Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 477
  • 682
  •   1
Отговори
# 390
Да, да, правилно, 3 Simple Smile

# 391
  • Стара Загора
Еййй, най-накрая успяха да измислят начин, за да върната любимката си - Хриса джибрата!

# 392
  • Варна
Никой вече не ме интересува. Ни куцукащия Митко, ни надъханата Хриса, ни блещещата се Роси, ни никой... Писнаха ми леко честно да ви кажа от всичките набедени за главни герои. Притеснявам се за патенцето, които всички останали кълват, както и любвеобилната козичка Спаска. Свините не ги мисля, те там си грухтят и моцкат ярмичка и им е през завъртените опашчици какво се случва. Леко са разочаровани сигурно, че им сложиха нов райбер и прикюченията стават все повече във сферата на мечтите, но поне не страдат. Милото патенце обаче ме интересува как ще спасят от страдание?

Ще извинявате за лигавенето, но ми писна наистина само хуманоидите там да коментирам... пЪ и други същества живи има в тази ферма...

# 393
Ама чакайте. Тя Христина беше на живо в " Тази събота/неделя" онзи ден.. Нищо, че е била на запис преди
Бяха с Радка

# 394
  • Велико Търново
Това, което гледаме в предаването е от преди месец. Възможно е отново да са я победили.

# 395
Или вече да са приключили.

# 396
  • Велико Търново
Финалът е на живо.

# 397

Да, но като приключат, вече не трябва да са в изолация участниците докато дойде време за финала. То някои и преди това не бяха де, но това е отделен въпрос.

# 398
еййй, представяте ли си, вкарват Хриса, и следващата седмица са Хриса и Роси ратайки и Роси дръпва Хриса и я анулира во веки от предаването Simple Smile

# 399
Роман пък не го интересувало кой ще влезе,искал само Росица да излезе..Направо смешен става чак-все тя му е във устата,и първата вечер като я изпратиха ратай-нямаше я на масата, той пак за нея говори.

Хахах, тоя бил голям Вуте.
Ужас, опротивяха ми всички с много малки изключения.
Бабите като цяло са ми симпатични, но много викат като говорят, което понякога е дразнещо.

# 400
    Да бе, все Роси им е в устата, простотия. Потъна'а им гемиите, като чуха, че няма да има елиминационен дуел, а? Simple Smile
    С партизанките е голяма скука. Мнооого вълнуващо - според Иван и Андрей, цяла седмица ще ни занимават с това, как да не заспи човек, докато ги гледа...
    Бабите ми харесват, диалектът им - много. Simple Smile А пицикурчитата ги знам отдавна от предаване на Звездев с баба Дешка. Тя си е известна в нетЯ, де. Даже ми е прЕателка у фейса. Simple Smile

# 401
    Много скучно взе да става, и това с връщането на излезлите вече участници е много  тъпо! Браво на Нина, че не се е съгласила!
    Аз не искам да спечелят формата Георги и Ваня, за всички други ми е все едно.

# 402
    Много скучно взе да става, и това с връщането на излезлите вече участници е много  тъпо! Браво на Нина, че не се е съгласила!
    Аз не искам да спечелят формата Георги и Ваня, за всички други ми е все едно.
    Аз и Милена не искам.
    Като фаворити ми се затвърждават, Нури , Роси и Симо.

# 403
    • Стара Загора
    еййй, представяте ли си, вкарват Хриса, и следващата седмица са Хриса и Роси ратайки и Роси дръпва Хриса и я анулира во веки от предаването Simple Smile
    Ако това стане ще умра от кеф! Smile

# 404
    Росица ако бие още някоя на дуел ще стане още по-арогантна и вездесъща. Предпочитам да си ходи вече заедно с трио Българка. Искам да гледам веселата ферма, а не простата. И все пак сеирджийката в мен би се позабавлявала на общо ратайство и последващ дуел между Роси и Хриса. Smiling Imp

А Нури с неговото "селям алейкум", кой каза, че не си натрапвал самосъзнанието?

Общи условия

Активация на акаунт