Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 606
  • 682
  •   1
Отговори
# 30
  • Вестерос
Лили със сигурност не е бушон.

Според мен кандидатите фермери са Симо и Милена.

# 31
Калоян е свястно момче, съжалявам, че отпадна.

# 32
Запис. Благодаря за темата. По темата с фермера - как си мислите, дали няма всички фермери да изплюят Симеон от състезанието за фермер? Все пак нали е такава традицията. Да не говорим, че никой не харесва Симо.

# 33
  • DE
Калоян е симпатично момче, но предвид че нямаше никакъв опит с такава работа се представи много добре. Ясно бе, че ще отпадне в един момент.

# 34
  • Mediterraneo
Напълно е възможно точно така да стане.

# 35
  • София
Влизам само набързо да кажа: Иван и Андрей ако четат тук- изключително много дразни репликата "Да видим КОЙ ще избере еди кой си за фермер на седмицата". Значи, Иванчо, Андрейчо, сценаристи... айде един път да се объркате ОК, ама всеки път да натъртвате на КОЙ.... Та да се знае:
очакваме с нетърпение да разберем КОГО ще избере Калоян за фермер на седмицата.
Благодаря за вниманието, толкова бавно го казват и натъртват и се чудя на всяка дума какво искат да кажат "...КОЙ.... ЩЕ.... ИЗБЕРЕ... КАЛОЯН..."... Кой, кой наистина ще го избере?
Не, забрави, няма да стане. Аз от 5 години поне чакам някой да каже на Андрей, че се произнася "наистИна", а не "наистЕна", че буквално откачам, като го чуя, но още не ме е огряло.  Confused

Без да съм гледала промото, си мисля, че Калоян ще посочи или Нури, или Митко за фермер. Не мога да предположа кого ще предложат от продукцията тази седмица, но сигурно Симеон ще отпадне още на гласуването.
Ензимче, благодаря за положения труд!  Hug

# 36
  • Sunshine state
И аз смятам, че Калата ще предложи по-скоро Митко за фермер, а от продукцията ще предложат жена, може би Лили. Много искам да видя Георги и Милена ратаи. Милена не я закачат за нищо цял сезон, един фермер беше, ама доста отдавна. Време й е да се размърда. Митко и той така.

# 37
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Жалко за Калоян, но нямаше си опит. И той се щураше в играта с дините иначе можеше и да спечели поне нея.

# 38
Защо Симеон е нехаресван от другите фермери?

Нямам фаворит за победител, но не искам да е Георги. Дразни ме.

# 39
Не знам кой ще бъде новият фемер,но се моля да не е Ваня.Много ми е неприятна тази жена.И какво се беше нагиздила снощи като че не отива да подкрепя Симеон, а да се омъжва за него😂😂

# 40
Не знам за вас, но аз 4 години чакам Андрей да започне да казва седмица вместо се'ница, но не би.  ooooh!
Според мен Калоян ще избере за фермер на седмицата Митко или Нури. По-вероятно Митко.  Thinking От продукцията изглежда ще предложат жена, но е възможно и да ни подвеждат с кадрите. Симо май няма шанс да стане фермер.  Thinking Ама и той уж не понасяше Роска, а как сладко се е напил с нея след дуела. Crazy

# 41
  • Другата България
Добър ден и благодаря за новата тема! bouquet
За Калоян бях, казах го, въпреки че осъзнавах, че няма шанс. Симеон е доста по-атлетичен, гъвкав, пъргав и жилав. Калоянчо е по-тромав и непохватен, и затова и отпадна. Много ме беше яд за игра №4, разликата беше минимална във времето и ако наистина Калата не беше толкова туткав и пипкав - връща се с кубчетата, от гредата пада, на връщане тръгваше пак по нея, вместо да тича до началото... ooooh!, ако това го беше избегнал, можеше да стопи тези секунди и да се стигне до Алманах. А там не се знаеше. Уви, жалко. Достойно се представи и снощи, и като цяло, кротък, работлив, изпълнителен, неконфликтен-добро момче. Не се наемам да прогнозирам кого би посочил за фермер, мисля, че Митко. Ако от продукцията посочат Милена -  ooooh! Stop smile3505. Показателен пример как само със свиване на цигарки и шиене на пердета се стига до финал, евентуално. А че никой няма да подкрепи Симеон, е ясно. След Росица той е най-нехаресван от всички във Фермата, видя се и по празната му пейка снощи.

# 42
  • London
Аз гледах къде са се напили, то всичко хубаво, ама Росица хич не мисли, че децата й ще я гледат на екран. Фермата в Англия се излъчва в 19:00 часа.....нито спят, нито са прекалено малки. Някак си знаейки, че децата ми ме гледат бих си забранила да пия или поне да се напивам там. Жалко е, че и това със заека им се е наложило да видят, където за мен тя не беше виновна, но както се изкара от продукцията не се знае и самите деца как са го възприели.  Хайде Симеон му е много на шушона, ергенче….напило се, ама Роси очаквах повече да не близне там.

# 43
  • Другата България
Защо да не близне, още не сме видяли точно какво и как се е случило. Има разлика между пиян и пийнал човек. Аз не бих съдила преди да видя всичко.

# 44
В промото дават, че със Симо са се напили здраво след дуела, на другия ден Роси става трудно и пее, че не съжалява, щото ѝ било гот. Simple Smile Не харесвам пиещи без мярка хора, и аз като кучетата, сигурно щото съм кучка. Simple Smile
Радка и Хриса си тръгнаха, има кой да ги замества в пиянството.

Общи условия

Активация на акаунт