Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 608
  • 682
  •   1
Отговори
# 45
  • Другата България
 Laughing Промото и аз го видях, ама пак ще кажа - това, че на някой му е весело, не значи, че е пиян.
Пиян човек поне за мен е да фъфли, да не може да говори, за залита, да се клати, ей такива неща. Затова искам да видя преди да коментирам. Мен ме е боляла глава и съм ставала трудно и след един коктейл вечерта, така че....

# 46
Аа, има и такива, които ни фъфлят, ни залитат, като се напият, това не е показател за напиване. Вкъщи никой не пие, но съм виждала най-различни пияни. Simple Smile

# 47
  • Другата България
Съгласна, но за мен това е да си пиян. Затова поне аз не съдя, преди да съм видяла.

# 48
  • London
То поначало няма лошо да се напиеш....случва се, въпроса е да не е пред камера.

# 49
Тия защо постоянно имат алкохол? Това не е Фермата - Съединение, а Фермата - Опиянение. На мен ми е второ предаване, гледам от миналата година, но не помня да имаха или лочеха толкова много. Първите две години как е било?

# 50
... Росица хич не мисли, че децата й ще я гледат на екран. ... Някак си знаейки, че децата ми ме гледат бих си забранила да пия или поне да се напивам там. ... Роси очаквах повече да не близне там.

Като гледам как кряска, че не съжалява, нищо чудно децата вече да са я виждали в такава светлина.
Дано не съм права.

# 51
Мег, май толкова алкохол не е имало в предишните сезони. Миналата година Гечо без ракия май не сядаше на масата, ама не знам, май толкова пиене не са имали. Във втори сезон подпийваха, имаха пиенЬе. В първи - не помня вече.
Верно стана Фермата - Опиянение. Joy

Последна редакция: пн, 29 окт 2018, 14:59 от Ензим

# 52
  • Пловдив
Винаги са лочели. Всъщност, май пиенето е част от Народопсихологията ни. Като си гледам кръга приятели и познати, ние с мъжО сме единствените, които не пият, не държат да има пиене, където и да идат, не си носят алкохол в чужбина и въобще алкохола липсва от картинката. Та, явно, хората си пият.

# 53
Опосумите са виновни за пьиенето. Защо не им дават след дуела за награда по две кила пържоли и една торта вместо дамаджана с вино?

# 54
  • София
Пият си, разбира се. И като им кажеш, че не е нормално да се пие алкохол всяка вечер и че това си е битов алкохолизъм, се сърдят.

# 55
  • Другата България
Опосумите са виновни за пьиенето. Защо не им дават след дуела за награда по две кила пържоли и една торта вместо дамаджана с вино?
Щото няма да има сеир с торта и пържоли.
Всички пият, не е само Росица. Ама тя сигурно най не носи.

# 56
И аз това щях да пиша: защо им дават тази дамаджана с вино? Толкова ли не могат да измислят друга награда? И Росица миналия път се напи, защо не си е по мислила че не може да носи на пиене и да си трае?

# 57
То всички пият, но не всички пият до среднощ, предполагам. Та не е въпросът само кой колко носи на пиенЬе, а И колко пие. Едно е да пийнеш чаша вино на вечеря, друго е да пиеш цяла нощ, нали.

# 58
  • London
Е, ама на някои им се услажда и след първата иде втора и тн….. То има хора пийне 3-4 чаши вино и легне да спи примерно, друг го избие на циркове. Последните очевидно са благодатни за шоуто, иначе какво ще излъчват? Откак си е тръгнала Христина, ако не е Росица да се напие няма какво да излъчват.

# 59
  • Другата България
Е, как да няма? А истериите на Гошето, скандалите, в които той е винаги единия участник?

Общи условия

Активация на акаунт