Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 450
  • 682
  •   1
Отговори
# 510
  • Другата България
 hahaha Joy
Казвам ви аз, че ще е забавно, дано се случи по-скоро да се посмеем.

# 511
  • София
Ако пък трябва да виси от някъде пиши го поминал се
E, не, не, да вземе да си падне на главата! Това е абсолютно нечовешко вече!  Crazy Joy

# 512
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При жените не е важен толкова знака в Слънце,колкото знака във Венера.
Тази седмица ми е скучна,няма и какво толкова да се коментира.

# 513
  • София
Не съм фен на Сашо, ама защо го почнахте, че бил кекав и страхлив? И той е човек, и той като хората може да се страхува от най-различни неща, било то и мишка. Да, и на мен ми е странно, но не е невъзможно и не бих го "съдила" за такова нещо.

# 514
А бе, пропуснахме да коментираме неграмотния фермер на седмицата. Joy
Само Гошко и Александра реагираха на краткия член, явно и аз съм идиот като тях, грешката веднага ми се набоде в очите. Smiling Imp

# 515
  • Варна
Не съм фен на Сашо, ама защо го почнахте, че бил кекав и страхлив? И той е човек, и той като хората може да се страхува от най-различни неща, било то и мишка. Да, и на мен ми е странно, но не е невъзможно и не бих го "съдила" за такова нещо.

Благодарение баш на мишките и плъховете едно време чумата си е просъществувала и в исторически план се е записала като болест погубила една трета от тогавашното население на Европа. Тъй че... Сашко основателно го е страх от мишки, както и мен до края на живота ми ще ме е страх... не точно от голите им опашчици се страхувам и гнуся... от бълхите, кърлежите и други паразити, които пренасят се страхувам. Иначе най-любими сред анатемосаните са ми змийките, при тия риск няма освен ако не са отровни някакви, всичко де що лази и крайници няма се оказва в един момент полезно за човека и естествен враг на най-големите му врагове.

# 516
Сашо като интелект е мой тип ама като външност грам не ме привлича - прилиича на монах.  Не вярвам да е дева - по-скоро водолей илк риба. Имаше в преден сезон един философ риба дето майка му умря. Хриса е прекалено агресивна и устата за риба. Георги ми бие на близнак. Не беше ли луната да влияе на жените, а не Венера? За мен най-силно си влияе зодията и асцендентът.

# 517
  • Бургас
И той е човек, и той като хората може да се страхува от най-различни неща, било то и мишка.
Ами няма лошо, човешко е. Ама не очаквам от един мъж да се скрие зад мен, заради едната мишка, напротив. Преди време вкъщи влетя прилеп /гадна мишка с крила, мен също ме е страх/ и ако  приятелят ми беше побягнал с писъци и оставил сама, не знам...А Сашко ми е точно от този тип мъже.

# 518
Рибите не са хърбави. И не са такива мудни педанти. Поне аз и ММ не сме.

# 519
  • София
А бе, пропуснахме да коментираме неграмотния фермер на седмицата. Joy
Само Гошко и Александра реагираха на краткия член, явно и аз съм идиот като тях, грешката веднага ми се набоде в очите. Smiling Imp
И на мен ми извади очите, ама какво да коментираме - и тук във форума поне 95% от потребителите не използват правилно пълния и краткия член.

# 520
  • София
Ох, като каза прилеп... Имах един колега, близо 50 г, идва една сутрин на работа и разказва как вечерта влязъл много голям прилеп у тях, но жена му прочела Киприяновята молитва и Слава Богу прилепът си бил излязъл сам. Joy
Съжалявам за спама.

# 521
На мен не ми беше смешно толкова, че Сашо го е страх от мишката
По ми беше смешен как го беше страх да скочи от 50см. та се наложи двама да го смъкват.

# 522
Жоро дали си е скрил добре пицикурчитата? Довечера да не му ги открадне някоя партизанка-хайдутка?  Mr. Green 

# 523
На мен не ми беше смешно толкова, че Сашо го е страх от мишката
По ми беше смешен как го беше страх да скочи от 50см. та се наложи двама да го смъкват.
И на мен. Smiley Всеки си има фобия - мишки, паяци, високо, вода, клоуни, буболечки... Ама при него сякаш са всичките накуп.

Последна редакция: пт, 02 ное 2018, 21:04 от pip4i

# 524
  • Бургас
Жоро дали си е скрил добре пицикурчитата?   
Не гледах тогава, какви са тези пицикурчита, така и не разбрах? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт