Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 395
  • 682
  •   1
Отговори
# 630
  • Буркина Фасо
близнетата ще отпаднат след първата част.
във втората само от едната страна е публиката - на Риса. другата е без подкрепа.

# 631
  • София
Това родата ли е, че изтървах?

# 632
Приятели и близки са .Ей водещите побъркаха Радка с гаври за Симо  Heart

# 633
Aма вярно Радка е със същия лак още от Фермата.... е, как става тоя фокус мокус питам аз?

И още нещо- Иван и Андрей са доста по-леко облечени, от колкото на последните серии, дуелистките са по потници...?!

# 634
Да не видят нещо от ББ и да връщат изгонените  ooooh!

# 635
Арената за дуели не е ли някъде покрай фермата? Стори ми се, че докато стояха на пост, фермерите коментираха, че имат видимост и към арената?

А тия партизанки, като влизат във фермата, не ги ли следва камера, прожектор?

Викам за Радка тази вечер.

Браво на Радка.

# 636
Христина сигурно ще е фермер на седмицата, а на Милена ще и излезе късмета да е ратай...

# 637
Йоана остана да играе вече само за чест

# 638
Христина сигурно ще е фермер на седмицата, а на Милена ще и излезе късмета да е ратай...
А, дано.Обаче подозирам че като разбере първа ще и се хвърли на шията, ще почне яко мазнене...а и ще я заболят ръцете

# 639
  • София
Аз пък мисля, че Александра ще е ратай.

# 640
безкрайно съм разочарована! Нямах възможност да гледам тези дни. Пущам сега и какво да видя.. изхвърлените пак на екран...Няма ли да спрат да си измислят правила в движение?
Не е честно спрямо останалите учатници...

# 641
И аз мисля, че ако Хриса е фермер, Сашка ще е ратай. И Нури, ако не спечели имунитет.
Не вярвам да е толкова възвишена, че да им прости, на едната, че я прати на дуел, на другия, че не ѝ обръща внимание на дракането.

# 642
Имам няколко въпроса: какво общо има стрелбата с лък с фермерството; как се търпи сама себе си тази Христина и защо трябва да гледаме душевно нездрави хора , които стрелят по мишени, на които има образ на жив участник?

# 643
Представяте ли си спойлерите да не са верни и да се върне Радка.
Един камион псувни изрече тая Хриса.

# 644
Е, ползвайте скрит текст, де.
Някои искаме да ни е интересно, като гледаме.

Общи условия

Активация на акаунт