Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 556
  • 682
  •   1
Отговори
# 285
Е ся довечера като видят Хриса на портата ще им увиснат ченетата и на четворката.
Роси ще им се види златна, щото тя само пияна върши глупости, а оная крещи постоянно.
Пък знае ли се, може преродената Хриса да видим.
Само Ваня ще е щастлива.

# 286
Очаквани ратаи, никаква изненада от страна на Митко. А Симеон не каза ли, че би предизвикал Нури на дуел?
Росица няма да дръпне Лили, по-скоро Александра си мисля, или Ваня. И по-скоро  Митко ще направи мъжки дуел...
Каза, че НЕ БИ го предизвикал, защото го смята за най-силен от всички там. Говориха си с Роси,че е ясно кого ще дръпне и пак ще се върне във Фермата. Роси била отстранила двама, време било той да я догони. Според мен визираше Сашо.
Според мен пък - Роман. Те от самото начало не го обичат.

# 287
  • тук и там
Аз мисля,че на всички стратегията е да останат колкото се може по-дълго във фермата и за това и избират най-слабият според тях играч.(с изключение на Нина)Не мисля че на този етап Симо би избрал Роман.
Кой каза че ще връщат някой?Ако е Хриса,ще знае мнението и нагласите  на хората навън ,и ще има нова линия на поведение според мен.

# 288
Аз мисля, че ако дуелът е "мъжки", ще бъде Симо - Дидо, макар че не съм видяла колко сръчен и силен е. Или пък Сашо... Но, и игрите могат да бъдат такива, че да отговарят малко или много на възможностите на един от противниците, в зависимост от идеята на продуцентите.

За женски дуел - възможностите са малко. Роси няма да избере Лили /предполагам/, но пък това е игра за победа и на един етап емоциите отиват на заден план. Както Симо избра Калата, така и тя може да избере Лили, ако се наложи. Милена май ѝ е по-равностойна, Александра май не е била на дуел, така че може да бъде тя.

А колкото до патриотизма и турците.... Както Петър Стоянович каза в "Тази сутрин" днес, че това е една тема, която по-добре е да не се дискутира по всяко време и от всеки, защото действа емоционално на определено ниво и зависи от участниците. Е, това не е цитат на думите му, а моя интерпретация на казаното от него, но аз смятам, че снощи този диалог беше даден нарочно, да се разпалят страстите, да започнат едни дискусии в нета, страсти... Явно рейтинга им куца вече за съжаление.

# 289
Браво на продуцентите - с една нагла и напиваща се простачка (Росица) е скучно, та ще връщат и другата, още по-проста. Браво, не'ам думи.
Plava luda lutka, чакам си отговор на въпроса от вчера. Или нямаш доблестта да се извиниш? Изчезна без обяснение, нищо, твоя работа, просто е много грозно да обвиняваш някого по този начин, без да обясниш поне за какво говориш.

# 290
Ами аз не знам колко добър играч е и Роман.Видяхме го че е припрян, бърза и прави грешки/ ако не се претрепе преди това/ , не мисли.Така че не е толкова силен, но и аз не мисля че на този етап, Симо би избрал него.

# 291
  • Варна
От къде излезе тази простотия с Христина, сигурни ли сте, че ще влиза и защо?

# 292
И аз това се чудя. Не гледам промо-та, затова приемам за чиста монета информацията, споделена тук.

Снощи ми направи впечатление колко точен окомер има Дидо и колко близко беше до действителните тегла на кофите. На дуел няма да се учудя да му дадат такава игра.
Пък на Роси може играта със смукането на вино през маркуч. Joy Ех, да можех да видя Хриса срещу Роса в такава битка... Satisfied

# 293
И аз мисля,че Симо вече си е направил сметката ако е на дуел да извика Сашо,а Росица  -Сашка и Сашо или Сашка ще паднат  Joy

# 294
Ама това го казаха сутринта мисля, по БТВ. Имаше някакъв анонс. Не, че точно Христина ще връщат, а че ще дадат шанс на отпадналите участници.
А, ето:
https://fermata.btv.bg/video/videos/tazi-vecher-njakoi-ot-otpadn … -vav-fermata.html

# 295
Съжалявам, че се връщам на тази тема, наистина и на мен не ми е приятно вече, но не можах да се сдържа.
За въпроса с Васил Левски - Нури НЕ възприема Левски като икона и национален герой. Това е. Не е в тълкуването на думите му проблемът. А моят проблем не беше толкова с Нури, колкото с ,, адвокатките" му тук, тези които подминаха глупостите му все едно е нищо и се опитват да го защитават.,,Щот тряа да не сме тесногръди стил Жоро".
Малко е жалко.

Айде няма да ви досажсам повече чао от мен.

# 296
Може би е Хриса,защото единствено тя от отпадналите  не даде интервю  в Преди обед  ,а и нали жените са малко ... Thinking
Редактирам се -от Промото виждам,че са близначките  Shocked

# 297
  • тук и там
Ей,много тъпо това със връщането на Христина.И не е коректно спрямо другите участници.Били са навън,знаят нагласите,имали са възможност да си починат и възстановят,да се заредят от срещата със близките си и т.н.Аз лично съм много разочарована от това връщане на отпаднали вече участници..
Скрит текст:
Близначките ще се състезават със Христина явно..Както беше изтекла информация още след дуела със Христина.   

# 298
Според един спойлер на Джоли:
Скрит текст:
Хриса ще победи близначките на дуел и ще я върнат. Ще видим довечера.

# 299
Според един спойлер на Джоли:
Скрит текст:
Хриса ще победи близначките на дуел и ще я върнат. Ще видим довечера.
Точно и аз това чух..

Общи условия

Активация на акаунт