докато отново я изберат за ратай.
Момчетата се сдушиха, няма ни един, който да всява смут. Момичетата си мишкуват.  Настава идилия, пълна скука, а уважаемия зрител иска хляб и зрелища. Просто е. Търсенето определя предлагането. Освен Росица, няма друг провокатор, тя не им върши работа от ратайския бряг, а два дни са прекалено малко, за да запълнят кадрите с дивотия, затова включват Х. Чакам да видя физиономията на Дидо. 😁

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 13:00 от _Hope_

# 308
  • London
Скрит текст:
Аз отдавна знам, че близначките имали два екстра дни във Фермата.... та може и това да е бил повода, да се състезават някои отпаднали за връщане в играта. Лично аз предпочитам да се върне Нина примерно, но явно Христина е по-важна за шоуто.

# 309
Найс ту мит ю Митю Joy Никак не ме изненада този човек.
Обаче това с връщането на чудовището ако е вярно, о-о-о ужас
Коя е Ирина, да не е жена на някой от водещите Simple Smile?
И какъв беше тоя дето замествА Иван?

Последна редакция: ср, 31 окт 2018, 16:49 от Apocalyptic City

# 310
Аз сега изгледах снощния епизод. Сашо е много зле тоя. Муден, муден, като малоумен е. Освен това е смотан и бъзлив. Супер качества за мъж. Нямам думи.
Сашка се държи като разгонена, плюс това що се опитва да дава акъли? Никакъв опит няма, някаква току завършила и видиш ли много разумна и видяла. Гошо традиционно ме дразни,Митко и Дидо се ядват засега.

# 311
Да. Ирина, или по-известна като Стрина Ирина е жената на Иван. Имаха много грозна раздяла с бившата му жена, защото се взеха с Ирина докато бяха прясно женени (Ваню с предходната жена).
Ирина водеше "Най-добрата майка" или нещо подобно в едно предаване на опосумите. Там работеше и бившата му жена. Та Ваню замени просто едната с другата.

Ами, не знам гледали ми се с Хриса, ако за възвърнат, чеСНо.

# 312
Няма значение какъв е бил за турската полиция, а какъв е бил и все още е за българите. Такива изказания за мен са обидни и неуважителни към историята ни.
Значи си много тънкообиден, сега следва и Нури да подхване Тошово време и как са ги гонили да им сменят имената и да стане купона пълен. Ако утре паднеш на улицата съм сигурна, че Нури ще ти подаде ръка, той пръв направи патерици на нуждаещ се във Фермата. Не съм много сигурна обаче дали някой като Христина или Жоро ще ти подаде ръка или ще те снимат с телефона да те качат я във Фейсбук, я другаде. В крайна сметка това не е ли по-важно от това да се обиждаме за неща, които с нищо не ни характеризират като хора..... извода го оставям на теб.
Много сте права относно падането, лично съм го изпитала, насядали мъже на едно кафе ,и аз се спънах и паднах, никой не се мръдна , само едно момче - помаче се затича и ми помогна . В последствие кракът ми се оказа счупен!

# 313
  • София
Ох, наистина ли ще връщат някого? Нали уж нямало повече да го практикуват това?!  Crossing Arms
Смятам, че Митко ще изпрати Симеон на дуел.

# 314
  • София-в сърцата на моите деца
Да. Ирина, или по-известна като Стрина Ирина е жената на Иван. Имаха много грозна раздяла с бившата му жена, защото се взеха с Ирина докато бяха прясно женени (Ваню с предходната жена).
Ирина водеше "Най-добрата майка" или нещо подобно в едно предаване на опосумите. Там работеше и бившата му жена. Та Ваню замени просто едната с другата.

Ами, не знам гледали ми се с Хриса, ако за възвърнат, чеСНо.
Стрина Ирина си е отворила Гурме ресторант Иритуали и си запийва бело винце от ранна сутрин:
https://lifestyle.bg/travel/irituali-restorantat-i-ritualite-na- … ina-tencheva.html

Общи условия

Активация на акаунт