Фермата 4 - Съединение - тема 8 (29.10. - 04.11.)

• 29 542
  • 682
  •   1
Отговори
# 165
Аз мисля, че Росица доста се е постарала да провокира Георги, не смятам, че вината за избухванията му е само негова. Той няма да ѝ се извини, предполагам, но каза, че никак не се гордее с избухването си и грубостите, които изля върху нея. А тя и не заслужава извинения според мен.

# 166
  • Другата България
Както вече се писа, на Гошо му е къс фитила и бързо пали. Което не го оправдава, че изговори всичко, което изговори. И аз смятам, че няма да се извини, напротив - видяхме ги отборът "мъже" в сценката с чувалите. Гаврата ще продължава.

# 167
Ензим,
точно!
Първо - влиянието на затворената среда е ясно.
Второ - отношенията не са мъж- жена, още повече Росица не желае да я възприемат като жена, поне не като слаба жена. Тя не се държи и като такава. Отношенията са човек- човек. Не може да викаш като отърван "дай тубата с вода" и да очакваш някой да доприпка безропотно със "заповядайте, мадам". Държиш се човешки и получаваш същото в замяна, или обратното. Няма значение мъж ли си, или жена.
Трето - Росица се наслаждава на реакцията на Жоро. Чиста проба вербална агресия, провокираща неговата. Що не закачи Калоян? Там не е интересно, докато Жоро пали.
Щом и Дидо извади от релси, работата не е добре.
Имат основание хората. Разликата е, че докато едни си казват и приключват, други дъвчат безкрай и преекспонират за нейна сметка.

# 168
  • Другата България
С последното ти изречение поне аз съм съгласна. Peace
Дидо беше изваден от релси и от Христина, да не забравяме и този факт. И то доста успешно.

# 169

Дидо беше изваден от релси и от Христина, да не забравяме и този факт. И то доста успешно.
Георги - също. Но явно Хриса като по-тъпичка не е била особено добър провокатор. Затова на нея просто ѝ каза, че не иска изобщо да общуват, и успя донякъде да се държи настрана, без страшни сцени.
Хоуп, съгласна съм с всяка дума от поста ти! Каквото почукало - това се обадило.

# 170
  • инфантилно и разглезено хлапе
Щом Росица ги дразни толкова, защо фермерите 2 месеца ядоха от манджите и, а накрая не и дадоха да хапне малко баница?
Напила се била... и какво от това, и другите две ги даваха как пият непрекъснато алкохол и никой не им направи проблем.
Останалите жени виждат, че са по-слаби и знаят, че при евентуален дуел Росица ще ги изкара, затова са изнервени. 

# 171
С последното ти изречение поне аз съм съгласна. Peace
Не го забравяме. Но тогава Христина беше аутсайдера, сега Росица е заела мястото и се държи точно като Христина, в стил "шси прая кот си искам ве ейй!". То добре, но нека няма очакване за търпимост.

# 172
  • София-в сърцата на моите деца
Иван от продуцентите първо да си погледне жена си Ирини, която от сутрин е с чашката в ръка и тогава да говори за морал!

# 173
  • Другата България
Аз се сетих за друго.
След като бяха лишени от кошница заради надписи по стените на стаите, колко нагъл и "над нещата" трябва да си, за да направиш броени дни след това същото, само че по стените на зимника? Thinking
Това признак на какво е?

# 174
Чудно ми е дали ще ги санкционират за рисунката в зимника. Simple Smile

# 175
Мери,
на инфантилно изтрещяване поради липсата на други забавления, затворената среда и наличието на дразнител. Никой не е ангел, нали? Всеки има своите моменти. Не разбрах, на кого е идеята, но все тая. Пък и мъже са. Роман на 25г, Жоро на към 30г. Как беше - гледам три деца, две мои и едно на свекървата. 😁 Имат още години да навъртят, докато станат тегави чички. Имат заложби, не е като да нямат. 😁

# 176
  • Другата България
Чудно ми е дали ще ги санкционират за рисунката в зимника. Simple Smile
Много се надявам да се случи, но не вярвам, все пак трябва и Бети да го види. Но за постъпката иде на реч, да знаеш, че не е редно, и въпреки това да го направиш с цел подигравка и присмех над друг, да си драскаш просто така карикатурите....
Мери,
на инфантилно изтрещяване поради липсата на други забавления, затворената среда и наличието на дразнител. Никой не е ангел, нали? Всеки има своите моменти. Не разбрах, на кого е идеята, но все тая. Пък и мъже са. Роман на 25г, Жоро на към 30г. Как беше - гледам три деца, две мои и едно на свекървата. 😁 Имат още години да навъртят, докато станат тегави чички. Имат заложби, не е като да нямат. 😁
Добре, изтрещели-изтрещели, но знаят, че не е редно. И въпреки това го правят. То не е ли същото като с Росица? И на нея затворената среда не ѝ понася, има си своите "моменти".

# 177
Ми много просто, преди да дойде Бети, ще си го изтрият/замажат Joy Stuck Out Tongue Winking Eye Т'ва ако имат акъл, де Simple Smile

# 178
Вчера Александра каза нещо много вярно - като обръщат внимание на Росица, я карат да се чувства по-значима, да смята, че е някакъв фактор във фермата. Аз бих я игнорирала напълно, честно казано, но не всеки може.

# 179
  • Велико Търново
Рисунките в зимника може и да ги замажат, все пак видяха реакцията на Бети за това. Ваня пък не можах да разбера защо толкова рева - клела се била в ЦСКА, предала ги била...да й имам мисленето...Ами татуирай си го на...

Общи условия

Активация на акаунт