Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 400
  • 682
  •   1
Отговори
# 615
Аз искам предварително да им кажат за дуела, да има реакции, коментари, агитки и т.н. Не искам да поставят фермерите пред свършен факт и просто да им представят новия-стар участник. Като ще е сеир, сеир да е - да гледаме настроения и реакции.

Мери, по повод коментара ти за неподчинението на Хриса и реакцията на близначката - аз никога не съм живяла в чужбина, но съм учена да спазвам правилата и съм изпълнителна, понякога чак до глупост. Така че не е до "тук" и "оттатък". До възпитание е. Даже ме подразни близначката, че пак намери повод за разграничение на тукашни и тамошни.

# 616
  • Sunshine state
Aaa,значи сега осъзнала, че е влюбена. Ясно. Благодаря за отговора. Grinning

# 617
Ми Флюбена е Mr. Green.Навън установила,че го харесва.И иска да провери какво е неговото отношение,да не се излага,ако той няма нищо Laughing.
Значи нея ще върнат. Не им се получи със Сашките, ще трябва да пробват на друг фронт, че за къде сме без лИбоФ...Kissing HeartHeart EyesHeart

Последна редакция: нд, 04 ное 2018, 16:03 от pip4i

# 618
Не вярвам да успее Радка да победи Хриса. Иначе предпочитам Радка да се върне, но едва ли.

# 619
  • Буркина Фасо
в промото се вижда 3:1 за Риса

# 620
  • София
Ми Флюбена е Mr. Green.Навън установила,че го харесва.И иска да провери какво е неговото отношение,да не се излага,ако той няма нищо Laughing.
А, тя защото малко се изложи вече.  Mr. Green И аз всъщност предпочитам тя да се върне, но спойлерите казват друго, както се разбра. А и не смятам, че Радка ще успее да бие Христина, само при близначките върви това.

# 621
  • Sofia
Абе то и аз не смятам,ама някак си по ми се ще Радка да гледам.
На Хриса само нервите може да ѝ изиграят лоша шега.А дано,ама като гледам Радка на промото,не е много в настроение.

# 622
  • Sunshine state
Аз пък искам да им върнат Хриса, та да ги дразни. Няма само на нас да ни е гадно, я. 😂

# 623
  • Бургас
Сто на сто са решили Христина да върнат, ако искаха Радка например, въобще нямаше да слагат такива силови игри отново, като сеченето на дърва и пр.

# 624
Едно време върнаха дразнещия Михо ,сега Хриси като се появи  animal037 и всички ,без Ваня де ще бъдат ето така af

# 625
Оф, не ми се гледа пак женски дуел. 'Еле па с Хриса...

# 626
  • София
Голяма е шматка Радилена.

# 627
Радка нямала агитка в публиката,щото само криминално проявени били нейните познати и немогат да се показват по ТВ  pliok

# 628
  • София
Познахме, че победителят ще е фермер на седмицата Simple Smile

# 629
Казаха го- която се върне става автоматично фермер.
Жалко че сигурно голямото завръщане ще го видим утре.
Искам Радка да се върне ама няма.

Общи условия

Активация на акаунт