Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 487
  • 682
  •   1
Отговори
# 375
Нещо си прецакаха формата, защото тази година го гледаме, че на другият канал е апсурд да погледна, ама за догодина ако не се стегнат ще им замине милионната публика.

# 376
Наистина тази година го удариха на биг брадър. Още с онова абсурдно разделение на тукашни и емигранти. Освен да насадят напрежение между участниците и зрителите друго не постигнаха. Сега пък и с тези партизански. Най-слабият сезон досега е това.

# 377
Нещо останах с впечатление, че близначките не са особено радостни и рсзвълнувани че се връщат.Изкуствени усмивки, леко сдухани..абе нещо ми е съмнително.
Сякаш насила са ги накарали.

# 378
  • София
Ние коментирахме с мъжа ми коя би ни било интересно да се върне и аз казах близначките, защото честно казано съм ги забравила и не видяхме много от тях. Е, смених си мнението в момента, в който си отвориха устите...
А пък Христина за пореден път показва колко е слаба психически и колко е зависима от мнението на другите. Нацупи се, че последна щяла да влиза да тършува и за нея нямало да остане нищо и щели да ѝ се карат другите...

# 379
Пак не внимавах днес като гледах.
В неделя какъв ще е дуела и как ще се реши кой да е на него?

# 380
Няма да има дуел за елиминация между настоящите участници, а дуел за връщане между Хриса, Радка и близначките. Понеже жените намалели, от продукцията решили да дадат втори шанс на 3-те отпаднали последно жени, но Нина дала шанс на близначките, а тя отказала. На дуела в неделя трите (Йоана от близначките, защото Ива вече игра) ще се състезават в 3 битки, тази с най-слаб резултат отпада и продължават останалите две в още битки, докато излъчат победител.

Мен много ме е яд за Нина, искаше ми се тя да се върне. Моля се да не е Хриса, другите две (три) мога да ги издържа някак.

# 381
И нас с мъжа ми тея баби някак си леко ни дразнят...в повече ми е крякането, пеенето и шляпането на диалекти, за които на много хора са нужни напрягане, за да ги разбереш.

# 382
# 383
  • русе
Взели са някой лев бабките,ама диалект като на патките в Фермата имат😊
Върне ли се Хриса,отиде им спокойствието и добрият тон.

# 384
Аз съм почти сигурна, че ще е Христина върнатата, защото нейното интервю беше на запис. И мисля, че не е честно да връщат когото и да било, ама сеир да имат Иван и Андрей.

# 385
Нещо останах с впечатление, че близначките не са особено радостни и рсзвълнувани че се връщат.Изкуствени усмивки, леко сдухани..абе нещо ми е съмнително.
Сякаш насила са ги накарали.
Мхм, особено Йоанчето хич не беше ентусиазирана, че ще трябва ТЯ да участва в дуела, който всъщност е ...триел, трибой?
Не знам какво си е мислила, че през цялото време сестра й ще опъва каиша и ще я кара на неин гръб ли?
Наистина го обърнаха на Биг Брадър, което никак не ме радва. Все по-често заспивам и по средата, та не знам, ще запазя ли интерес до финала.

# 386
  • тук и там
Повечето предположиха че ще върнат Христина,и им се скофти настроението.Само Ваня както отбеляза Сашка,ще бъде доволна.Таят лека надежда че може и Радка да върнат,ама сами не си вярват.Много бяха разочаровани че няма да има дуел.Роман пък не го интересувало кой ще влезе,искал само Росица да излезе..Направо смешен става чак-все тя му е във устата,и първата вечер като я изпратиха ратай-нямаше я на масата, той пак за нея говори.
В случая-само Христина може да внесе смут и да им развали рахата,та предпочитам тя да влезе ,от колкото Радка или близначките.

Последна редакция: чт, 01 ное 2018, 08:52 от Kaisia

# 387
А на дуела ще се явят четирите момичета, така ли?

# 388
Да и на мен това ме подразни. Роса я няма, вечерта минава в шеги и закачки, а Роман пак за нея повдига въпроса.

Не ми хареса простотията с връщането и то баш на тези кухи лейки. Ако трябва да избирам , бих предпочела Радка. Близначките са ми неприятни от епизод 1 още. И сякаш още са се окръглили Grinning

Peacock, на дуела ще са 3 - Хриса, Радка и Йоана. Ива ще гледа, защото вече е била на дуел.

# 389
  • тук и там
Три.Едната близначка ще се състезава за двете.Ще има три игри,и една от участничките  ще отпадне и ще оставят само две.После те ще се състезават и която победи,ще влезе във фермата.

Общи условия

Активация на акаунт